Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona nie mierz teraz temperatury bo to bez sensu jest, spokojnie jutro rano temperaturkę zmierzysz ❤️
Nona lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Przedszkolanko, może to faktycznie tae gumy? One są na bazie imbiru czy co tam pochowali?
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Imbir,b6 i magnez. A jeszcze się zastanawiam,bo dzisiaj się o niebo lepiej czuje(tak,panika) czy to nie przez zmiane dupka 3x1 na luteine dopochwowa? Biore od wczoraj wieczorem..
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
A z tym Przedszkolanko to nie mam pojęcia. Tych progesteronów nigdy nie brałam.
I naprawdę myślę, że na dużo objawów wpływ ma nasz nastrój, relaks i w ogóle. Miałaś dzisiaj miły dzień, cieszylaś się i nie było czasu na objawy. Przyjdą znowuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
przedszkolanka:) wrote:Beti podobno właśnie wywoluje dupek nudnosci i wymioty. W ulotce napisane.
Nie,źe tęsknie za tym ale wiecie ;p
Już mnie muli,chyba znowu z głodu..pora spac. -
Julia nie sikam.Jutro bedzie @ temp leci.A gdzie Nona ?hah
Nona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja w 12+4 już się dowiedziałam o płci. Oczywiście na tym etapie dziewczynki i chłopcy mają to samo między nogami, ale jak będzie dobrze ułożone dziecko lekarz może zobaczyć na wyrostek płciowy. (NUB)
Z tym ze lekarz musi mieć dobry sprzęt i dziecko dobra pozycjęLami, Beti82, Ani0nka, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze przed okresem mam takie jedzeniowe zachcianki, ze nie wiem co to bedzie jak bede w ciazy :o
Mialam okropny sen. Snilo mi sie, ze zrobilam test ciazowy i w koncu zobaczylam dwie kreski. Powiedzialam o tym mojej mamie, a ona rozgadala calej rodzinie, zaczeli dzwonic do mnie gratulacjami, ja plakalam ze szczescia... Po jakims czasie poszlam do lekarza i okazalo sie, ze to nie ciaza tylko mam jakas wielka torbiel, przez ktora wychodza pozytywne testy :d Tak wiec mam swietny humor z samego rana.
I mozecie mnie ustawic do pionu, ale nadal sie martwie o moja owulacje. Jest 14dc, a ja nie czuje nic a nic, testy biale, boje sie, ze nie przyjdzie wcale i bede zastanawiac sie dlaczego. -
Nikodemko snami prawie mi dorównujesz ja jestem mistrzem w najglupszych snach, noc bez koszmaru to noc stracona. Nic sie nie przejmuj. Sny z reguły mówią czego nie będzie, odzwierciedlają tylko nasze obawy.
A co do owulki to spokojnie. Może spokojnie być w 16 dc jak i 18. Przyjdzie. U mnie w tym cyklu przyszła kolo 20 dc takze nie stresuj sie tylko korzystaj z romantic weekendu!