Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko, moja reakcja.... Ołłłłłłł
i takie normalnie świeczki w oczach
Mądrą masz córeczkę 
Kark to ile ty masz lat?
Że 40 i byś chciała być babcią?
Ja za 3 tygodnie kończę 27 - wyglądam na max 18, a czuję się jak 40 po przejściach czasami...
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Co do cesarki to tylko się wypowiem ze np na Madalińskiego dziecko było na mnie 2h kangurowate potem umyte i znowu do mnie i leżał na mnie i obok przez cały czas od porodu czyli 16 aż do rana do pionizacji u mnie poród był 3 tyg przed terminem odeszły wody położenie miednicowego i niestety nie mogłam rodzic SN bardzo to przeżyłam z karmieniem miałam spore problemy bardzo zazdrościłam kobietom obok po naturalnym ze tak swobodnie latały i ogarniały dzieci dla mnie było problemem żeby z leżącej pozycji usiąść, ogólnie szybko doszłam do siebie po latach okazało się ze miałam o jeden szew za głęboko i stad nie mogłam zajść w ciszę odkrył to jeden z lekarzy po 1,5 roku starań wcześniej każdy mówił blizna ok wiec niestety i po cc mogą być komplikacje nie do przewidzenia teraz nie wiadomo jak będę mogła bo była już ingerencja zabiegiem w szew.

-
Alex
no nie zaprzeczę haha, ale tym tekstem to nas tak wzruszyła i zatkała,że hej. Tłumaczyłam jej,że my zawsze będziemy jej rodzicami,ale samo pojęcie starości itp.już zna więc się nakręciła..
Co do wieku to ja 28 zaraz,ale czuję dokładnie jak Ty
z tym,że wyglądam na 13

Ajj i pochwalę się- Olek mi się mega boleśnie ułożył (jak cięłam) po lewej stronie na dole to teraz się położyłam by chociaż trochę się przesunął to takie harce wyprawił w brzuchu,że udało mi się nagrać fale
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 20:15
blair. lubi tę wiadomość
-
Cofam wpis o tym że mam brak objawów. Dzisiaj miałam zderzenie z porcelana🤐🤐. Tak mam wyczulony węch. Chyba magiczna 6 mnie dopadła🙄🙄.
Ja kończę 27 w listopadzie ☺️
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
W swoje 30ste urodziny chciałam sobie zrobić prezent i poszłam na betę, to byl 11dpo. (zresztą robiłam sporą i imprezę więc to też miało znaczenie). i 4cs i oczywiście beta ujemna. Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że czeka mnie jeszcze 9 ujemnych i 1 cb. Za to na 31 byłam w 8tc
Na 32 będzie już ze mną mały szkrab
Meggs, Ani0nka lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja z 25 listopada wiec też Pjona
27 będę mieć wiec jeszcze urodzę mając 26 lat😁
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona, wisisz nam widokówkę z wakacji! Na razie działaj co drugi dzień, póki jesteś wyluzowana nie baw się w tempki i owulaki. Po prostu bawcie się dobrze wypoczęci 😉
No to Alex świętujemy dzień po dniu 😊
alex0806, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero