Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia siostrze powiedzielismy wczoraj a na tate wlasnie czekam ;p
Oczywiście schizuje bo mi dzisiaj lepiej i mdłości nie mam po obiedzie i piersi nie bolą;pWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 14:34
XxMoniaXx, kalcia64, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Lami dlatego ja sie na wątku październikowy m nawet nie udzielam , nie czytam, staram sie unikac.
Ale tem moj wczorajszy pusty pecherzyk tak wygladal pięknie ale pusto.. I choc wiem ze w tym tyg nie bedzie nic wiecej bo to prawidłowe na ten tydzien sie martwie. Maz sie cieszy ciaza a ja maskuje strach usmiechem.
Z nim nie moge o tym gadac o bo razu slysze ze bezsensu sie denerwuje a wplywu na to i tak nie mam i oczywiście ma racje. Ale musi vyc dobrze, bo dlaczego mialoby byc zle. -
Dziewczynki ja sie dzisiaj solidaryzuje z tymi co maja mdlosci haha Cos mi chyba na balu zaszkodzilo i dzisiaj muszle przytulam.Masakra sie czuje.Dobrze ,ze jutro niedziela to odpoczne
-
Monia- tata podskakiwal dosłownie ze szczęścia

Ja kolejnego goląbka jem i nawet szyłam chwile! Aż dziwnie..
Niezapomibajko ja wiem wi wszystko w teorii
Co do strachu to niestety bedzie kazdej towarzyszyl non stop..a to szyjka,a to ruchy a objawy- ciagle cos.
Beti buhahahha robilas test?
Lami, nick nieaktualny, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Nie robilam haha szkoda testu.Temp spadla to @ juz puka hahprzedszkolanka:) wrote:Monia- tata podskakiwal dosłownie ze szczęścia

Ja kolejnego goląbka jem i nawet szyłam chwile! Aż dziwnie..
Niezapomibajko ja wiem wi wszystko w teorii
Co do strachu to niestety bedzie kazdej towarzyszyl non stop..a to szyjka,a to ruchy a objawy- ciagle cos.
Beti buhahahha robilas test?
-
I nie smiej sie Przedszkolanko ze mnie bo Cie dosiegnie zemsta gołąbka
i bedziesz tez przytulac hahah
Lami, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
-
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:40

wstyd mi sie przed wami przyznac ale mega sie boje. Niewiem czemu akurat ta mysl sie mnie uczepila..