Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:01
przedszkolanka:), Niezapominajka2, Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja nie mam czym tęczova zarazac ale zostan koniecznie bo malo juz nas staraczek haha
tęczova lubi tę wiadomość
-
.
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Lami, przedszkolanka:), speakyourmind93 lubią tę wiadomość
Ja też chętnie przyjmuję i mdłości i zarażenie owulacją, bo już wariuję!
Byłoby idealnie gdyby nie było tu juz żadnej staraczki...Lami, przedszkolanka:), madziorek86, kark lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Nie wymiotuje ale naciagam.tak mi ciezko i zle na zoladku fuj. A w sob idziemy na impreze rodzinna do lokalu z tancami bleeeeeee[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
kark wrote:Meggs, dla ciebie w takim razie podwójne miejsce, a co! :*
A Ty jak tam, bo nie nadrabiałam tych 40 stron, spadła beta i masz już @?
Moyeu, to siknij jutro, już powinno być na 99% pewne i do Walentynek zdąży wrócić humor
P.S. Chociaż trzymam kciuki, żeby 14 było świętowanieLami, Nikodemka, Anhydra, Niezapominajka2, madziorek86, przedszkolanka:), Nona, kark lubią tę wiadomość
-
D.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:43
-
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:43