Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
AniOnka, jeśli chodzi o antybiotyk niewskazany dla kobiet w ciąży, to jeszcze go z czystym sumieniem wziąć nie możesz. 9 dzień po domniemanej owulacji tylko na postawie testów owu to jeszcze żadne potwierdzenie. Nie znasz na tyle organizmu żeby wiedzieć na 100%, że owulka jest 12, 24 czy 48 h po.pozytywnym teście. 14/15 dzień po owu mógłby w 90% wykluczyć ciążę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 07:46
Cabrera lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyBeti, Nona, jak tam u was, bo wykresy puste.
AniOnka, a co to za olewnictwo? Tempke poprosimy, nie ma, że boli
Biegająca to odpoczywaj te 2 tygodnie
Alis tak miała, nie wiem nawet czy wam pisała. Mały krwiak, powiększył się, ale były już 2 serduszka. Potem krwiak się oderwał, urwał kosmówkę i koniec ciąży.
Heh, tak szczerze to ja na zakupach spożywczych od 5tyg nie byłam Wszystko mi tak jedzie, masakra
No i od tej 14-15 do wieczora zero komórki, laptopa, bo tylko mi mdłości potęguje
Ale już 4 dzień serniki wrąbuję Cokolwiek innego słodkiego mnie tak muli i tak naciąga, a serniczek rach ciach i brzusio szczęśliwy -
U mnie temp tylko min spadla.@ nie mam.Robilam test-negatyw.Ten z wczoraj wysechł i jest kreska na nim jak byk.Takze ja dziekuje badzo nigdy wiecej nordtestów.
-
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 14:32
-
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 14:32
-
Tak, Pestka ma rację, cierpliwie w sensie, że np do wieczora. I Beti umówmy się tak, skoro NORDTESTY ci nie pasują to nie ma co ich zostawiać na zaś
tęczova, Beti82, kark, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:02
Pestkaa, Ani0nka, Niezapominajka2, kark, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczowa to do boju i leżymy 30min po a tak masz tylozgiecie macicy to leżymy z pupą do góry
tęczova lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:02
Ani0nka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”