Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia siostrze powiedzielismy wczoraj a na tate wlasnie czekam ;p
Oczywiście schizuje bo mi dzisiaj lepiej i mdłości nie mam po obiedzie i piersi nie bolą;pWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 14:34
XxMoniaXx, kalcia64, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Wiesz Monia, gdybym miała dziecko jedno za drugim, to na drugi raz nie chciałabym brać od początku udziału w wątku miesięcznym. Na wątku wrześniowym dużo złego się wydarzyło. I tak naprawdę każda z nas już planując ciążę czyta i zna statystyki, wiemy że czekamy na ten 12 tydzień, bo staje się bezpieczniej.
Kurcze, są rzeczy, na które nie mamy wpływu absolutnie żadnego. Dlatego tak ważne jest teraz znalezienie spokoju. Nie czytać o tych przykrych stronach ciąży, tych smutnych rozwiązaniach. Trzeba wierzyć, że nasze bobasy rozwijają się prawidłowo, bo człowiek by się zajechał totalnie.
Ten pierwszy miesiąc z wiedzą o ciąży był masakryczny dla mnie. Bo z jednej strony byłam na wrześniu i bałam się odświeżać stronę i się nakręcam cały czas, a jednocześnie wszytko dusiłam w sobie, bo w domu jak powiedziałam, że się boję to wszyscy nie kracz nie kracz, będzie co ma być. Jak powiedziałam w pracy o ciąży i wszyscy mnie ściskali, a ja czułam, że wymuszam uśmiech, bo strach tak mnie paraliżuje. A z drugiej strony czytałam Was na różu, ale no jakoś tak głupio było wypisywać różne rzeczy tych ciążowych.
Odkąd mamy te fioletową stronę to mi totalnie ulżyło i jest mi łatwiej, nie potrafię tego nawet opowiedzieć jaki głaz spadł mi z serducha. Wiem, że dla tych, które czekają na kreseczki jest to trudne, ale uwierzcie, że my tak mocno Wam kibicujemy! To jest nie do opisania. Zobaczcie za chwilę, jak ujrzycie dwie krechyBeti82, XxMoniaXx, Wik89, Arashe, blair., Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami dlatego ja sie na wątku październikowy m nawet nie udzielam , nie czytam, staram sie unikac.
Ale tem moj wczorajszy pusty pecherzyk tak wygladal pięknie ale pusto.. I choc wiem ze w tym tyg nie bedzie nic wiecej bo to prawidłowe na ten tydzien sie martwie. Maz sie cieszy ciaza a ja maskuje strach usmiechem.
Z nim nie moge o tym gadac o bo razu slysze ze bezsensu sie denerwuje a wplywu na to i tak nie mam i oczywiście ma racje. Ale musi vyc dobrze, bo dlaczego mialoby byc zle. -
Dziewczynki ja sie dzisiaj solidaryzuje z tymi co maja mdlosci haha Cos mi chyba na balu zaszkodzilo i dzisiaj muszle przytulam.Masakra sie czuje.Dobrze ,ze jutro niedziela to odpoczne
-
Monia- tata podskakiwal dosłownie ze szczęścia
Ja kolejnego goląbka jem i nawet szyłam chwile! Aż dziwnie..
Niezapomibajko ja wiem wi wszystko w teorii
Co do strachu to niestety bedzie kazdej towarzyszyl non stop..a to szyjka,a to ruchy a objawy- ciagle cos.
Beti buhahahha robilas test?Lami, Nona, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Monia- tata podskakiwal dosłownie ze szczęścia
Ja kolejnego goląbka jem i nawet szyłam chwile! Aż dziwnie..
Niezapomibajko ja wiem wi wszystko w teorii
Co do strachu to niestety bedzie kazdej towarzyszyl non stop..a to szyjka,a to ruchy a objawy- ciagle cos.
Beti buhahahha robilas test? -
Monia, już wrzucę Wam wszystkie moje zdjęcia
5+0 pusty pęcherzyk, beta 1900
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2eee8ba9d970.jpg
5+4 zarys ciałka żółtkowego, beta 10100
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34f0422e0e49.jpgXxMoniaXx lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
I nie smiej sie Przedszkolanko ze mnie bo Cie dosiegnie zemsta gołąbka i bedziesz tez przytulac hahah
Lami, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
-
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:40