Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też zostane już tylko tutaj. Podczytywałam inne wątki ale nie czuje ich klimatu. Zawsze czuje sie tam jakoś tak obco.
Zresztą tutaj się już znamy, wiemy która co przeszła, kto jest na jakim etapie. Takie kameralne ale za to bliskie grono fajnych babekBeti82, Lami, Niezapominajka2, Nona, Julia93, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:41
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Fajnie że powiedziałaś tacie przedszkolanko.
Ja się tu czuje super z Wami, Lami dziękuję za to miejsce. Nie chcę się wpisywać na inne wątki np marcowego testowania, mam mało czasu. Zostanę tu plus pod wykresem komentarze.
Ja wciąż się łudze. Zero objawow. Biały śluz wciąż.Nona lubi tę wiadomość
-
blair. wrote:PS. Beti, Przedszkolance też najpierw spadła temperatura, a potem nagle skok
Może jeszcze za wcześnie testowałaś, jak jutro rano będzie ładna temperatura to wyciągaj kolejnego norda!
Nona plamienia jeszcze nie ma? No to widzisz już coś inaczej w tym cyklu... jeszcze czekamy -
[.)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:41
-
nick nieaktualny
-
Ja tez bladze po watkach i nie moge sie odnalezc, z Wami to co innego, ten watek to byl swietny pomysl Lami Chwilami jest ciezko, ale naprawde szczerze ciesze sie z Waszych ciaz i calym sercem jestem z Wami i czuje sie jak ciocia Waszych fasolek Usmiecham sie do telefonu/monitora na kazda dobra nowine.
Przedszkolanko - nie krzycz, ze tu jestem Spedzilismy super dzien, najadlam sie jak prosiak, opilam piernikowym piwem, a teraz jak to mowi Nona „było!”, wiec leze i pije drinka z Metaxy Ale kapustke z golabka jeszcze bym wcisnela, chetnie przygarne
Nona - jesli na tescie patyczka nie ma brazu, to znaczy, ze cos jest na rzeczy...Beti82, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lami dzieki za zdj pęcherzyków czy mi sie wydaje czy ba tym pierwszym " pustym " jeszcze juz cos powstaje?
Upieklam metrowca. Jutro kosciol, obiad i kawa u mamy to jakos przeleci..
Fajna kolyske sprzedawali na fb mi sie rzuciło w oczy
Tesciowa mi dzis przyszła z butelką swojskiego wina bo akurat rozlewala. Taaaaaa.
Ja bym jadla tylko sledzie. Na obiad , kolacje i sniadanie. A najbardziej pokochalam z lisnera śledzika na raz....przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość