Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs, slabo, ale zyje
Okres jeszcze nie przyszedl, dzis 14dpo. Wczoraj i dzis pojawily sie brazowe plamienia, ale mimo to postanowilam siknac na ostatni test jaki mialam i widze cien kreski, ale tylko pod swiatlo, nie wiem czy ja zobaczycie. W kazdym razie nawet jesli tam jest, to oszukana.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e0df66632de.jpgAni0nka, Szczęściara, Dośka, Magda - mbc, Beti82, kark zakamuflowany na maksa, OlivkowaMama, Cytrynowy sok, Słoneczko123, fiorella82, Arashe, Wik89, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry😘 ja też po napadzie na biedronke. Byłam w dwóch w jednej nie było ubrań a w drugiej tylko 3 pary leginsow. Nie no przesadzili z tą ilością😒😒 najważniejsze że mi się udało kupić 2 pary leginsow i szory..
Dziewczyny co na popękane kąciki ust? Szczypie nieziemsko😕
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nilodemko moja Droga, chyba nie pozostaje Ci nic innego jak zaopatrzyć się w jeszcze jeden test
Ten test wygląda jak mój godzinny poczasiak pierwszy jaki wyszedł, ale wiem jak często oszukują te cienie.
W każdym razie dopóki małpy nie ma, jesteś w grze ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Meggs, slabo, ale zyje
Okres jeszcze nie przyszedl, dzis 14dpo. Wczoraj i dzis pojawily sie brazowe plamienia, ale mimo to postanowilam siknac na ostatni test jaki mialam i widze cien kreski, ale tylko pod swiatlo, nie wiem czy ja zobaczycie. W kazdym razie nawet jesli tam jest, to oszukana.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e0df66632de.jpg -
Nikodemko, daj sobie spokój z owulakami, nic Ci nie powie przy becie takiej jak widać na tym teście. Tam coś jest, to na pewno. Czy to Bobo Test? Idź sobie na spokojnie po jakąś 10, najlepiej Facelle i po Bobo. Bobo Ci wszystko powie, tylko nie wolno się w nie wpatrywać nawet pół minuty po czasie. Z kolejnego siku będzie coś widać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 09:43
-
Nikodemka wrote:Meggs, slabo, ale zyje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e0df66632de.jpg
Nikodemko, ja też miałam takiego bladziocha.
Rób betę, nawet jeśli pójdzie coś nie tak, to będziesz miała udokumentowaną cb., a to też się przydaje!
Trzymam kciuki!!!!!!! &&&&&
Beti82, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Rzepakowepole to jest bobotest.
I nie chce być tą złą, ale moim zdaniem test trzeba powtórzyć. Mam zasikane dużo bobotestów i one mają inny rozstaw między kreskami. Te są za blisko siebie jak dla mnie. Oczywiście mocbo kibicuję ale koniecznie sikałabym na inne testy albo beta. -
nick nieaktualny
-
Podchodze do tego z rezerwa po tamtych falszywie negatywnych testach. Z reszta jest tak, jak Meggs mowi, ta kreska jest szara i chyba w zlym miejscu, wiec na 99% to kolejne oszustwo. Poza tym plamienia, bol... no nie, nie przekona mnie taki cien.
Zaraz pojade do apteki po jeszcze jeden, a jak @ do jutra nie przyjdzie, to wybiore sie na bete, bo dzis nie mam jak.
Temperatura nie spadla, a ja glupia wczoraj nie bralam juz dupka, moglam poczekac do dzis...
Edit: tak, to jest Bobo i nie poczasiak
Zrobilam jeszcze taki, artystyczne zdjecie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6980e6a09e7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 09:55
-
Dziwne, u mnie Bobo kłamały tylko po czasie, były właśnie szare kreski. O czasie nigdy nie było nic, ani ani. Za to były testami, które jako coś było, to dwa razy pokazały mi to najwcześniej ze wszystkich (oprócz tych zielonych z Allegro, ale jak teraz na nie patrzę, to nie mam pojęcia, jak mogłam na nich cokolwiek widzieć).
-
Nikodemko koniecznie powtórz. Mam nadzieję że test nie oszukuje☺️☺️ czekam na kolejny test🤞🤞
Edit. Pewnie bym miała taką samą kreskę jakbym robiła test 14 dpo. Zaraz odkopie zdj bobka z 15dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 09:58
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )