Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko, moja reakcja.... Ołłłłłłł
i takie normalnie świeczki w oczach
Mądrą masz córeczkę
Kark to ile ty masz lat?Że 40 i byś chciała być babcią?
Ja za 3 tygodnie kończę 27 - wyglądam na max 18, a czuję się jak 40 po przejściach czasami...
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Co do cesarki to tylko się wypowiem ze np na Madalińskiego dziecko było na mnie 2h kangurowate potem umyte i znowu do mnie i leżał na mnie i obok przez cały czas od porodu czyli 16 aż do rana do pionizacji u mnie poród był 3 tyg przed terminem odeszły wody położenie miednicowego i niestety nie mogłam rodzic SN bardzo to przeżyłam z karmieniem miałam spore problemy bardzo zazdrościłam kobietom obok po naturalnym ze tak swobodnie latały i ogarniały dzieci dla mnie było problemem żeby z leżącej pozycji usiąść, ogólnie szybko doszłam do siebie po latach okazało się ze miałam o jeden szew za głęboko i stad nie mogłam zajść w ciszę odkrył to jeden z lekarzy po 1,5 roku starań wcześniej każdy mówił blizna ok wiec niestety i po cc mogą być komplikacje nie do przewidzenia teraz nie wiadomo jak będę mogła bo była już ingerencja zabiegiem w szew.
-
Alex
no nie zaprzeczę haha, ale tym tekstem to nas tak wzruszyła i zatkała,że hej. Tłumaczyłam jej,że my zawsze będziemy jej rodzicami,ale samo pojęcie starości itp.już zna więc się nakręciła..
Co do wieku to ja 28 zaraz,ale czuję dokładnie jak Tyz tym,że wyglądam na 13
Ajj i pochwalę się- Olek mi się mega boleśnie ułożył (jak cięłam) po lewej stronie na dole to teraz się położyłam by chociaż trochę się przesunął to takie harce wyprawił w brzuchu,że udało mi się nagrać faleWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 20:15
blair. lubi tę wiadomość
-
Cofam wpis o tym że mam brak objawów. Dzisiaj miałam zderzenie z porcelana🤐🤐. Tak mam wyczulony węch. Chyba magiczna 6 mnie dopadła🙄🙄.
Ja kończę 27 w listopadzie ☺️Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
W swoje 30ste urodziny chciałam sobie zrobić prezent i poszłam na betę, to byl 11dpo. (zresztą robiłam sporą i imprezę więc to też miało znaczenie). i 4cs i oczywiście beta ujemna. Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że czeka mnie jeszcze 9 ujemnych i 1 cb. Za to na 31 byłam w 8tc
Na 32 będzie już ze mną mały szkrab
Meggs, Ani0nka lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja z 25 listopada wiec też Pjona
27 będę mieć wiec jeszcze urodzę mając 26 lat😁
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona, wisisz nam widokówkę z wakacji! Na razie działaj co drugi dzień, póki jesteś wyluzowana nie baw się w tempki i owulaki. Po prostu bawcie się dobrze wypoczęci 😉
No to Alex świętujemy dzień po dniu 😊alex0806, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero