Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:41
-
Meggs - uwierz mi, ze to byl chyba jeden z moich najnormalniejszych snów Tez mam jakis co noc, czasem jak sie budze to zastanawiam sie czy wszystko u mnie w porzadku z glowa, jesli potrafi wyprodukowac takie bzdury, horrory i absurdy :d
Staram sie sobie tlumaczyc, ze przesunela sie o kilka dni np przez Inofem, ale ja juz taka jestem, ze jak trace nad czyms kontrole, to panikuje. Monitoring dawal mi spokoj, bo wiedzialam co sie tam dzieje i w ostatnich miesiacach owulacja byla puntualnie 13-14 dc, unormowaly mi sie cykle, mialam idealna faze lutealna... Martwie sie, zeby znowu sie wszystko nie rozregulowalo.
Meggs, a jak u Ciebie? Czujesz, ze zbliza sie @ czy bez zmian? -
Nikodemko moze przyjsc nieco pozniej albo mogla nawet faktycznie juz przyjsc, jesli sie nie ma duzo sluzu to czytalam ze mozna nawet nie zauwazyc tego „wyrzutu” sluzu plodnego... piekna niedziela przed Toba postaraj sie zrelaksowac:) i napisz jak piernikowe piwo smakuje?
U mnie byly starania w srodku nocy, z tesciami spiacymi w salonie, teraz sie boje czy ich nie obudzilismy i mi glupio:pII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kozgo - testy robie od 8dc i nie byly pozytywne, wiec raczej jej jeszcze nie bylo... Mam nadzieje, bo pozno zaczelismy starania
Wik - wiem o czym mowisz, tez kilka razy w zyciu wstydzilam sie wstac na sniadanie z tesciami Ja jeszcze leniuchuje w lozku, maz spi, ale niedlugo ruszamy na miasto. Najpierw kino, potem obiad i knajpki... Piwo piernikowe u Jana Olbrachta super! Z lekka goryczka, ale ja wlasnie takie lubie najbardziejprzedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
-
Wiesz co Nikodemko narazie nic nie czuje. Miałam nadzieje ze zobacze spadajaca betw 2 dni i okres i po sprawie. A tymczasem minely juz 4 dni i nic sie nie zadziało. Nawet plamień brak. Denerwuje sie tym ile bede teraz czekać na rozwój wydarzeń.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze, ja myślałam, że będę gratulować kresek, a tu dupa
Ja mam maskare, jak wcześniej mdłości były od 17, tak teraz mi się przesunęło i od obiadu do nocy latam co chwilę do kibla i się zastanawiam czy będzie żyg czy nie Po wszystkim mi niedobrze prócz walfi ryżowych z masłem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona - przykro mi, liczylam, ze jednak nie zobaczysz rozu
Eh, mam nadzieje, ze moja owu bedzie niedlugo, a nie po 20dc cyklu jak kiedyś.
Moj wlasnie spanikowal, bo spojrzal w kalendarz, a tu badanie nasienia za tydzien w poniedzialek :d tez troche panikuje, boje sie wyniku.
Na luty mam jakies 5% nadziei, az w takie cuda nie wierze, wiem, ze sie uda, ale zaloze sie, ze dopiero po laparo.
W kazdym razie szalejemy. Jednak jescze nie wyszlismy na miasto, bo wlasnie leze „po” z metaxa w reku, high life!Słoneczko12, Nona, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Mój mówi że jak jeszcze miesiąc nam się nie uda to dopiero zrobi to badanie nasienia. Dobra, dam nam jeszcze ten 6 cykl starań i odwołam wtorkowe badanie nasienia. Nic mu nie mówię nawet ze miał termin. Dołożyłam mu wit d oprócz salfazinu.
Robić droznosc, co myślicie?Nona lubi tę wiadomość
-
Nona a masz mozliwosc oddac nasienie w domu ? Czy trzeba na miejscu? Myslisz,ze dla niego to jest najwiekszy problem?My robilismy badania nasienia zaraz na poczatku staran bo u mnie gin od tego uzalezniala clo-a i tak nie dala...Badania nasienia wyszly dobrze ale tez sie licze z tym,ze jak nie pyknie to za chwile powtorze badania bardziej rozszerzone .Tylko niestety do Poznania bede musiala jechac bo u nas takich nie robią
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Beti mozna w domu, można w klinice niepłodności obok nas. W kapciach może tam iść. On się nie wstydzi, uważa że za wcześnie. W przyszłym cyklu jak się nie uda to zrobi czyli marzec. Dobra niech teraz się stara żeby się udało.
Ja muszę powtórzyć posiew bo grzybica i paciorkowiec.9dc umowie posiew, tydzień się czeka I 16dc jak wyniki ok to mogę hsg.ale wolałam przed owu hsg a nie w dzień owu. No spytam gina. -
Nona szkoda bardzo, sciskam!!! ale faktycznie u Was dopiero 5cs moze jeszcze sprobujcie 6 na luzie! Mi gin zlecil hsg i badania nasienia meza praktycznie w tym samym czasie ale my juz sie duzo dluzej staramy!
Nikodemko tez sie stresuje wynikami meza, robil badanie w srode po poludniu i wyniki maja byc w cigu 4 dni roboczych wiec moze jutro beda. Metaxa przed poludniem to musi poskutowac hahah:)Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023