Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, na bank był pusty jak butelka po Metaxie w czasie owulacji. Moja lekarka ma kiepski sprzęt w porównaniu do drugiego USG. Akurat to, co złapała do druku jakieś tam ma białe maziaje w środku.
To drugie jest takie wygładzone. Na tym aparacie w 8t widziałam u dzidzi idealne serducho z komorami, a u mojej 2 tygodnie później nadal tylko migająca kreseczka.
Nie martw się dziewczyno! Czekamy na Twojego dzidziusiaSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
A u mnie na początku mogłabym pić tylko rosół z marchewką. Wczoraj przełknąć nie mogłam. Ale właśnie byliśmy w Biedronce i kupiłam ten gotowy zakwas do barszczu białego, muszę go mieć na talerzu jutro! Bez kiełbaski, tylko jajeczko, marchewekka i ziemniaczki
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Monia my będziemy rodzic tego samego dnia prawie wiec Ty mi się tam nie wygłupiaj za tydzień idziemy na wizytę i będzie wszystko pięknie
Nikodemko taki weekend to ja rozumiem
Lami ja tez dziękuje za ten wątek nigdzie indziej tez się nie zapisuje z wami mi tu dobrze
Ja znowu w przeciwieństwie do pierwszej ciąży wogole śpiąca nie jestem wieczorami do 24 siedzę tak między 16-20 mam dużo energii gorzej rano bo wtedy nie mam ochoty ns jedzenie i mdli i zssie.
Dziś z teściowa na obiedzie byliśmy i mówi a Ty co taka blada i smutna haha
P.S Przedszkolanko kocham kapustę z gołąbków dla mnie gołąbki mogłyby nie mieć farszuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 20:32
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nam mama na odchodne krzyknela, zebysmy bez wnuka nie wracali, bo na obcych lozkach sie najlepiej dzieci robi haha
Julia93, Lami, przedszkolanka:), Beti82, Niezapominajka2, Meggs, Słoneczko12, XxMoniaXx, blair., speakyourmind93, moyeu, Arashe lubią tę wiadomość
-
No nie moge ! Zwariuje !!!
Ogladam wlasnie gazetke z biedry w aplikacji na tel i co ? Oczywiście w gazetce cala strona ze sledziami.. Jeszcze tymi na raz ! Ukochanymi ! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cala buzia w slinie !!!!!!! Nieeeeee !!!!!!! A maz w pracy (Lami, Nikodemka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny