Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
To dorzucam moj...
https://ovufriend.pl/graph/30c123a31c43e9161bc64cc4fb60cc62
Nikodemko widze ze podobnie nam skacze temp. Licze na to ze jeszcze przed owu i potem sie unormuje a raczej bedzie wzrasrac po prostu:) u Cieie chyba na to sie zapowiada! Bo u mnie byl juz owulak pozytywny dlatego czarno to widzeII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Anhydra - cudnie, ze u Ciebie wszystko dobrze! Rosnijcie zdrowo i dzieki za wiruski :* Zdradzisz o jakie imiona sie spieracie?
Meggs - nie zostaniesz tu sama! Zostaniesz tu ze mna Zartuje. Ja wiem, ze teraz szybko u Ciebie zaskoczy, to naprawde wazne, ze wiesz, ze „mozecie”, teraz uda sie szybko i z powodzeniem, zobaczysz.
Niezapominajko - twoj wykres piekny, ksiazkowy. Chociaz ja tez mialam taki w grudniu... Temperatura spadla dopiero 2 dnia okresu. Cieszee sie, ze Twoj okazal sie ciazowy :*
Kto chce sie posmiac z mojego wykresu, to zapraszam:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/042d6e9e10b6.png
Mi się podobało od zawsze Aleksander, ale teraz jest wysyp chłopców o tym imieniu I to mnie zniecheca. Mąż od zawsze marzy o Franku (też popularne bardzo)...mi z kolei Franek się podoba, ale Franciszek to już nie. A jak zapytałam go co sądzi o imieniu Dominik, to stwierdził, że kategorycznie nie, bo mu się kojarzy z "małym, grubym pryszczatym lujem"...no skąd on ma takie skojarzenia to ja nie wiem ...w każdym razie takim tekstem skutecznie zniechecil mnie do tego imienia . Tak więc walka trwaNiezapominajka2, blair., Beti82 lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvelle, ja miałam coś takiego 10dpo
Nikodemko, u mnie teraz robak jest z owu w 21dc, także luzik
Niezapominajko, ale czad!!! Wreszcie rezerwacja zrealizowana Ale podziwiam za cierpliwość - test 14dpo, wow
Beti, wiem, że trzeba być realista, ale jak patrzę na twój wykres to pomyślałam, że może wczoraj zagnieżdżenie późne i dopiero jutro test wyjdzie ?
Jejku, we czwartek M ustalił ze znajomymi, że jedziemy gdzieś razem na Wielkanoc. Dopiero wczoraj znalazłam pensjonat w normlanej cenie i z wolnymi miejscami dla naszych 2 rodzin. Masakra, już mi mózg parował...
Ja powiedziałam wczoraj o fasolce mojej babci i dziadziowi Kurcze, jeszcze na święta jak u nich byłam było z babcią super, z dziadziem średnio, a wczoraj patrzę, a babcia ledwo się podnosi, 3 kroczki niecałe zrobiła... A dziadziu na początku mnie nie poznał Ale się strasznie cieszyli. Chciałabym, żeby doczekali bąbla we wrześniu oboje.Niezapominajka2, Anhydra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, potrzebuję Waszego zdrowego rozsądku, bo znowu sobie wmawiam różne rzeczy. Kurnaaaa jestem na siebie zła bo obiecałam sobie, że nie będę się doszukiwać cieni... Uznałam go za negatywny no ale przecież nie zaszkodzi spojrzeć jeszcze pod innym kątem, innym światłem itd... zdjęcie zrobione po około 30 min ale ja ten cień widziałam wcześniej, po prostu zaraz po zrobieniu testu miałam w sobie na tyle dużo rozsądku że to olałam. Dzisiaj nie sikałam, bałam się totalnej bieli ale mam mocne postanowienie że następny test zrobię dopiero 14.02, pewnie nie zdążę bo 13 mam termin @.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/127ad629ea30.jpgblair., kark, Słoneczko12, madziorek86 lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
kark wrote:No i zaczynam dziś 10 tydzień z... Bólem cycków i jajników Spóźnione o 5tyg, ale jest
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggs, dla ciebie w takim razie podwójne miejsce, a co! :*
A Ty jak tam, bo nie nadrabiałam tych 40 stron, spadła beta i masz już @?
Moyeu, to siknij jutro, już powinno być na 99% pewne i do Walentynek zdąży wrócić humor
P.S. Chociaż trzymam kciuki, żeby 14 było świętowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:07
moyeu lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Evelle, ja miałam coś takiego 10dpo
Nikodemko, u mnie teraz robak jest z owu w 21dc, także luzik
Niezapominajko, ale czad!!! Wreszcie rezerwacja zrealizowana Ale podziwiam za cierpliwość - test 14dpo, wow
Beti, wiem, że trzeba być realista, ale jak patrzę na twój wykres to pomyślałam, że może wczoraj zagnieżdżenie późne i dopiero jutro test wyjdzie ?
Jejku, we czwartek M ustalił ze znajomymi, że jedziemy gdzieś razem na Wielkanoc. Dopiero wczoraj znalazłam pensjonat w normlanej cenie i z wolnymi miejscami dla naszych 2 rodzin. Masakra, już mi mózg parował...
Ja powiedziałam wczoraj o fasolce mojej babci i dziadziowi Kurcze, jeszcze na święta jak u nich byłam było z babcią super, z dziadziem średnio, a wczoraj patrzę, a babcia ledwo się podnosi, 3 kroczki niecałe zrobiła... A dziadziu na początku mnie nie poznał Ale się strasznie cieszyli. Chciałabym, żeby doczekali bąbla we wrześniu oboje. -
nick nieaktualnymoyeu wrote:Dziewczyny, potrzebuję Waszego zdrowego rozsądku, bo znowu sobie wmawiam różne rzeczy. Kurnaaaa jestem na siebie zła bo obiecałam sobie, że nie będę się doszukiwać cieni... Uznałam go za negatywny no ale przecież nie zaszkodzi spojrzeć jeszcze pod innym kątem, innym światłem itd... zdjęcie zrobione po około 30 min ale ja ten cień widziałam wcześniej, po prostu zaraz po zrobieniu testu miałam w sobie na tyle dużo rozsądku że to olałam. Dzisiaj nie sikałam, bałam się totalnej bieli ale mam mocne postanowienie że następny test zrobię dopiero 14.02, pewnie nie zdążę bo 13 mam termin @.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/127ad629ea30.jpgmoyeu, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny