Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi śliczny brzuszek
Anionka mi gin przepisał primafucin w globulkach w 1 trymestrze. Także jest bezpieczny. Teraz mam globulki clotrimazol, mocniejsze ale w 2 trymestrze bezpieczne też. Najlepiej zrobić wymaz w sumie jak masz możliwość. Mi zrobi po kuracji. I to normalnie na fotelu pobiera.
Ja aloesem smaruję sobie czoło jak mnie glowa boli. Ostatnio jak sie oparzyłam to tez aloes. Ale mam taki kwiat normalnie, czysty miąższ wyciskam z niego.Domi_tur, Ani0nka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti dziękuję ❤️ mam 170cm
Ale aloes to chyba tylko spożywany może mieć niekorzystny wpływ i to tylko e dużych ilościach, jak ktoś wypije herbatkę z aloesem albo napój aloesowy to dziecku druga głowa nie urośniea zewnętrznie można
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Moja wczoraj też się prawie nie ruszała. Jak przykladalam rękę tak mocniej do brzucha to czułam takie lekkie wibracje i wiedziałam że wali kończynami do środka. A dzisiaj już normalnie cały brzuch faluje
rano miałam tylko tragedię z jelitami, tak kuły że masakra. To się nie dziwię że ona się nie ruszała! Bo jak poszło to Armagedon i od razu zaczęła fikołkować ;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszkolanko, spokojnie! Pewnie się obrócił na drugą stronę i kopie Cię w środek, że nie czujesz, bo jeszcze maleńki jest. Tydzień temu ja to samo, panika, nie czułam nic, lekarka przykłada głowicę a małe się wierci cały czas.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Domi_tur wrote:Beti dziękuję ❤️ mam 170cm
Ale aloes to chyba tylko spożywany może mieć niekorzystny wpływ i to tylko e dużych ilościach, jak ktoś wypije herbatkę z aloesem albo napój aloesowy to dziecku druga głowa nie urośniea zewnętrznie można
-
A to mój Balonik 😍 nie wiem czemu te zdjęcia do góry nogami się dodają 🙃🙈 ja chyba jestem z Was najwyższa bo mam 172 cm wzrostu 😁😁
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c405dbd56d1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 13:19
Lami, Arashe, fiorella82, Beti82, tęczova, Szczęściara, madziorek86, blair., Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
-
Piekne brzuszki. Wszystkiego najlepszego dziewczyny.
Nie spodziewalam sie, ze w Dzien Matki moze byc mi tak przykro. Caly facebook zasypany zdjeciami moich kolezanek z dziecmi, a ja siedze i placze. Naprawde, jedyne czego chce od zycia to byc mama, a nikt nie da mi pewnosci czy w ogole kiedykolwiek bedzie mi dane nia byc.
Na dokladke za chwile mam sesje rodzinna, a jestem w takiej rozsypce, ze chyba bede plakac przy nich. -
nick nieaktualnyAni0nka wrote:A to mój Balonik 😍 nie wiem czemu te zdjęcia do góry nogami się dodają 🙃🙈 ja chyba jestem z Was najwyższa bo mam 172 cm wzrostu 😁😁
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c405dbd56d1.jpgDośka, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti a Ty ile masz wzrostu? Mi się kojarzyłaś mega wysoka 😁
-
fiorella82 wrote:Ja mam 181. Przebicie to
kark zakamuflowany na maksa, fiorella82, Magda - mbc, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość