Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:55
Ani0nka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ej wezcie, ja nie widze nic a nic
Dobra dziewczyny... Luz, blues, czekam do jutra. Pewnie @ przyjdzie wieczorem i bedzie po problemie. Nie wiem czy tak mozna i pewnie wydluze sobie przez to cykl na maksa (juz dzis jest 35 dc), ale chyba asekuracyjnie wezme dzis tego dupka, co myslicie?
Zastanawia mnie ta temperatura, ktora nie spada. -
Meggs, racja, ja przeciez tez tak czasem mam, dobrze ze sciagasz mnie na ziemie
Domi, poczasiaka brak, dupek wziety. Za to brzuch boli jak szalony.
-
teczova - eh... Bardzo wspolczuje. Na Twoim miejscu zrobilabym tak, jak mowisz i wstrzymala sie z clo i odczekala az maz sie zregeneruje, chociaz z drugiej strony nie ma pewnosci czy goraczka pogorszyla jakosc nasienia na tyle, ze sie nie uda. Ile czasu trwa taka terapia hormonalna?
-
Szczesciaro - juz nie robie
Czekam cierpliwie do jutra, jesli @ nie przyjdzie, to pojade rano na bete.
Cytrynowy sok, kark zakamuflowany na maksa, Słoneczko123, Ani0nka, Pestkaa, Szczęściara, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nikodemko mi coś tam też majaczy na tym drugim, czekamy z niecierpliwością na jutro z kciukami zacisnietymi.
Mi dziś nogi w D weszły po wyprawach do dwóch biedronek, w których ani śladu po czymkolwiek z gazetki. Jakby wcale tego tam nigdy nie było. Tyle dobrze, że kupiłam play doh nowe kolory dla córki i to całkiem tanio, bo bym szkła całkiem na marne.
W ramach pocieszenia kupiłam w Tesco pajacyka takiego bym mogła ubrać zarówno chlopczykowi i dziewczynce.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1d13600a83b.jpg
Moja córcia wczoraj przy kolacji powiedziała " będę mieć rodzeństwo"
Anionka ja w pierwszej ciazy czułam w 16 tygodniu skończonym pierwsze bulgotki, a w 17 już codziennie ruchy lekkie. Ale miałam łożysko z tyłu, teraz mam z przodu i konkretnie czułam w 19 dopiero.
Cytrynowy sok, kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, Lami lubią tę wiadomość
-
Nikodemko - tak bardzo trzymam kciuki, żeby ta kreski z Tobą zostały 😘
Byłam dziś u gin. Pęcherzyk 22 mm i dostałam zastrzyk na pęknięcie.
W czwartek idę podpisać umowę o pracę 😀
Zaczyna sie coś w końcu układać ☺Ani0nka, Magda - mbc, Cytrynowy sok, Pestkaa, alex0806, tęczova, Dośka, Biegającą-mama, Meggs, kark zakamuflowany na maksa, Nikodemka, sunshine03, Wik89, Szczęściara, blair., Arashe, Beti82, fiorella82, przedszkolanka:), Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Nikodemuś twój ostudzony entuzjazm jest zrozumiały po kilku testowych oszustwach, ale tu serio coś widać. Mocno zaciskam kciuki ✊✊!!!
Tez poleciałam do biedry wzięłam spódnicę i sukienkę, na prawdę fajne, dobra jakość. Legginsów już nie było. A i rożek wzięliśmy, bo był taniutki i bardziej na zasadzie a niech będzie, nawet, żeby opatulić małego w szpitalu, a później jako kocyk. Jakość bawełny no faktycznie taka sobie.
No i oglądaliśmy dziś wózki, Cybex Mios śliczny, bardzo mi się podoba, chociaż spacerówka wydaje się wąska jakaś taka i sam pan sprzedający, potwierdził, że faktycznie nie jest zbyt duża.. no i mam dylemat. Oj nie będzie łatwo...
Edit: jeszcze wspominałyście o Valco snap 4, stosunek ceny do jakości i praktyczności uważam za bardzo spoko, szkoda, że wózek sam w sobie nie jest ładniejszy, subtelniejszy, sama się nad nim zastanawiam, ale to zdecydowanie byłby wybór z rozsądku, lansu nie będzie hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 14:52
Nikodemka lubi tę wiadomość