Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami zgadzam się z Tobą w 100%. Ale podziw,że do tej pory dałaś radę pracować.
Co do karty to ja już naszykowałam grupę krwi by nie zapomniec na wizytę ale boję się ,bo w środe mam wyniki a jak ja dojadę na czczo to nie mam pojecia ;/ -
Przedszkolanko, dasz radę. Ostatnio przede mną była dziewczyna na krwi, która wyszła od razu z otwartą kanapka (w sensie workiem otwartym). Myślę yhym, ciąża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 20:33
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Przedszkolanko - tylko, ze u mnie juz po terminie owu, łeee ;( No, ale nic... serduszkujemy dalej, az do piatku z nadzieja, ze w trakcie sie pojawi. Pozniej juz po ptakach.
No wlasnie, Niezapominajko, Twoi goscie moga byc dumni
Dziewczyny, Wy wiecie wszystko. Czy zbyt wysoki progesteron zbadany 7dpo moze swiadczyc o czyms zlym/nieprawidlowym? (wykluczajac ciaze).przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
z tą kanapką będę tak samo, z tym że mnie zmuli i po niej..
Nikodemko opóźniasz owu myśleniem, nie myśl że się spóźnia.. co do proga to u mnie wysoki nie licząc że już byłam w ciąży wskazał na torbielkę ( teraz już to wiem). Ale czytałam,że lepiej za duży niż za mały (tak jak w Twoim przypadku) i nie jest to jakieś groźne czy niepoprawnetęczova lubi tę wiadomość
-
tęczova wrote:Przedszkolanko, a przesunęła Ci się wtedy owu?
Lami, Nezapominajka, to fakt, działo się - przez kilka dni po plamiłam, może organizm uznał to za nowy cykl. Na bank owu przyjdzie jak wujkowie na weekend do nas przyjadą zakupię im stopery.
Ponoć tak to się liczy przy laparo jako nowy cykl wiec pewnie się przesunie.
Mój mąż piecze mi placek z wiśniami tak mi się bardzo chciało
Nikodemko niestety nie pomoge z progiem nikt nigdy dużym się nie martwił.
Meggs dobrze ze zaczął się mowy cykl macie już receptęLami, tęczova, blair. lubią tę wiadomość
-
O proga pytam, bo zwartwilam sie o moja przyjaciolke. Zbadala proga pierwszy raz 7dpo, a tu 40,00 przy normie 23,00, ciaza wykluczona. Myslala, ze bede wiedziala o co moze chodzic przez ten moj staraniowy szał Polece jej, zeby poszla do lekarza.
Kozgo - tez bym chetnie zjadla taki placek, mniam! Poki co mam mleko z miodem i czosnkiem, bo chyba cos mnie bierze -
Nikodemko ja miałam proga 31 w 7dpo i gin mówił ze doskonały i tylko sie cieszyć. Najmłodsza ok 40 miała i tez było ok wiec niech przyjaciólka sie nie stresuje
Leci w ogole ze mnie jak z kranu. Ostatni taki okres miałam jako 16 latka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 21:51
-
Dzieki dziewczyny! uspokoje ją.
U Nas taki ogien podczas wyjazdu i po, ze nawet z goraczka sie nie poddamy :dprzedszkolanka:), blair., tęczova, Biegającą-mama, Lami, Niezapominajka2, kark lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko mnie dziś coś swedzialo w dzień po luteinie mo zobaczymy
Dziś ta biegunka i ból jelit mam nadzieje dał mi popalić i te mdłości non stop idę spać żeby ciasta noe wyrzygac.
Nikodemko super ze taki ogień żeście rozpalili a tak się martwiłas ze nie będzie staran w tym cyklu -
Kozgo - masz racje, nowy cykl zaczynal sie smutno. I wiem, ze gdyby nie ten wyjazd, to pewnie tak by zostalo. Jednak czasem glupie 3 dni zmieniaja wszystko. I dobrze, bo dzieci powinny rodzic sie z milosci!
Czy imbir na mdlosci pomaga?Lami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja wczoraj z rana powtórzyłam betę 65700 wg kalkulatorów wyskoczyło ze poniżej normy ale ja wiem ze na tym etapie przyrost jest mniejszy wiec te kalkulatory tez czasem nastraszy Byłam wieczorem u innej gin , krwiak się powiększył ale jest i ❤️ Z pomiaru wychodzi 6t4d , kazała mi odetchnąć. Mam brać duphaston 3x1, nospe max3x1, i luteinę dopochwowo 2x100mg wiec sporo trochę i za dwa tygodnie wizyta
Pestkaa, blair., Meggs, Lami, Nona, Niezapominajka2, Ani0nka, przedszkolanka:), kark, patuniek86, Nikodemka, Anhydra, moyeu lubią tę wiadomość
-
A No i dała mi zwolnienie na 2 tygodnie , powiedziała ze mam mieć pewność ze zrobiłam wszystko jak należy trochę mi głupio bo tak jak pisałam umowę mam od początku lutego i już 2 tyg zwolnienia , ale teraz wiadomo co jest najważniejsze , za dwa tyg się wchłonie krwiaczek i wrócę do pracy bo chce tam trochę popracować a nie tylko na papierze
kark lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko 21 października to cudowna data ❤ urodziny mojego męża
Nona, jasne. Pamietam po prostu jak trafilam do Was w sierpniu i prowadziłaś wątek sierpniowy staraniowy ja wtedy byłam tak zielona ze nawet nie wiedziałam ze istnieja testy owuNona lubi tę wiadomość