X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2019, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dziś nie ruszam, kot na mnie leży.... Mam nadzieję że coś tam czuje, oprócz tego że pachne jak frytki z Mc :-D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d846f95aa6b.jpg

przedszkolanka:), Meggs, Julia93, Dośka, Beti82, Ani0nka, blair., tęczova, Nona, Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2019, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani0nka wrote:
    Nona!!! Jak się cieszę z Twojego BYŁO! 😍😍
    Hahahahaha, 17 osób się już cieszy że u Nony były seksy!

Ani0nka, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, Nona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2019, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmieniłam sobie opis, mam glupawke. Albo za dużo węglowodanów dziś w McD, albo wczorajsza pizza, albo kropek się wgryza, w każdym razie boli mnie brzuch :-D

Beti82, Dośka, Meggs, blair., Wik89, Biegającą-mama, Pestkaa, OlivkowaMama, Arashe, Nona lubią tę wiadomość

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiorella 😂😂😂 całkiem fajna z Ciebie lambadziara 😂😂

fiorella82 lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Lami Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobię Was w całości z rana przy kawce 😊 Tylko widziałam Nony "było" i gęba mi się zacieszała 😂

Wróciliśmy z wesela i poprawin. Ale wczoraj się natańczyłam. Nie spodziewałam się, że dam radę tyle i tak, do 3 balowaliśmy. Bejbik już się wkurzył o północy, że nie śpimy. W dzień dwa razy się podkręciła. Pewnie odsypia. Przypomniałam sobie wczoraj, dlaczego nie chodzę do kościoła podczas mszy, czyli wtedy, kiedy w środku są duchowni. Wczoraj podczas ślubu powiedział, że całą winą za to, że co drugie małżeństwo się rozpada jest to, że na pierwszym miejscu stawiają siebie, a nie Boga (tak, oczywiście, powodem nie może być to, że ktoś okazuje się kimś innym, zdradza, bije, pije itd.) I zaraz pojawiło się zdanie, które zacytuję, bo tak mnie rozjuszyło. Otóż dowiedziałam się, że rozwód to jeszcze nic, bo co gorsze "co ósme dziecko poczęte jest przez te "dziwne" relacje ludzi bez ślubu albo po rozwodach". Brrr... nie jestem w stanie pojąć, że papież wprowadza bardzo tolerancyjne i dostosowane do obecnych czasów prawdy w życie chrześcijan, a nasz kraj jest nadal tak zacofany i zamknięty na człowieczeństwo.

fiorella82, Wik89, Dośka, Beti82, Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Cytrynowy sok Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 02:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 10:19

Lami lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami wrote:
    Nadrobię Was w całości z rana przy kawce 😊 Tylko widziałam Nony "było" i gęba mi się zacieszała 😂

Wróciliśmy z wesela i poprawin. Ale wczoraj się natańczyłam. Nie spodziewałam się, że dam radę tyle i tak, do 3 balowaliśmy. Bejbik już się wkurzył o północy, że nie śpimy. W dzień dwa razy się podkręciła. Pewnie odsypia. Przypomniałam sobie wczoraj, dlaczego nie chodzę do kościoła podczas mszy, czyli wtedy, kiedy w środku są duchowni. Wczoraj podczas ślubu powiedział, że całą winą za to, że co drugie małżeństwo się rozpada jest to, że na pierwszym miejscu stawiają siebie, a nie Boga (tak, oczywiście, powodem nie może być to, że ktoś okazuje się kimś innym, zdradza, bije, pije itd.) I zaraz pojawiło się zdanie, które zacytuję, bo tak mnie rozjuszyło. Otóż dowiedziałam się, że rozwód to jeszcze nic, bo co gorsze "co ósme dziecko poczęte jest przez te "dziwne" relacje ludzi bez ślubu albo po rozwodach". Brrr... nie jestem w stanie pojąć, że papież wprowadza bardzo tolerancyjne i dostosowane do obecnych czasów prawdy w życie chrześcijan, a nasz kraj jest nadal tak zacofany i zamknięty na człowieczeństwo.
    Wrrrr, "dziwne relacje" to akurat księża mają, bo albo między sobą, albo z dziećmi, w tajemnicy i po kryjomu... Twój post z rana zadziałał jak podwójne espresso. Zwłaszcza że obejrzałam wczoraj film Sekielskiego.

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 😘 dziś koniecznie umawiam się do fizjoterapeuty, śpię na rogalu i tak się budze z bólem jak nie jednego to drugiego biodra... ehhh 😢 i pospać się nie da bo trzeba wstać i to rozruszać 😪

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionko no to dobra mysl z tym fizjoterapeuta, oni maja czasami takie sposoby ze potrafia zdzialac cuda! Oby Ci pomogl!
    CytrynowySok mnie tez czasem wywala stad i musze sie logowac przez róż, nie wiem moze fiolet wyczuwa ze my tu na nielegalu :P
    No ja nie mialam juz przez weekend zadnych boli czy ukłuć a teraz moj organizm zachowuje sie dokladnie tak jak pare dni przed okresem wiec choc staram sie myslec pozytywnie to jednak rozsadek mnie sprowadza na ziemie ;) zobaczymy
    Kto jeszcze testuje w tym tyg? Fiorella czyzby Ty?:)

Ani0nka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo, a ja zawsze loguje się przez róż :P

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko się chciałam zameldować, że jestem na bieżąco 🤓 wczoraj musiałam odleżeć tańce, my daliśmy radę do 5 :) prześledziłam wszystkie wózkowe linki, ale głos rzepakowepole też przemówił mi do rozsądku... my 2 piętro bez windy. Sama nie wiem jak to będzie..

Nona, Biegającą-mama, Lami lubią tę wiadomość

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle zauważyłam, że u nas z powodu wąskich korytarzy ludzie nie zostawiają wózków przed drzwiami do domu, tylko trzymają w domu. Więc dla mnie gabaryt wózka jest ważny, bo jednak będzie stał w domu.

Zauważyłam też, że ludzie trzymają wózki w garażu lub w bagażniku auta jeśli mają dwa. Może to jest jakiś pomysł dla tych, co nie mają windy :)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)

Sunshine kciuki za połowkowe !;) na która masz?
    Anionka Ty szczupła i rośniesz teraz i pewnie dlatego boli,ale współczuję..
    Pestko do 5? Szacun!😀

My za godzinkę robimy napad na biedronkę ;p musze leginsy kupić,Pola play doh ma braki a są akurat, ale zapewne wiecej kupimy😂😂 pozniej ploty z przyjaciółką więc bede nadrabiac wieczorem dopiero ;)
    A wczoraj ćwiczylam! Zamierzam co 2 dzień teraz,bo lepiej się wtedy czuję.

I powiem Wam,że jak szyję komuś to juz machinalnie na te wzory patrze a jak patrzylam dla Aleksandra to porazka..nic mi sie nie widzi!😂

Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pewnie do Biedry się już nie załapie, kończę pracę dopiero o 17:00, a mieszkam w centrum więc nie liczę na to, żeby coś zostało 😛

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W biedrze bylam i nic nie kupilam. Te legginsy prawie wcale nie maja pasa wiec dla mnie lipa.

Chcialam komplet do lozeczka : ochraniacz, becik, podusia klin i kołderka. To kołderki nie ma do kompletu. Wszystko jedt a koldra ma zupelnie inny kolor i motyw. Bezsens

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - mbc wrote:
    W ogóle zauważyłam, że u nas z powodu wąskich korytarzy ludzie nie zostawiają wózków przed drzwiami do domu, tylko trzymają w domu. Więc dla mnie gabaryt wózka jest ważny, bo jednak będzie stał w domu.

Zauważyłam też, że ludzie trzymają wózki w garażu lub w bagażniku auta jeśli mają dwa. Może to jest jakiś pomysł dla tych, co nie mają windy :)
    My akurat mamy duze mieszkanie , ale za to na samej górze. Na klatce mamy o tyle fajnie ze mamy taką wnękę na parterze która teraz ma zostać okratowana i moglibyśmy tam trzymać wózek, ale z racji że mieszka tam mieszane towarzystwo nie wiem czy bym sie na to zdecydowała. Mamy też w klatce obok piwnicę - i to taką jak kawalerkę, ma ponad 20 m2 i będziemy tam przenosić siłownie męża, też jest to jakas opcja na przechowywanie wózka. Choć wiadomo najchętniej trzymałabym go w mieszkaniu 😊

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisałam się do fizjoterapeutki uroginekologocznej za tydzień w środę wizyta, ponad godzina drogi. Mam nadzieje ze będzie warto

Beti82, Magda - mbc, Arashe, madziorek86 lubią tę wiadomość

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    W biedrze bylam i nic nie kupilam. Te legginsy prawie wcale nie maja pasa wiec dla mnie lipa.

Chcialam komplet do lozeczka : ochraniacz, becik, podusia klin i kołderka. To kołderki nie ma do kompletu. Wszystko jedt a koldra ma zupelnie inny kolor i motyw. Bezsens
    Monia te kołderki i akcesoria to widziałam kiedyś jakość- podobnie jak minky. Pozostawia wiele do życzenia ;/

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2019, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko na 16 idę na połówkowe :) już przebieram nóżkami! :) Dobrze, że mam parę rzeczy do zrobienia do tej 16, inaczej by się wlokło niemiłosiernie.

I dzisiaj wybiła rowniutenko połowa ciąży 😁😁😁

Ani0nka, Dośka, Cytrynowy sok, kark zakamuflowany na maksa, Biegającą-mama, OlivkowaMama, blair., Arashe, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość

• Arashe Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh, my mamy taką wnęke za kratami i wozkownie i obie zapchane rowerami...
    I weź się dogadaj.

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
‹‹ 729 730 731 732 733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ