Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry 😘 czy któraś z Was ma/miała rwę kulszową? Jak sobie z nią radzicie? Przez tą panią spac nie mogę 😪 ehhhhh 1 trymestr taki bezobjawowy to od drugiego muszę dostać trochę w kość 🙈
-
Hej Anionka ! Ja osobiście nie miałam , ale z tego co wiem to daje się zastrzyki z b12 i jakieś jeszcze, ale w ciazy pewnie zabronione
chyba tylko fizjo może Ci ulżyć ...
Wiki mogłaby już testować ale nas trzyma w niepewnościAni0nka, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
A wczoraj obejrzałam kilka zdjec maluszków urodzonych w 24 tygodniu ciąży i mi się dziś przyśnił taki mały szkrab, nie wiem czy był mój ale miał duży problem z nerkami i nie mógł siku zrobić 😳🙈 chyba tez do psychologa muszę isc 🤭
-
nick nieaktualnyPestka ja też dziś 😀! I to już (teoretycznie) za 1.5h!
Ja 29, taka patola 😆 Ale wyglądam dopiero odkąd noszę okulary od grudnia tak na 25. Wcześniej to może 20 wygladałam, bo dopiero od 1-2 lat przestali mnie o dowód pytać w sklepach, gdzie mnie nie znają.Szczęściara, Dośka, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Lami, Wik89, Pestkaa, Arashe, blair. lubią tę wiadomość
-
hahaha, niezapominajka, to moja mama odwrotnie, odkad skonczylam 18 lat to mialam mase wykladow o antykoncepcji i ze na dzieci przyjdzie pora. To gadanie skonczylo jej sie tak ze dwa lata temu dopiero, ale nic o wieku nie wspominala. Bylo raczej „bo kolezanki sa juz babciami, a ona jest tylko babcia pieska
”
tęczova, Lami lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyOlivkowa my nie. Podobno nikt za bardzo nie poleca z lekarzy itp.
A dziś mój słodki synek podczas śniadania patrzy na mnie i zaciesz. Więc go pytam co mu tak wesoło, a on: "Mamusiu przecież jak dzidziuś robi kupę to robi ci ją do brzucha!"Lami, Wik89, fiorella82, Arashe, blair., Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam presji nie mam do bycia babcią 😉
Nawet mogą po 40 mieć wszyscy dzieci, żeby tylko im się udało bez problemów. Chociaż jakby nawet i homo byli to też bym się cieszyła, najważniejsze, żeby byli szczęśliwi a czy z nim czy z nią to mi obojętne.
Tylko od razu powiem, że pomagać będę póki będę mieć siły i nerwy, czyli tak maks do 60tki. Także muszą się najmłodsi sprężyć 😂
Mi to się średnio poprostu podoba jak np między najmłodszym dzieckiem a wnukiem jest 2 lata różnicy. Wtedy zauważyłam, że często dziadki-rodzice porzucają to swoje najmłodsze do najstarszego dziecka. A to ja jestem mamą, nie chcę moich dzieci obarczać wychowywaniem młodszego rodzeństwa.Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
omg, jestem pierwszy raz w innym laboratorium (diagnostyka - info na drzwiach, ze kobiety w ciazy sa przyjmowane poza kolejnoscia) i jest wielka afera, ze ciaza to nie choroba i pani w ciazy mowi do mnie, ze ona tez jest w ciazy i siedzi tu 2h.
No to jej powiedzialam, ze jest to jej wybor czy korzysta z pierwszenstwa czy nie a poza tym kazda z nas ma inna ciaze.
Ale jak 8 mies chodze po labo, to pierwszy raz taka akcja.
Moj tata ktory tez ma pierwszenstwo w labo ostatnio uslyszal od starszej pani, ze nie wyglada na choregoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 08:57
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
OlivkowaMama wrote:Znajoma wczoraj dostała zamówienie z lidla i jest bardzo zadowolona.
Zastanawiam się nad bankowaniem krwi. A Wy dziewczyny macie zamiar?
Nie, ja nie bankuję.
https://www.mamalekarz.pl/blog/2017/01/17/krew-pepowinowa-6-prawd/OlivkowaMama, Nona lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021