Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c433c1bc1d4.jpg
Próbowałam zrobić zdjecie jak Niezapominajka ale nie wyszło tak jakbym chciala🤣 tu wyraźnie widać ze brzuch jakby mi zmalał ale podniósł się do góry 😊 ja za tydzień we wtorek mam wizytę, nie mogę się doczekać 😊tęczova, Szczęściara, kark zakamuflowany na maksa, sunshine03, Wik89, Arashe, Nona, Magda - mbc, Beti82, blair., Dośka, Meggs, Słoneczko123, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Pestkaa, Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Wiki musialas byc zaraz po owu.Cialka nie widac chyba nawet do 2 dni po owu.Jutro juz testujesz ?😎
-
Arashe Beti dziekuje Wam za odpowiedzi. Jakos mam taki niedosyt bo nigdy u mnie nikt nie stwierdzil tego cialka. No ale mialam raptem dwa razy usg po terminie owu. Chyba w stode zastestuje Beti
A Ty?II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Arashe Beti dziekuje Wam za odpowiedzi. Jakos mam taki niedosyt bo nigdy u mnie nikt nie stwierdzil tego cialka. No ale mialam raptem dwa razy usg po terminie owu. Chyba w stode zastestuje Beti
A Ty? -
Wik89 wrote:Hhaha no weeeeź
to mi szkoda miesiaca na clo.Wiec na 99 % clo nie biore po @ .Ewentualnie sie zastanawiam czy poprostu nie starac sie na sucho haha ten miesiac a od @ czerwcowej zaczac clo
-
Dośka wrote:Beti, myślę, że warto ten miesiąc i tak działać, a nuż się uda! 🙂
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Beti nie wymiguj się nunu☝️☝️. Nie ma co marnować kolejnego miesiąca. A powiedz czemu nie chcesz CLO brać? Może owulak będzie wcześniej niż poprzednio.
-
Meggs wrote:Beti działaj w tym miesiącu tak samo jak teraz tylko gumy mężowi nie zakładaj 😋
-
Beti to po prostu dzialajcie nie myśląc o tym kiedy owulka. Kochana ja też żałowała tego 2 clo jak widać niepotrzebnie. Owulka przyszła bardzo późno. Z tego co mój gin mówił to można 9 razy ale pewnie 3 cykle i przerwa.
Beti82 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 09:06
alex0806, Beti82, Szczęściara, sunshine03, Arashe, Magda - mbc, Meggs, przedszkolanka:), blair., Lami, Dośka, OlivkowaMama, kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, Domi_tur, Biegającą-mama, fiorella82, tęczova, Pestkaa, Nikodemka, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:Wiem kochana ale dotarlo do mnie teraz jak bardzo sobie zaszkodzilam tymi staraniami.I dlatego najwazniejsze jest dla mnie dojsc do równowagi psychicznej.Nabrac sił na kolejne miesiące.
Rozumiem 🙂 Mały oddech też zawsze pomoga 🙂
Miałam taką ochotę na domowe muffinki z truskawkami i właśnie odkryłam, że połowa mi spleśniała 😫