Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko wiesz ze trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno, ale dla mnie to zarysowana powierzchnia , która daje taki cień niestety. Powtorz kochana koniecznie inny test, innej firmy najlepiej.
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Ja już też podchodzę z rezerwą bo nie chcę Cię nakrecać, poczekamy na kolejny teścik❤️
Monia co do legginsow z Biedry to one mają pas po same cycki, zapięcie na haftki po bokach do regulacji
A ja dostałam od siostry wózek Peg Perego sprzed 7 lat, ale w rewelacyjnym stanie. To ciężki i duży wózek, na szczęście gondola łatwo się wypina więc kółka zawsze będą w aucie pod domem. Za to gondola jest duża, ma pompowane duże koła a my jesteśmy piechurami więc na spacery idealnya po kilku miesiacach kupimy jakąś spacerówkę, z którą dam radę pójść do sklepu czy w jakieś inne wąskie przestrzenie
Ale nie mamy ciśnienia na nic lepszego na początek -
Nikodemko- u mnie nigdy o czasie kreski na bobo ani nordzie nie było, za wyjątkiem cyklu z ciążą. Daleka jestem od nakręcania, ale koniecznie testy i to ze dwa - jeden na dziś, drugi na rano, by wiedzieć, że np. warto znów jeszcze łyknąć duphaston! I jeśli kreskę widać gołym okiem jak u Ciebie to nie jest to cień cienia... ja bym Ci pokazała moje duchu (sama wrzucałam zdjęcie na forum, na którym nawet JA nic nie widziałam, bo kreska była ledwo ledwo na żywo), ale mam zepsuty telefon, a na zastępczym nie mam zdjęcia. Sam kolor kreski - jeśli była o czasie - jest drugorzędny!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Mnie też bobo nigdy nie oszukał, jak wyszło mi za pierwszym razem coś dziwnego, to beta była 7 za dwa dni była 2.
Jak zaszłam w ciąże, to cien byl w 9dpo i byla beta 4 a potem juz 29 a cien na bobo byl taki sam
Pamietajcie, ze 3 udokumentowane cb daja Wam badania na nfz wiec warto robic bete przy dziwnych bladziochach.Beti82 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nikodemko ale też mogłaś mieć późne zagnieżdżanie. Może te plamienie w 12dpo to było implantacyjne. Nie chcę śnuc żadnych teorii bo to nie o to chodzi żeby zrobić nadzieję a potem płacz jak nie wyjdzie. Leć kochana po kolejny test inaczej się nie dowiemy czy ta kreska nie oszukuje. Trzymam kciuki za Ciebie 😘 😘
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dobra, kupilam inny test, zbieram siki i robie
obiecuje, ze placzu nie bedzie, bo ja zakladam teorie Meggs.
Beti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to Nikodemko ode masz mega kopa w dupę! 2 razy Cię bobo oszukał i nadal na nie sikasz?! Kurde no! Jeszcze raz boba pokażesz to mi adres podajesz i sama osobiście skopię tyłek, a co! 😏
U mnie po czasie zawsze się robią szare, an żywo są różowe jak beta rośnie ☺ Przy biochemach były zawsze takie bladziochy szare, że nawet widać za bardzo nie było.
Nikodemko to zbieraj i wrzucaj zdjęcia, podziwiam Cię, ja jakbym nie szła na betę to bym kupiła 5 testów - 3 na dziś i 2 na jutro 😅 -
Nikodemko bardzo trzymam kciuki! Będę odświeżać stronę co minute❤️ Bardzo musi się udać oby to było to❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-
Dziewczyny te które pierwszy raz są w ciąży- w którym tygodniu poczulyscie ruchy dziecka gdzie byłyście pewne ze to to? Ja czasem mam bąbelki ale nie wiem czy to to czy to nie jelita.