Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko jak u Ciebie z luteina? Ja mam tam tak mega ciasno ze ciężko mi ja aplikować jeszcze te tabletki są tak nieporęczne
Mnie dziś od rana tak brzu boli jak na biegunkę ze masakra mam nadzieje ze zaraz przejdzie.
Anionka życzę zdrówka szybkiego
Nona ciekawe z tym brakiem @ tzn ze idziesz dziś na posiew?Ani0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:43
-
Albo nie dziś ale jutro albo pojutrze ta beta bo ten spadek wczorajszy jest taki obiecujący, pozna owulacja to może później wszystko się dzieje
-
Ani0nka wrote:Albo nie dziś ale jutro albo pojutrze ta beta bo ten spadek wczorajszy jest taki obiecujący, pozna owulacja to może później wszystko się dzieje
-
Ani0nka wrote:Monia zazdroszczę, ja nic nie mogę przełknąć
-
Niezapominajko, co za wiadomosc!!! I co za krecha! Cudownie? Gratuluje :*****
Ilosc staraczek sie nam kurczy.
U mnie 15dc i nadal negatyw, temperatura nie wzrosla, nic nie czuje. Jestem zla, bo znowu wydluzy mi sie cykl.Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajko cudowna wiadomość. Ten fiolet na prawdę działa. Coraz mniej staraczek.
Anioka ja też czuję się okropnie. Dopadło mnie zatrucie. Noc była bardzo ciężka. Nie mam dziś na nic siły.Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Niezapominajko gratulacje Kochana! Stawiam na betę co najmniej dwucyfrową jak nie kolo 100 cudne wieści z rana
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Niezapominajko no suuuuper dzieki za patent z wizyta tesciow Pokaż wykres jeszcze raz proszę, pomarzę sobie o wzroscie temp i spadku 8dpo
bo u mnie w tym cyklu masakra z temperatura:( niestety nie zawsze mierzyłam o tej samej porze wiec pocieszam sie, ze niektore pomiary niemiarodajne, ale i tak dziwny moj wykres i nie nastraja mnie optymistycznie. choć moze i dobrze, nie bede sie nakrecac zbytnio. Jutro ruszamy na urlop wiec troche wyluzujęII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023