Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 23:55
blair., Nona, Nona, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 23:55
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona, wierze, ze Twoj powrot to od razu wjazd na fiolet z II krechami! ja w tym cyklu nie testuje, chyba ze okres nie przyjdzie wedlug moich obliczen, to wtedy sikne, zeby wiedziec czy wywolywac go lutka. Gin tak kazal.
Wik89, tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
Hej
Nona, miło Cię widzieć ☺ Trzymam kciuki 😘
Nie testuję dzisiaj. Siknę może jutro.
Lami, czuję się dobrze. Jest trochę inaczej niż zawsze, bo nie mam jeszcze bóli typowo na okres. Pobolewają mnie troche jajniki, czasami lekkie kłucie, innym razem pulsujacy miejscowy ból.
Zaraz znikam do pracy. Aaa, jutro rano mam wizytę 😊Lami, Wik89, tęczova, Magda - mbc, Dośka, Ani0nka, Szczęściara, Nona lubią tę wiadomość
-
Przedszko i wszystkie szyjace dziewczyny, mam dla Was newsa
Likwiduja „Craftoholic shop”, jest 50% przeceny na wszystko
-
Hej
Nikodemko dzięki za cynka,zapomniałam o nich a może dla moich coś znajdę
Ja od wczoraj schizuje bo mały prawie w ogóle nie kopie, na detektorze dzisiaj wariował w środku. A teraz miał chyba czkawke którą po zgięciu nogi czułam😂
Słoneczko jutro sikaj ,zaciskam juz kciuki
Nona wracaj na pokład!
-
Przedszkolanko dobrze ze jest wszystko oki 😘
U nas piękna pogoda, dziś chyba będziemy dużo czasu na ogródku z pieskami 😊😊
A jeśli chodzi o ruchy to ja nadal czuje takie „plumkanie” zwłaszcza wieczorem, wiec czekam na kopniaki 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 09:59
-
Dzień dobry!
Nona nareszcie!tesknilysmy 😁
Moje Dziecię od piątku codziennie łapie czkawkę na dobrą godzinę, On się męczy i ja też
Ja dzisiaj chyba spędzę pół dnia na balkonie, miałam kupić kwiatki i doniczki ale nawet nie chce mi się do auta wsiadac 🙄Nona lubi tę wiadomość
-
A ja mam pytnie czy któraś z Was ma oczyszczacz powietrza? Coś możecie polecić? Na co zwrócić uwagę? Planuje zakup tak ogólnie bo jestem mega alergikiem i latem umieram, a także zimą na smog by się przydał...
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Meggs ja jestem bardzo na smog uczulona i wariuje jak czuje, że ktoś pali jakimś gownem za przeproszeniem i oczyszczacz u mnie to podstawa. U moich rodziców tez zawsze był. My mamy Philipsa
https://m.oleole.pl/oczyszczacze-powietrza/philips-ac2887-10.bhtml?from=pla&gclid=EAIaIQobChMI-baQv6m74gIVxk0YCh3roQBUEAkYBiABEgJg1vD_BwE&gclsrc=aw.ds
Nie jest drogi a czuć na serio różnice, bez niego bym nie umiała funkcjonować. Nawet jak mąż myje łazienkę chemią to włącza go i szybciej te zapachy znikają. Rewelacja. Ten jest akurat bez funkcji nawilżania, my mamy oddzielny nawilżacz. A dla maluszka w pokoju polecam Ci kupić właśnie taki dwa w jednymzwłaszcza ze rodzisz przełom jesień zimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 10:51
Meggs lubi tę wiadomość