Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Teczova - jaki masz plan na ten cykl?
Wik, Fiorella - dlaczego nas tak meczycie??
Za mna nieprzespana noc, w wielkim bolu... Do tego @ jak potop. Zazdroszcze zafasolkowanym, ze na tyle miesiecy moga zapomniec jakie to okropne.
Edit: Fiorella, na bank jest 10dpo i jeszcze za wczesnieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 10:36
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Zapisałam się na sesję brzuszkową pod koniec sierpnia 😁😁 mąż nic nie wie bo wczoraj się obraził, bo był zazdrosny o kolegę, głupia historia aż szkoda gadać 😂 ale się dowie jak zmądrzeje 😁
Nikodemka, Arashe, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fiorella dobre podejście
nie trać nadziei
Niezapominajko cena typowo normalna firmy hurtowej, jeśli handmade to prawdopodobnie słaby materiał
Legginsy z lidla lepsze niź biedronkowe
Ja oszalałam ale.cale mieszkanie posprzątałam, jeszcze pranie mam wywiesic i na spacer z Polką. I obiad ugotowalam! Musze odpocząc jak widze te tematy szyjkowe.. -
Fiorella, na pewno zepsuty i taki, który nie reaguje na Twoją betę. Przyjdą piękne dwie krechy 😘
Niezapominajko, też przeliczałam te kokony i faktycznie roboty pełno, a to dla laika trudne. Może podejmę się jakiejś mega łatwej rzeczy, typu ochraniacz, że same prostokąty do przeszycia. I tylko ze względu na smarta na allegro 😀 Gdybym miała płacić 15 zł za przesylkę, to bym odpuściła.
Ja posłuchałam Nikodemki i teraz zrobiłam sama zaproszenia, ale tylko dlatego, że nikt by mi nie zrobił szybko. Cena wyszła dokładnie taka, jak za gotowce. Z tym, że 5 godzin lekko zleciało przy photoshopie i kokardkach. Gdybym miała robić takie na duży ślub to nie chciałoby mi się. A Domi, na wczorajsze nie odpowiedziałam. Będzie 14 czerwca, ale 70 km od Wrocławia, bo mam tam sprawdzoną sylwestrową knajpę, gdzie dają dużo jeść 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 11:17
Nikodemka, kark zakamuflowany na maksa, Niezapominajka2, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny ciążowe a Wy tez macie mniejsze ciśnienie siku w ciąży? 😁? Bo ja mam częściej ale z mniejszym ciśnieniem i się zastanawiam czy to normalne?
-
Fiorella nie martwię się Twoim bladziochem 10dpo
spokojnie, czekamy...
I też jedzie do mnie kurier z lidlową paką
Dziś mój gin zbił mnie z pantałyku, bo on mi szczepień przeciw krztuścowi w ciąży nie zaleca robić. Ten z Łodzi uważa to za rozsądne... nie lubię takiej sytuacji 🙄
-
nick nieaktualnyHaha, Anionka 😆 Ja mam najpierw mini strumień jakby coś przytkane było, a potem jest Karcher 😂
Jezu, jak mnie ten mój facet wkurzył! Wczoraj mówił jasne, dzwoń, przełóż na wcześniej wizytę, przecież znowu problemy to lepiej zawczasu reagować niż potem przy inkubatorze siedzieć. A dziś coś?! Mówię, że wizytę przełożyłam, a on do mnie "Ale po co?!". Nosz kur!!!
Ja zawsze robię sama zaproszenia na śluby, chrzciny i roczki 😊 Tylko czasami tradycyjne papierowe a czasami zdjęcia 😉Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Pestkaa wrote:Fiorella nie martwię się Twoim bladziochem 10dpo
spokojnie, czekamy...
I też jedzie do mnie kurier z lidlową paką
Dziś mój gin zbił mnie z pantałyku, bo on mi szczepień przeciw krztuścowi w ciąży nie zaleca robić. Ten z Łodzi uważa to za rozsądne... nie lubię takiej sytuacji 🙄 -
Pestkaa wrote:Rzepakowepole nie wiem ile wie ten mój nt. szczepień, aczkolwiek chciałam poznać jego zdanie i mieć go za sprzymierzeńca. A tu jednak się rozjechały nasze zdania. A kto kwalifikuje kobietę w ciąży na szczepienie, internista tak?
Jak ten ginekolog tłumaczył to, że nie zaleca? Bo ja bym się pewnie stresowała, że jak gościu nie jest na bieżąco z zaleceniami dla kobiet w ciąży, to kto wie z czym jeszcze nie jest na bieżąco. No w każdym razie to na pewno podważa zaufanie do niego, ale przecież nie do szczepienia.
Znajdź internistę, który Cię zakwalifikuje. Ja się boje, że o to może nie być wcale też tak łatwo niestety.Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Ja w ogóle z ginem o tym nie gadałam, bo w przychodni od razu lekarka przyklasnęła i zachwalała, że jest ze mnie świadoma przyszła matka.
Tak jak mówi rzepakowa, przecież na stronie ptg jest info o tym, że szczepionka jest zalecana. Nie mogli napisać obowiązkowa, bo jej nie refundują.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Pestkaa wrote:Ten mój gin zabrzmiał jak antyszczepionkowiec, czyli coś w stylu, że zamiast pomóc sobie i dziecku, mogę mu zaszkodzić. Nawet nie będę dokładnie powtarzać. Serio jestem podłamana tą wizytą...
-
Teczova, a jak maz sie czuje? Wiesz, ze z takich pozornie marnych cykli wychodza zaskakujace rzeczy
No to mamy tak samo... My mamy druga rocznice w sierpniu i bylam pewna, ze spedzimy ja w 3 albo chociaz z brzuchem.
Co do planow, to w poniedzialek zbadam prolaktyne i powtorze żelazo. W ogole powinnam zrobic badanie wszystkich hormonow, bo ostatnio sprawdzalam je w sierpniu, a patrzac na moje cykle, cos sie moglo pozmieniac. No, ale poczekam co powie „cudotworca”. Poza tym wlaczylam wiesiołek, niepokalanek i siemie lniane, nie mierze temperatury i nie zamierzam robic owulakow. No i modle sie o dobre wyniki nasienia, bo jak tam cos bedzie nie tak, to wszystkie plany runą. -
nick nieaktualny
-
Nikodemko, kochana, i zrób sobie print screena tego co napisałaś. Jak chcesz odpocząć od tempki i owulaków, to zrób tak ale od początku do końca! I nie miej chwili słabości, bo później masz do siebie pretensję, że mogłaś mierzyć, bo teraz nie wiesz co jest grane. I tylko siebie później obwiniasz niepotrzebnie i dokładając sobie stresów 🤗 Macie bardzo aktywne dwa miesiące, robicie wszytko, co w Waszej mocy z mężem. I trzymaj się tych suplementów twardo 3 miesiące (chociaż wierzę, że za 4 tygodnie będziesz musiała je odstawiać ze względu na dwie krechy) - nie odpuszczaj jak z inofemem. One mogą na początku namieszać, ale ostatecznie trzeba dać im 90 dni na ogarnięcie tematu. Szczęściara też to brała wszystko przed clo. Mogło też być zasługa, że się uregulowało, a clo dodatkowo pomogło.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero