Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wik - tez na to licze, to totalnie nie w moim stylu, ale czego sie nie robi... Trzymam kciuki za Wasze wyniki!
Mam nadzieje, ze nie przesunie mi sie owulacja tak, ze pokryje sie z abstynencja meza przed badaniem, bo mimo, ze nie wierze za bardzo w ten cykl, to bedzie mi szkoda go stracic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Mucha i posiew ważne 3m. Robiłam oba 22.01.Mucha wyszła ok, posiew nie, dlatego powtorze posiew. Jeszcze nic nie umówione bo wciąż nie mam @ ale posiew mogę jak się @ skończ czyli ostatnio 8dc, teraz poniedziałek to jest 9dc. Jutro będę dzwonić umawiać posiew na 9dc, tydzień później 16dc wyniki posiewu, usg gin I jak ok to hsg.tylko wiecie nie chce mieć nasienia w jajowodzie I pianki równocześnie...
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona z tego co pamietam to hsg od razu po okresie się robiło nie wiem czy 16dc lekarz wykona może jak się nie rozkręci @ to jutro posiew dałoby się zrobić ?
Nikodemko ja w tym cyklu teraz pierwszy raz od zawsze nie miałam płodnego śluzu mam nadzieje ze ovu będzie u Ciebie za 2 dni przed badaniamiNona, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Co jeszcze robić. Meggs co Ty robiłaś?
Kurde może clo, ovitrelle, dupek no cokolwiek.Nona lubi tę wiadomość
-
[QUO.nikt nie zrobil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Dzięki Beti że mi powiedziałaś!!!
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny