Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko gratuluję! Piękny prezent na moje urodziny jeszcze tylko życzę sobie aby reszta do końca roku zdążyła urodzić
Ja też robiłam test w dzień @ i nie trzeba było szukać kreski, Twoja piękna! A na usg poszłam w 7+1, tak jak większość mówi, że nie ma co wcześniej powodzenia!
Madziorek, mój cykl po poronieniu trwał 42 dni chyba, a owu była w 28dc, więc jeszcze pewnie chwilą i przyjdzie u Ciebie @,skoro mówisz że prawie 2 tyg temu owu. Trzymam kciuki by szybko się udało
Niezapominajka2, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Niezapominajko, cudowny poniedziałek, gratuluję ❤️
Nona, Beti, u Was żadnych poczasiakow nie ma? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O kurcze Dziewczyny chyba Was nie nadrobie. Ale przelecialam pobieżnie- Niezapominajko gratulacje ❤
Beti, Moyeu, Nona, Nikodemka, Meggs wiruski ciążowe specjalnie dla Was:
;v8/8dv879; $57hglbd=÷_^€£*£¥*";
Niech się dobrze przyjmą !
P.S Przedszkolanko jak się czujesz?moyeu, kalcia64, Beti82, Nona, Niezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Arashe wszystkiego najlepszego Kochana!
Anhydra ale fajnie że wpadłaś! Zostań z nami! dziękuję za wiruski! Jak się czujesz? Boniu to już prawie 17 tc! Ależ ten czas zasuwa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 09:40
Anhydra, Arashe lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Niezapominajka2 wrote:Nona ja w tym cyklu skończyłam trzecie opakowanie niepokalanka (castagnusa) Lami tez po 3 opakowaniach zaszła, będę trzymać kciuki
Anhydra, Nona lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Anhydra wrote:O kurcze Dziewczyny chyba Was nie nadrobie. Ale przelecialam pobieżnie- Niezapominajko gratulacje ❤
Beti, Moyeu, Nona, Nikodemka, Meggs wiruski ciążowe specjalnie dla Was:
;v8/8dv879; $57hglbd=÷_^€£*£¥*";
Niech się dobrze przyjmą !
P.S Przedszkolanko jak się czujesz?
Co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 09:42
Anhydra lubi tę wiadomość
-
Cześć Anhydra! Ostatnio o Tobie wspominałyśmy że przydałaby się nam Twoja wiedza w niektórych sytuacjach
Może przeczytasz moje pytanie, prawda, że przy heparynie trzeba suplementowować wapń?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 09:58
Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
U nas wszystko dobrze . Nawet plamienia ustały . Prenatalne wyszly ok- będzie Chłopak, obecnie czekam na połówkowe. Właściwie to czekamy- razem z Domi_też i Agagusiąna sierpniówkach ❤. Aktualnie jestem w fazie "rośniemy sobie i tyjemy" . Poza tym to spieramy się z mężem od czasu do czasu o imię. Po jego dziwnych pomysłach stwierdzam, że "ładne imie" to bardzo szerokie pojęcie hehehe
Nona, moyeu, speakyourmind93, Wik89, Niezapominajka2, blair., Pestkaa, kark, Lami, patuniek86 lubią tę wiadomość
Lami wrote:Cześć Anhydra! Ostatnio o zrobię wspominałaś my, że przydałaby się nam Twoja wiedza w niektórych sytuacjach
Może przeczytasz moje pytanie, prawda, że przy heparynie trzeba suplementowować wapń?
Ja nie suplementuję. Wapń co prawda bierze udział w procesie krzepnięcia krwi, ale nawet w sytuacjach niedoboru wapnia zjonizowanego (bo tylko tę frakcje się oznacza), organizm sobie "pożycza" ten brakujący wapń z kości (tam mamy taki jakby magazyn). Ja jestem zwolennikiem dostaranią wapnia z dietą i zbadania poziomów różnych pierwiastków przed zwiększona suplementacja, bo można np popaść w druga stronnę- hiperkalcemię- za dużo wapnia to niebezpieczna sprawa i z najmniej groźnych powikłań może prowadzić np. do odkładania kamieni nerkowych.
Ja teraz w ciąży mam spore zapotrzebowanie na wapń, bo wcinam jogurty i nabiał jak najeta a wcześniej nie byłam jakimś zwolennikiem tego typu rzeczyBeti82, Lami lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajko, ale piękne krechy! Bardzo się cieszę Miła wiadomość na początek tygodnia. Beta będzie piękna
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Anhydra - cudnie, ze u Ciebie wszystko dobrze! Rosnijcie zdrowo i dzieki za wiruski :* Zdradzisz o jakie imiona sie spieracie?
Meggs - nie zostaniesz tu sama! Zostaniesz tu ze mna Zartuje. Ja wiem, ze teraz szybko u Ciebie zaskoczy, to naprawde wazne, ze wiesz, ze „mozecie”, teraz uda sie szybko i z powodzeniem, zobaczysz.
Niezapominajko - twoj wykres piekny, ksiazkowy. Chociaz ja tez mialam taki w grudniu... Temperatura spadla dopiero 2 dnia okresu. Cieszee sie, ze Twoj okazal sie ciazowy :*
Kto chce sie posmiac z mojego wykresu, to zapraszam:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/042d6e9e10b6.png -
Evellee wrote:Dziewczyny co o tym myślicie?
https://zapodaj.net/a489640cbaeec.jpg.html30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻