Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona, poczekaj z tym okresem, to ruszymy razem w zblizonym terminie
Nawet nie wiecie (a tak naprawde wiem, ze wiecie tylko tak sie mowi :d) jak bardzo Wam zazdroszcze tego informowania rodziny... Mam juz przecwiczone w glowie komu powiem jako pierwszemu i jak. Potrafie sobie wyobrazic jak bardzo martwicie sie juz bedac w ciazy, ale i tak, tak bardzo bym tego chciala. Chcialabym przynajmniej wiedziec, ze w ogole jestem zdolna do zajscia w ciaze. Ale jestem dobrej mysli, niecierpliwie czekam na badania i wszystko stanie sie jasneNona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 21:52
Lami, Pestkaa, Biegającą-mama, Wik89, speakyourmind93, XxMoniaXx, Ani0nka, sunshine03, przedszkolanka:), madziorek86, Nona, Beti82, kark, blair., Szczęściara, moyeu, Arashe, Julia93, Anhydra, Słoneczko12, Evellee, patuniek86, Ewelina92, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko, a się nagadałyśmy i wierzyć nam nie chciałaś!!! Super.
Otworzyłam oczy i myślę - przydałaby się jakaś druga kreseczka i bach. Pokaż nam ją
Gratulacje :*
Jaki brak objawów? Tempka rosła jak szalona. Poczekaj kilka dni się objawy pojawią. Każda inaczej przechodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 06:27
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 21:53
Pestkaa, Lami, Biegającą-mama, Meggs, Wik89, speakyourmind93, Ani0nka, sunshine03, przedszkolanka:), XxMoniaXx, madziorek86, Beti82, kark, blair., Szczęściara, moyeu, Arashe, Anhydra, Słoneczko12, patuniek86, Ewelina92 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko a nie mowiłam miałam przeczucie co do Ciebie i się nie pomyliłam! Tak bardzo sie ciesze i Ci gratuluje i trzymam kciuki by u Ciebie było wszystko dobrze! Choć przy takiej kreseczke nie mam wątpliwości ze beta będzie piękna! ❤
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajko co za wspaniała wiadomość z rana jednak robienie testów później ma swoje plusy nie trzeba się doszukiwać kresek No rewelacja aż cieszę się do telefonu czekamy na wynik betyNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
O matko co tu sie dzieje Niezapominajko piękne kreski.Beta bedzie wysoka
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość