Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Biegająca cudowne wieści. Dasz radę z córeczką.. Będzie waszym oczkiem w głowie😘😘
Anioka lecą te tyg. Bólu współczuję ale dzisiaj też nie mogłam znaleźć sobie odpowiedniej pozycji.
Megss magiczna 13 kiedy masz wizytę??Ani0nka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:55
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Biegająca, córka póki nie ma okresu buntu to mi się z kolei wydaje łatwiejsza niż chłopczyk
jeszcze sobie nie wyobrażam jak obrobić się z synkiem
no zobaczymy.
W ogóle dziewczyny... Jak mam spokojnie być w ciąży jak słyszę mojego męża nierówność... Ostatnio mówił koledze, że będzie miał drugie dziecko, po czym po sekundzie dodał "najprawdopodobniej". Ja też się boję po poronieniu, ale pierwsze słyszę by ktoś tak mówił, i to na takim etapie...
Co do bazy to ja miałam, bo dostaliśmy dobra z fotelikiem i wózkiem. Dla mnie wtedy to była bomba, bo z jednego przepinalam w drugie i dziecka szarpać nie musiałam... Zwłaszcza że to zima była i ona i tak źle skala wszelkie przebieranki. Za to kolejny fotelik kupiłam niby z isofixem, ale i tak nie przypominam, bo mam na środku kanapy gdzie go nie ma, tylko na bocznych, a na pasy i te dodadtkowe kotwy trzyma się bardzo dobrze.
Wiecie co nas dziś obudziło? Sama wkrętarka się włączyła w szafce... I to na pełne obroty... A od wczoraj nie działa nam laptop,tzn. Nie włącza się w ogóle, jakby przycisk włącz nie działał. Coś elektronika wariuje
Ja jestem na etapie wyboru łóżeczka, chce dostawke, ale by była wysoka, mam wysoki materac, a mało miejsca w przejściu, więc taka dostała musiałaby nachodzic na mój materac. Chyba będzie trzeba kupić i przerobić...Lami lubi tę wiadomość
-
/
Szczęściara, Wik89, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
przedszkolanka:), Dośka, Arashe, Szczęściara, Beti82, kark zakamuflowany na maksa, Wik89, blair., Lami lubią tę wiadomość
Tęczova, ja jutro poproszę pracownice żeby mi zrobiła zdjęcie magicznego krzesła z salonu😂 będziesz mogła sobie usiąść na telefon, może ciążowe wirusy i Ciebie dosięgną! 😁
Bo dostałam dziś rano smsa od klientki ( w tym roku chyba już 20 naprawdę) "Hej Kochana! Twoje krzesło ma cudowną moc, uwierzyłam że działa a dziś rano na teście dwie kreski. Nie martw się, nie podam Cię o alimenty 😂" hahaha😂😂😂przedszkolanka:), tęczova, Beti82, Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Magda widzę ze jako najszybciej rodząca z nas wszystkich jesteś tu mega skarbnicą wiedzy 😊 a powiedz na jaki wózek się zdecydowaliście?
Biegająca fanatastyczna wiadomość i gratuluję córeczki ❤
haha Megs, no wzięłam cybexa miosa, ze względu na to, że on jest leciutki, mega skrętny i do prowadzenia jedną ręką, a ja nie wyobrażam sobie spacerów bez psa.
Ale dla dużej części mam wybór ten jest niezrozumiały, bo wózek ma mieć duże koła i duży kosz na zakupy, no a ja z psem to raczej zakupów na osiedlu nie zrobię, bo nie zostawiłabym go samego pod sklepem.
Chciałam albo cybexa miosa albo bugaboo bee5.
Moim zdaniem każdy powinien wybrać wózek pod siebie licząc się z tym, że nie ma wózków idealnych i mało który będzie się super sprawdzał do końca wózkowania. Myślę, że trzeba się przygotować na dwa zakupy, wózka 2w1 i potem drugiego dla 2.5/3-4 latka jako podwieź dupkę.Meggs, Pestkaa lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
.
Lami lubi tę wiadomość
Dośka u nas teź leje i patrze,że ma tak być cały tydzień :o
Jutro napadamy na biedre i jestem umowiona na ploty a Pola zabawę z koleżanką ale reszta tygodnia w domu!
I Olek kopie w końcu konkretnie😍
Domi nie wiem co Ty im dajesz na tym krześle,ale strach sie bac 😂
Teczova jutro monitoring czy jaki plan na wizyte?
-
Ani0nka wrote:Poproszę o nowe biodra 😭😭😭 nawet poleżeć po spaniu nie można. Tak bolą. Jutro do fizjoterapeuty się zapisuje😪
I zaczynamy 17 tydzień ciąży 🤰🏻
https://ptug.pl/wykaz-certyfikowanych-lekarzy-i-fizjoterapeutow/?specjalista=fizjoterapeuta
podrzucam i witam się w 35tc :oAni0nka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Taaak. Dziś zaczynamy 13 tydzień ❤
Śluz już biało-beżowy, serduszko wali na detektorze. Mam nadzieje ze wytrwamy już bez przygód do piątkowej wizyty 😊
Tęczowa ja mam wizytę jednak 17 maja, bo ginka stwierdziła że 21 maja to będzie za pozno już na prenatalne.Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Tęczova, ja jutro poproszę pracownice żeby mi zrobiła zdjęcie magicznego krzesła z salonu😂 będziesz mogła sobie usiąść na telefon, może ciążowe wirusy i Ciebie dosięgną! 😁
Bo dostałam dziś rano smsa od klientki ( w tym roku chyba już 20 naprawdę) "Hej Kochana! Twoje krzesło ma cudowną moc, uwierzyłam że działa a dziś rano na teście dwie kreski. Nie martw się, nie podam Cię o alimenty 😂" hahaha😂😂😂tęczova lubi tę wiadomość