Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi, pewnosci nie mam, bo opieralam sie tylko na testach owu, temperaturze i badaniu proga. Jak @ nie przyjdzie, to zrobie jeszcze test w piatek. Najbardziej dziwi mnie ten zanik bolu piersi... Zawsze przestawaly bolec drugiego dnia okresu. Strasznie to wszystko dziwne, juz nie mam pomyslu...
Wydaje mi sie, ze te normy zaleza od laboranta i tego co wpisze. Ja czasem mam <2,0, czasem <1,00...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 11:35
-
nick nieaktualnyHmm, ja przy biochemie tuż przed @ miałam 2.4. Za to jak nie ma ciąży to zawsze <0.5. Ale może to od labu zależy?
Nikodemko mięśniak rzcej napewno cc, na WRZEŚNIU 2019 jest jedna mama z miesniakami 2 i ma mieć teraz 2gą cc ☺
To może nawet lepiej @ nie wywoływać, bo jakby przyszła np w piątek to w poniedziałek na wizycie będziesz 4dc, więc jeszcze mogłabyś z clo spróbować 😀 Bo do 5dc można zacząć brać! Haha, ale szatański plan Ci wymyśliłam 😅😈Nikodemka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Wlasnie Nikodemko moze Ty juz nic nie wywoluj, skoro bol ustalil to czekaj spokojnie, a w piatek rano zatestuj! No a gdyby przyszla @ to moze tak jak Kark pisze w poniedzialek w klinice uda sie wydebic skierowanie albo uda Ci sie dostac do Twojej ginkiII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
kark zakamuflowany na maksa wrote:Wow, rzepakowe, poczułam się jak superbohater 😍😀
Dzięki Tobie nie czuję się jak totalny debil, bo po raz 3ci nie umiem użyć Agaru 😒😌
Moja szwagierka -8 i -7 i oba porody sn 😏
Ale właśnie jesteś superbohaterką, bo zawalczyłaś, niezależnie od tego, co Ci mówiły wskazania, procedury i może personel. Nie skończyłaś drążyć po pierwszej informacji, jaką usłyszałaś, tylko dowiedziałaś się więcej, poczytałaś. Niezależnie od tego, jakby się ten poród skończył, zrobiłaś to, co Ty uważałaś za słuszne. Bardzo mi tacy ludzie imponują, bo wiem, jakie to jest trudne - nawet wtedy jak się ma jakąś wizję, a potem przychodzi rzeczywistość i człowiek się poddaje.kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość
-
Nikodemko popieram Wiki. Może owu przesunela się i stąd te opóźnienie. Sama po sobie widzę że nie byłam pewna kiedy była owu. Niby śluz niby test owu pozytywny a tak naprawdę może owu w tym czasie nie było. Tylko po monit byłam pewna że jestem po owu ale też na 100% nie wiedziałam kiedy się odbyła. Może u Ciebie jest podobnie że ból owu był a owu była dzień dwa później. Spróbuj dostać się do ginki może uda się ze symulacją.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Tempka ewidentnie spada. I ta pierwsza po przebudzeniu i teraz w ciagu dnia jest zdecydowanie nizsza, wiec obstawiam, ze jednak prog leci w dol. Macie racje, wstrzymuje sie z wywolywaniem @ winem, bedzie co ma byc.
Aaa... i nigdy wiecej owulakow w terminie @. U mnie to sie nie sprawdza, dzis jest pozytyw.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fac8323bd19.jpg
Zagadam o tym poziomie lh z ginka, tak jak radzila Lami.Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Nikodemko czy mozesz polecic jakas strone na ktorej kupowalas kosmetyki the Ordinary inną niz Douglas? Wlasnie chcialam kupic to serum pod oczy ale w Douglasie go nie ma niestety..II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
O kurcze Nikodemko no ten owulak wyglada pieknie! Wow! Ale poniewaz ja jestem z tych ktore maja pozytywne owu nawet gdy nie ma owu, mialam tez czasem przed @ test owu prawie pozytyw (ale jednak druga kreska troche jasniejsza, nie tak jak na Twoim) to nie chce Cie nakrecacII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik, ja zamawiam stad
https://cosibella.pl/firm-pol-1489399926-The-Ordinary.html
No wlasnie, u mnie te owulaki czesto sa pozytywne bez powodu. Miesiac temu przed sama @ tez mialam pozytyw, wiec u mnie to nic a nic nie znaczy i porzucam to! Od dzis owulaki tylko do sprawdzania owu. -
nick nieaktualnyJulia93 wrote:Pochwalę się Wam jakim jestem rekinem biznesu
Zamówiłam na allegro łóżeczko dostawne za 350zł. Na drugi dzień dostałam maila że jednak w wybranym przeze mnie kolorze nie jest dostępne, więc proponują inne wzory, albo inny model. Stwierdziłam że nic mi nie zależy, ani mi się nie spieszy, ofert na alegro miliardy. Napisałam że to dla mnie sprawa wagi państwowej i bardzo mi zależy dokładnie na tym modelu, na tym kolorze, a zdecyduję się ewentualnie na inny kolor jeśli dostanę rabatByłam pewna że poślą mnie do diabła, a tu po chwili dostaję odpowiedź że mogę w takim razie wybrać inny kolor w cenie 299zl :o
Co lepsze, ostatnio w Smyku oglądaliśmy ten sam model za 400zł. Mieliśmy brać ale okazało się że ostatnia sztuka, więc ewentualnie bierzemy z ekspozycji. Jak mężu zapytał się czy rabat jakikolwiek dostaniemy ze względu na to że obmacany i tysiąc razy rozkładany, to Pani stwierdziła że ani złotówki nie może zejść. Także tego... Bardzo się zawiodłam na nich, taka marka a lecą w ch...
PS przedszkolanko, dzisiaj ma kurier przyjechać<jara się>
a u sprzedawców z allegro czy innych sklepów dziecięcych można wynegocjować rabaty, także trzeba do nich pisać i wydzwaniać, ale wszystko można kupić taniejszczególnie wózki, foteliki, mebelki itd.
Julia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Domi to witaj w klubie 😂 ale zmienia się to z biegiem w ciąży i myśli się bardziej o maluszku niż o sobie. Ale co ma być to będzie 😊 a któraś z Was ma zamiar rodzic w medicoverze?
Natomiast teraz sobie to wszystko przemyślałam i raczej się nie zdecyduję na medicover, tylko na państwowy szpital z kilku różnych względów.Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Julka, łowca okazji
ja zobaczę, czy mała będzie chciała spać u siebie w łóżeczku. Jak będa problemy to wtedy kupię dostawkę. Mam mało miejsca przy łóżku więc to dla mnie ostateczność
A jaką kupiłaś?
Z tym Smykiem to tak jest. My zamówiliśmy fotelik i bazę online, łącznie wyszło niecałe 1200 zł. A w sklepie stacjonarnie sama baza 999 i 599 fotelik. Też łowcy okazjiJulia93, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Julka, łowca okazji
ja zobaczę, czy mała będzie chciała spać u siebie w łóżeczku. Jak będa problemy to wtedy kupię dostawkę. Mam mało miejsca przy łóżku więc to dla mnie ostateczność
A jaką kupiłaś?
Z tym Smykiem to tak jest. My zamówiliśmy fotelik i bazę online, łącznie wyszło niecałe 1200 zł. A w sklepie stacjonarnie sama baza 999 i 599 fotelik. Też łowcy okazji
Ja na razie omijam smyka szerokim łukiem, nie lubię tego sklepu.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
sunshine03 wrote:w smyku się nie opłaca kupować, wszystko jest dużo drożej niż w innych sklepach
a u sprzedawców z allegro czy innych sklepów dziecięcych można wynegocjować rabaty, także trzeba do nich pisać i wydzwaniać, ale wszystko można kupić taniejszczególnie wózki, foteliki, mebelki itd.
nie tylko na allegro, ja jak cos kupowalam/zamawialam to zawsze pytalam o rabaty i zawsze cos tam dostalamsunshine03 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dokładnie smyk zdzierusy jakich mało. Czasami warto sobie zobaczyć w sklepie na żywo i zamówić przez neta. Różnica kolosalna. A na allegro też można nieźle trafić. Tak sobie myślę o tej dostawce bo sprawdzi się też w salonie jako łóżeczko. Jak ja Wam zazdroszczę że już możecie szaleć z zakupami😉😉
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyJulia93 wrote:Alex - kupiłam kinderkraft neste
Jest tańsze ale i duże. Zobaczymy czy się sprawdzi.