Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się dziś nie ruszam, kot na mnie leży.... Mam nadzieję że coś tam czuje, oprócz tego że pachne jak frytki z Mc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d846f95aa6b.jpgprzedszkolanka:), Meggs, Julia93, Dośka, Beti82, Ani0nka, blair., tęczova, Nona, Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZmieniłam sobie opis, mam glupawke. Albo za dużo węglowodanów dziś w McD, albo wczorajsza pizza, albo kropek się wgryza, w każdym razie boli mnie brzuch
Beti82, Dośka, Meggs, blair., Wik89, Biegającą-mama, Pestkaa, OlivkowaMama, Arashe, Nona lubią tę wiadomość
-
Nadrobię Was w całości z rana przy kawce 😊 Tylko widziałam Nony "było" i gęba mi się zacieszała 😂
Wróciliśmy z wesela i poprawin. Ale wczoraj się natańczyłam. Nie spodziewałam się, że dam radę tyle i tak, do 3 balowaliśmy. Bejbik już się wkurzył o północy, że nie śpimy. W dzień dwa razy się podkręciła. Pewnie odsypia. Przypomniałam sobie wczoraj, dlaczego nie chodzę do kościoła podczas mszy, czyli wtedy, kiedy w środku są duchowni. Wczoraj podczas ślubu powiedział, że całą winą za to, że co drugie małżeństwo się rozpada jest to, że na pierwszym miejscu stawiają siebie, a nie Boga (tak, oczywiście, powodem nie może być to, że ktoś okazuje się kimś innym, zdradza, bije, pije itd.) I zaraz pojawiło się zdanie, które zacytuję, bo tak mnie rozjuszyło. Otóż dowiedziałam się, że rozwód to jeszcze nic, bo co gorsze "co ósme dziecko poczęte jest przez te "dziwne" relacje ludzi bez ślubu albo po rozwodach". Brrr... nie jestem w stanie pojąć, że papież wprowadza bardzo tolerancyjne i dostosowane do obecnych czasów prawdy w życie chrześcijan, a nasz kraj jest nadal tak zacofany i zamknięty na człowieczeństwo.fiorella82, Wik89, Dośka, Beti82, Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyLami wrote:Nadrobię Was w całości z rana przy kawce 😊 Tylko widziałam Nony "było" i gęba mi się zacieszała 😂
Wróciliśmy z wesela i poprawin. Ale wczoraj się natańczyłam. Nie spodziewałam się, że dam radę tyle i tak, do 3 balowaliśmy. Bejbik już się wkurzył o północy, że nie śpimy. W dzień dwa razy się podkręciła. Pewnie odsypia. Przypomniałam sobie wczoraj, dlaczego nie chodzę do kościoła podczas mszy, czyli wtedy, kiedy w środku są duchowni. Wczoraj podczas ślubu powiedział, że całą winą za to, że co drugie małżeństwo się rozpada jest to, że na pierwszym miejscu stawiają siebie, a nie Boga (tak, oczywiście, powodem nie może być to, że ktoś okazuje się kimś innym, zdradza, bije, pije itd.) I zaraz pojawiło się zdanie, które zacytuję, bo tak mnie rozjuszyło. Otóż dowiedziałam się, że rozwód to jeszcze nic, bo co gorsze "co ósme dziecko poczęte jest przez te "dziwne" relacje ludzi bez ślubu albo po rozwodach". Brrr... nie jestem w stanie pojąć, że papież wprowadza bardzo tolerancyjne i dostosowane do obecnych czasów prawdy w życie chrześcijan, a nasz kraj jest nadal tak zacofany i zamknięty na człowieczeństwo. -
Dzień dobry 😘 dziś koniecznie umawiam się do fizjoterapeuty, śpię na rogalu i tak się budze z bólem jak nie jednego to drugiego biodra... ehhh 😢 i pospać się nie da bo trzeba wstać i to rozruszać 😪
-
Anionko no to dobra mysl z tym fizjoterapeuta, oni maja czasami takie sposoby ze potrafia zdzialac cuda! Oby Ci pomogl!
CytrynowySok mnie tez czasem wywala stad i musze sie logowac przez róż, nie wiem moze fiolet wyczuwa ze my tu na nielegalu
No ja nie mialam juz przez weekend zadnych boli czy ukłuć a teraz moj organizm zachowuje sie dokladnie tak jak pare dni przed okresem wiec choc staram sie myslec pozytywnie to jednak rozsadek mnie sprowadza na ziemiezobaczymy
Kto jeszcze testuje w tym tyg? Fiorella czyzby Ty?Ani0nka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja tylko się chciałam zameldować, że jestem na bieżąco 🤓 wczoraj musiałam odleżeć tańce, my daliśmy radę do 5
prześledziłam wszystkie wózkowe linki, ale głos rzepakowepole też przemówił mi do rozsądku... my 2 piętro bez windy. Sama nie wiem jak to będzie..
Nona, Biegającą-mama, Lami lubią tę wiadomość
-
W ogóle zauważyłam, że u nas z powodu wąskich korytarzy ludzie nie zostawiają wózków przed drzwiami do domu, tylko trzymają w domu. Więc dla mnie gabaryt wózka jest ważny, bo jednak będzie stał w domu.
Zauważyłam też, że ludzie trzymają wózki w garażu lub w bagażniku auta jeśli mają dwa. Może to jest jakiś pomysł dla tych, co nie mają windy💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hej
Sunshine kciuki za połowkowe !na która masz?
Anionka Ty szczupła i rośniesz teraz i pewnie dlatego boli,ale współczuję..
Pestko do 5? Szacun!😀
My za godzinkę robimy napad na biedronkę ;p musze leginsy kupić,Pola play doh ma braki a są akurat, ale zapewne wiecej kupimy😂😂 pozniej ploty z przyjaciółką więc bede nadrabiac wieczorem dopiero
A wczoraj ćwiczylam! Zamierzam co 2 dzień teraz,bo lepiej się wtedy czuję.
I powiem Wam,że jak szyję komuś to juz machinalnie na te wzory patrze a jak patrzylam dla Aleksandra to porazka..nic mi sie nie widzi!😂Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość
-
W biedrze bylam i nic nie kupilam. Te legginsy prawie wcale nie maja pasa wiec dla mnie lipa.
Chcialam komplet do lozeczka : ochraniacz, becik, podusia klin i kołderka. To kołderki nie ma do kompletu. Wszystko jedt a koldra ma zupelnie inny kolor i motyw. Bezsens -
Magda - mbc wrote:W ogóle zauważyłam, że u nas z powodu wąskich korytarzy ludzie nie zostawiają wózków przed drzwiami do domu, tylko trzymają w domu. Więc dla mnie gabaryt wózka jest ważny, bo jednak będzie stał w domu.
Zauważyłam też, że ludzie trzymają wózki w garażu lub w bagażniku auta jeśli mają dwa. Może to jest jakiś pomysł dla tych, co nie mają windy -
Zapisałam się do fizjoterapeutki uroginekologocznej za tydzień w środę wizyta, ponad godzina drogi. Mam nadzieje ze będzie warto
Beti82, Magda - mbc, Arashe, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:W biedrze bylam i nic nie kupilam. Te legginsy prawie wcale nie maja pasa wiec dla mnie lipa.
Chcialam komplet do lozeczka : ochraniacz, becik, podusia klin i kołderka. To kołderki nie ma do kompletu. Wszystko jedt a koldra ma zupelnie inny kolor i motyw. Bezsens -
nick nieaktualnyPrzedszkolanko na 16 idę na połówkowe
już przebieram nóżkami!
Dobrze, że mam parę rzeczy do zrobienia do tej 16, inaczej by się wlokło niemiłosiernie.
I dzisiaj wybiła rowniutenko połowa ciąży 😁😁😁Ani0nka, Dośka, Cytrynowy sok, kark zakamuflowany na maksa, Biegającą-mama, OlivkowaMama, blair., Arashe, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość