Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs chudzinko.. Popołudniowe zdjęcie do porównania😉😉
A u mnie schiza bo cycki mniej bolą😪😪 i weź tu nie ze świruj.
Mamy życzę Wam pięknego dnia i samych przyjemności. Żeby dzieci w tym dniu dały Wam odpocząć😘😘Dośka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Mamy życzę Wam pięknego dnia i samych przyjemności. Żeby dzieci w tym dniu dały Wam odpocząć😘😘
sunshine03, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kark zakamuflowany na maksa wrote:Hehe, ja dostałam oprócz laurek i rysunków pakiet spa, więc jak nie dzisiaj to sobie kiedy indziej odbiję 😄
Lami, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Wszystkiego najlepszego dla obecnych i przyszłych Mamusiek
Moja Laurka na dzień matki dzisiaj stwierdziła że będzie walczyć z moimi jelitami i od rana umieram. Takie zaparcia że aż wszystko kłuje w środku i chodzę schylona ;/ ja już nie wiem jak się ratować ;/ zrobiłam sobie siemię lniane. Aż bolesne jest to jak ona się rusza ;(Dośka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs przepieknie! Gratki! I fajnie ze wczorajsza wizyta taka pomyslna.
Kozgo gratuluje synka
Wszystkiego najlepszego Mamusie🌸
U mnie 8 dzien cyklu, 4 dzien clo, glowa mnie boli popoludniami dosc mocno, poza tym w miare ok..w srode mam monitoring. A wczoraj BYLO
Sloneczko to endo wyglada mega czekamyna tescik!😘Dośka, Meggs, Lami lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:59
Lami, Meggs, Słoneczko123, kark zakamuflowany na maksa, Magda - mbc, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Meggs super, gratulacje wejścia w drugi trymestr!! ☺️
I wszystkiego najlepszego mamuśki, obecne i przyszłe! 🙂
My wczoraj mieliśmy imprezę rodzinną, roczek mojej siostrzenicy połączony z Dniem Matki. Przyjechałam też na tydzień do domu rodzinnego, bo mój mąż poleciał na delegacje. Korzystam z ogrodu i słońca bo mieszkam w kamienicy bez balkonu 😛Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs, gratuluję drugiego trymestru!
Mamusie latające od rana za swoimi pociechami i te, które mają drugie serduszko pod swoim i te, które już za chwilkę pierwsze bicie maleńkiego serduszka zobaczą na ekranie usg - wszystkiego najlepszego 💗Beti82, Ani0nka, Szczęściara, Meggs lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny a ja mam pytanie, czy któraś z Was w ciąży używała pimafucin? Coś zaczęło mnie tam swędzieć, nie w środku ale tak na zawnętrznym y mam czerwone. Myslicie ze mogę użyć tego kremu? Jutro napisze do ginekologa co brać. Czy posiew z pochwy i cytologia to to samo? Może powinnam teraz zrobić by zobaczyć czy to nie infekcja?
-
Ani0nka wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie, czy któraś z Was w ciąży używała pimafucin? Coś zaczęło mnie tam swędzieć, nie w środku ale tak na zawnętrznym y mam czerwone. Myslicie ze mogę użyć tego kremu? Jutro napisze do ginekologa co brać. Czy posiew z pochwy i cytologia to to samo? Może powinnam teraz zrobić by zobaczyć czy to nie infekcja?
-
Ani0nka wrote:Meggs u ginekologa posiew się robi? Jak to wyglada bo nigdy nie miałam.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Meggs u ginekologa posiew się robi? Jak to wyglada bo nigdy nie miałam.
Można też pobrać w jakiejś diagnostyce czy alabie (choć chyba nie w każdym punkcie, lepiej zadzwonić). U mnie na posiew ok. 5 dni - najlepiej dopytać, czy od razu jest na tlenowe, beztlenowe i grzyby oraz czy od razu robią antybiogram.Magda - mbc lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ja też mam pytanie ale odnośnie aloesu. Czy można stosować np w depilacji? Kupiłam krem a potem dopiero pomyślałam czy można. Niby trzyma się około 5 min tylko ale nie wiem czy nie zaszkodzi😕😕 tak mi rosną włosy na nogach że muszę max co dwa dni golić. Oszaleć idzie🤪🤪
11.2015 pjp(*)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/625aa1a02c38.jpg
24 kontra 31 tydzień 😂
Wszystkim kobietkom, które noszą Fasolki w brzuchu życzę dużo zdrówka, a pozostałym żeby Fasolki jak najszybciej zagościły w ich brzuszka ch ❤️❤️❤️ każda z Was zasługuje na bycie Mamą i lada moment wszystkie nimi będziemy ❤️🌷sunshine03, Meggs, Szczęściara, Słoneczko123, kark zakamuflowany na maksa, Beti82, alex0806, Magda - mbc, tęczova, Ani0nka, Lami, blair., przedszkolanka:), madziorek86, Nikodemka, Arashe, Biegającą-mama, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
tęczova wrote:Patrzę dzisiaj rano w lustro, ważę się i myślę "kurczę, schudłam, za chuda jestem", po czym wchodzę na fiolet i widzę fotkę Meggs w drugim trymestrze ciąży i już wiem, że za chuda nie jestem
tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęściaro to zależy jaki aloes. W ciąży szkodzi aloina, która jest w skórze, miąższ nie szkodzi, bo nie ma aloiny.
Ale, żeby dorwać aloes w przemyśle bez aloiny to trzeba dużo zapłacić, żeby mieć ze sprawdzone źródła.
Ja sobie codzinnie piję aloes, ale mam na niego certyfikat, że jest z miąższu - bez aloiny. Dlatego jest droższy, bo nie jest z tych odpadów. -
Domi przepięknie wygladasz
Brzuszek cudo -idealny
Ile masz wzrostu jak mozna zapytac ? ;P
Domi_tur, Karolika lubią tę wiadomość