Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko piękna beta!!!
Szczęściara, skoro tak, to życzę szybkiego powrotu do żywych!
Zaczął mnie boleć brzuch tak @owo. Boli lekko ale tak jakby już ze mnie leciało a ani nie plamię ani nie krwawię, ale latam co chwila do wc sprawdzić. Pewnie przylezie dzisiaj albo jutro najpóźniejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 13:58
Niezapominajka2, Szczęściara lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Dziewczyny, nie ma mnie tu, chociaż widzę, że jest komu gratulować. Nadrobię po środzie. tymczasem przyszły wyniki moich podstawowych badań zleconych jeszcze przez internistę.
TSH 2,77. Umawiać się do endo?
Glukozę mam 95 na czczo. Powyżej normy dla kobiet w ciąży i ledwo poniżej ogólnie. Martwić się tym? Jak mówią Wasze doświadczenia? -
Nie wiem, czy Wam mówiłam ostatnio, w czwartek postanowiłam z lekarzem, że nie wracam do pracy. Po dwóch przeziębieniach pod rząd dla bejbika odpuszczam. I tak byłam dzisiaj 4 h w pracy, ale nie.prowadzilam lekcji. Do końca marca mam jeszcze sporo roboty przy komputerze, bo zajmuje się oprawą graficzną, różnymi plakatami, zaproszeniami i gazetką. Więc nie mam wyrzutów, bo pewnie nie raz jeszcze z czymś zadzwonią.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
rzepakowepole wrote:Dziewczyny, nie ma mnie tu, chociaż widzę, że jest komu gratulować. Nadrobię po środzie. tymczasem przyszły wyniki moich podstawowych badań zleconych jeszcze przez internistę.
TSH 2,77. Umawiać się do endo?
Glukozę mam 95 na czczo. Powyżej normy dla kobiet w ciąży i ledwo poniżej ogólnie. Martwić się tym? Jak mówią Wasze doświadczenia? -
Gratulacje Niezapominajko bety i proga:*
Bylam dzis u mamy i cholerka.. Chyba sie kapnela:p jakoś mi sie dzis miękko robi w gardle i naciagam. I oczywiscie bieglam do kibla. I zaraz bylo ze co mnie tak wygnalo a potem ze cos jest na rzeczy ? Ja w smiech , m tez. Nic nie powiedziałam ale chyba sie kapla. Powiem jak bedzie
Ale teraz jej zainteresowanie moja osoba znacznie wzrosnie :pNiezapominajka2, przedszkolanka:), Ani0nka, Arashe lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:A ft 3 i ft4 chyba nie jest refundowane?
-
Hahaha Monia, dobre, ja też miałam momenty, że myślałam, że mama już wie A najlepsze było jak przed sylwestrem poszłyśmy do kościoła i byłyśmy same, idziemy do szopki, mama złapała Jezuska za stopkę i mówi do niego: przynieś mojej Paulince takiego dzidziusia. A ja czułam jak on puszcza do mnie oko
XxMoniaXx, Domi_tur, speakyourmind93, Słoneczko12, Beti82, Anhydra lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Niezapominajko, piekna beta, nie patrz tak na widełki, bo są tak rozpięte, że ciężko nie zwariować.
Przedszkolanka odzywała się dzisiaj? Jak się czujesz?Niezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Rzepakowe ja w medicoverze miałam bardzo szybko, bo pobierałam o 11 a wynik miałam koło 15:0030 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Ojej, przypomnialyscie mi, że miałam zbadać tsh! Zapomniałam. No ok, w środę. W ogóle chyba umrę z nerwów zanim dostane wyniki drugiej bety, jak Wy to wytrzymujecie?!?! Zobaczcie,co oni zrobili - dolna norma dla 5 tygodnia jest wyższa niż dla 6! A ja prawie dostałam zawału, że jestem ledwo ponad normę. Teraz jest 4 + 0, czyli patrzeć na normy dla 5 tyg? Przepraszam, ale to już się włączyła panika przed drugą betą.
jest 4+6 to i tak 4.tydzieńprzedszkolanka:), Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Monia mi w ciazy z Polą mimo problemów i brania leków nikt nie dal skierowania na tsh a teraz patrze co mi ten dr dał i co?? Jest tsh!!!! Da sie?? Boże,jak sie ciesze ze na niego trafilam i to na nfz!
Niezapominajko jaka piękna beta!! Teraz przyrost sprawdzaj ale mysle,ze to juz formalnośc co do norm to nie patrz na ie bo są baaaaardzo rozbiezne.
Lami Kochana jestem :* śpie,podjadam,martwie sie bolem brzucha a w ciagu tych 5 min.w ktore mi lepiej próbuję ogarnąc cos w domu (a Pola ciagle głodna wiec nie ma lekko ;p ) .
A co u Ciebie?blair. lubi tę wiadomość