Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Narzekałam ze się nic nie dzieje - no to pojawił się beżowo-brązowy śluz i brzuch napieprza przeogromnie. Ale ciesze się. Lepej zeby ruszylo do przodu niz trwać w takim zawieszeniu ciązy-juz nieciązy. Ale troche się boję jak będzie...
Do gina chyba się wybiorę po wszytkim za 10-14 dni zeby sprawdzić czy wszystko się oczysciło samo i czy coś sie kroi na owulke.
Nona my poza hormonami, monitem i badaniem nasienia nic nie robiliśmy więcej. Ja nawet muchy i posiewu zadnego nie miałam. A może to i bład? Jezeli cykle masz krotkie i swoje ładne owulki, hormony spoko to nic Ci nie dadzą zadnego clo ani nic. Zreszta nie potrzebne Ci to. Badanie nasienia w pierwzej kolejnosci i hsg. Ale z hsg spokojnie bym jeszcze u Ciebie zaczekała. Masz dopiero pol roku starań. Daj sobie troche czasu.
Niezapominajko coś czuję ze u Ciebie kroi się wysoka beta
Beti co Ty pijesz w stylu tego inofemu tylko z kw. Metylowanym? Przypomnij mi?
Zamówie nowe suple i 50 owulaków z allegro -
Me.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:42
-
Madziorek pamietam Cie z grudniowego, trzymam kciuki zeby wkrotce znowu zaskoczylo i bylo juz tylko dobrze!
Nona, 5 cykli za Wami, ok, ale to jest ciagle jeszcze poczatkowy etap fak naprawde. Szkoda ze nie wyszlo ale juz kweotce wyjdzie wierze w to! Moze faktycznie jeszcze jeden cykl na luzie a potem te dwa badania nasienie i droznosc. A jaki Ty masz porgesteron 7dpo, badalas sobie ostatnio?
Ja melduje poztywnego owulaka dzis przed poludniem i seks przed chwila, tuz po odjezdzie tesciowmadziorek86, Lami, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nona, mi lekarz w poradni powiedział że HSG dopiero po badaniach męża, i jeśli wyjdą dobrze (myślę że jakby nie wyszły to i tak bym chciała robić to hsg) to wtedy hsg i może ewentualnie clo. Przed badaniami to trochę bez sensu, bo jeśli się okaże że Twój mąż ma osłabione nasienie (tfu tfu) to zacznie się suplementować a Ty bedziesz się przygotowywać do hsg, tak żeby te 3miesiące suplementacji skończyło się w tym cyklu z hsg - ja mam taki plan, wydaje mi się logiczny bo masz pewność że plemniczki zdrowe plus po hsg łatwiej się ponoć zachodzi więc zmaksymalizujesz sobie szanse! A wiesz, wydać 600zl zawsze zdążysz.
Nona lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:42
-
Beti dziękuję zamawiam w takim razie!
Niezapominajko - na betę się nie wybieram chyba. Jak mają znowu mnie kłuć i mam wydać te prawie 40 zł zeby zobaczyć ze beta ma ok 10 to raczej bezsensu. Zwłaszcza jak plamienie sie rozkreci, na co licze. Podejrzewam ze do zera nie spadła.
A u Ciebie pamietaj brak objawów to dobry objaw! Zwłaszcza ze jestes już 13 dpo! Wooow ja mam dobre przeczucia!Beti82, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Podczytuję Was codziennie, ale jakoś tak trudno mi się udzielać (tu i na różu też). Kibicuję Wam wszystkim i wspieramWik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Madziorek - ja tez Cie pamietam przykro mi z powodu niepowodzenia, ale tak, jak piszesz, to tez nowa szansa i znak, ze moze sie udac, tym bardziej, ze „cialo zaczelo do Ciebie przemawiac” trzymam kciuki!
Meggs - swietnie, ze sie ruszylo! Tylko niech nie boli.
Niezapominajko - nie bedzie zadnego czerwonego gluta, niech sie cofa
U mnie kurze bialko. Nieduzo, ale jest i wyglada pieknie. Owulaki i temperatura nadal bez zmian, wiec nie wiem o co chodzi i kiedy zaczac luteine, czekam dalej.madziorek86, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Anionka, jeśli to angina to sok z buraka i cytryny działa cuda! Mój mąż często ma i jak sobie kilka razy zrobi ten sok to mu przechodzi. Zresztą komu bym tego nie poleciła to pomaga i to dość szybko, warto spróbować zdrówka Kochana!
Ani0nka lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny