Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ☺ Byłam dziś na wizycie. Endo 15,3 mm. Ginka kazała przyjść we wtorek. Ciekawe co mi z tego wyjdzie.
Meggs, cieszę sie, że z Maluszkiem wszystko dobrze ☺alex0806, Magda - mbc, Meggs, Szczęściara, Ani0nka, Lami, sunshine03, przedszkolanka:), blair., tęczova, Domi_tur, Dośka, madziorek86, kark zakamuflowany na maksa, Wik89, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przepraszam ze taki off top ale wpadłam na chwile balon przebity będzie drugi syn!!!!!
sunshine03, Nikodemka, Ani0nka, przedszkolanka:), alex0806, Magda - mbc, Lami, Słoneczko123, Biegającą-mama, Meggs, blair., tęczova, Niezapominajka2, Szczęściara, Domi_tur, Dośka, madziorek86, kark zakamuflowany na maksa, XxMoniaXx, Beti82, Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
Kozgo - gratuluje :* to musiala byc piekna chwila
Meggs - Wiktor ekstra imie, jedno z moich faworytow!Meggs lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko tez piękny! Ja chyba będę miała właśnie kokony ze 2/3 i do tego śpiworki do spania. A kołderki i poduszki to np. Na podłogę, na matę, do przebierania? Kurde nie wiem w sumie sama bo rożki tez są spoko bo od razu taki przykrycie dziecka, i pewność ze się dziecko nie zakryje niczym. I łatwiej tak dziecko trzymać. Macie kokony czy rożki?
-
Kozgo gratulacje!
Słoneczko obiecujące to endoOwulka na pewno była, a może...
Trzymam kciuki
Anionka ja planuję mieć kokon po to, żeby ją kłaść np na sofie w kokonie. A rożek do spania, noszeniaAni0nka, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A no to super Alex, jak myślisz dwa kokony starczą? Ile kupujesz rożków?
I jak będzie wyglądać łóżeczko Małej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 19:25
-
A może będę robić tak aby dziecko spało w łóżeczku w rożku bez otulaczy ani ochraniaczy na szczebelki, a kokon włożę do kosza Mojżesza aby ze mną jeździł wszędzie a to będzie październik wiec może być już chłodno? Doświadczone mamy myslicie ze takie rozwiązanie się sprawdzi?
-
Ja planuję mieć kokon jako taki "osobny byt", a nie w łóżeczku
Jak będę np. w dzień chciała się obok niej zdrzemnąć czy coś. Albo u rodziców ją położyć na łóżku jak tam pojedziemy. Rożki na razie mam 2, może uszyję jeszcze trzeci. Kokon jeden, więcej mi nie potrzeba
A łóżeczko normalne szczebelkowe, ale bez ochraniaczy itd. Jedynie to jej chyba na łóżeczku literki powieszę takie materiałowe na wstążeczkach. Ewentualnie na ścianieAle to zobaczę w praniu.
Łożeczko mamy takie, ale jeszcze do nas idzie
https://amc.sklep.pl/pl/p/11el-Retro-lozeczko-dzieciece-z-barierka-i-szuflada-120-x-60-z-rzezbieniami-%2C-materac-kokos-pianka-komplet-poscieli-minky/275?fbclid=IwAR173BLA4C2v2jhAd7Y0f3VtqFaI5icgT6q5Krk49DRNyfDEUBxVVeOA3c8Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Zależy od pogody pewnie. Ale albo w rożku, albo w śpiworku. Poduszka i kołderka to dopiero pewnie po roku. A tak to jedynie prześcieradło i to w czym będzie owinięta
Nic na szczebelkach, żeby powietrze miała.
Ani0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:59
Magda - mbc, Słoneczko123, Lami, przedszkolanka:), Szczęściara, Domi_tur, blair., madziorek86, kark zakamuflowany na maksa, Nikodemka, Beti82, Wik89, Biegającą-mama, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
To muszę zakupić rożki, ze 3-4. I śpiworki. A na kołderki przyjdzie jeszcze czas 😊 jestem w tym tak kompletnie zielona dlatego te dziwne pytania 🙈 dzięki Kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 19:44
-
Ja rożków nie kupuję, sama sobie uszyłam
Na razie 2, ale zrobię chyba jeszcze jeden
Jak obrobi kupą po łopatki to wiadomo
Ja też jestem zielona, to moje pierwsze dziecko tak naprawdę, więc będziemy testować co się sprawdzi najlepiej
Idę chyba sobie zrobić jakieś spa w wannie. Jakaś obolała jestem. Mała mi kopie do wnętrzności bo od rana prawie jej nie czuję, ale daje słabe znaki o sobie i raz się mocno poruszyła to jestem spokojna. Pewnie ta pogoda plus długi spacer i zabawa z tymi bańkami tak na mnie wpłynęła.
Ani0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
a ja jeszcze nie wiem co i jak
Pola w nosie miała wszystko haha, najważniejszy był cycek
Co do nagonki bo ostatnio tu na forach często jest na kokony/motylki/ochraniacze to ja prędzej bym zwróciła uwagę tym co przykrywają pieluchami/kocami itp. wózki w lecie by "nie raziło słońce"to tak w ramach już rozluźnienia a nie dyskusji
bo uwierzcie mi,że życie plany i tak zweryfikuje
a jak się na coś któraś nastawi a później nie wyjdzie to już są depresje, pretensje do siebie..
dlatego Anionka słuchaj intuicji, doradzaj się oczywiście bo tu wiadomo ,że dziewczyny są niezastąpione ale przede wszystkim rób później jak uważasz nie mając w głowie"ojej a tak nie można a moje dziecko to lubi i robię mu krzywdę .."Ani0nka, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie Przedszkolanko, życie zweryfikuje;) musimy robić tak żeby było dla naszego dziecka dobrze
Ale fakt, nie z kocem na wózku. Dzisiaj męża na to uczulałam bo było naprawdę ciepło a babka zarzuciła na budę i cały wózek polarowy kocyk. Dziecko krzyczało w niebogłosy w tym bunkrze ;/
Ja to się na tym słońcu opaliłam na raczka A tamto dziecko chyba się smazylo na wolnym ogniu...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kozgo, gratuluję synka 💙
Słoneczko, testujesz czy czekasz?
A ja chciałabym mieć teraz prysznic. Tylko raz od początku ciąży poleżałam może z 5 minut w wannie. Kiedyś notorycznie, z tego powodu nie montowałam nawet deszczownicy. A teraz bym sobie pod takim zrodelkiem po prostu postała.
AniOnka, jak byłaś na tych targach to ja tu dziewczyny przemaglowałam w czym dziecko może czy nie może spać. Bo też zielona jestem. I postanowiłam, że kupię dwa rożki i śpiworek, ale śpiworek dokupię jak już się urodzi. Otulacz tylko wtedy, jak będzie płakać i owinięcie w pieluszkę zdziała cuda.Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero