Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fb27cb03a0b.jpg
455gram mojego Skarba ❤️❤️❤️
Wik89, Magda - mbc, kark zakamuflowany na maksa, blair., Niezapominajka2, tęczova, Lami, Julia93, Meggs, Nona, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Dośka, madziorek86, alex0806, Cytrynowy sok, Beti82, sunshine03, Słoneczko123, Pestkaa, Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
-
Magda, super, że się odezwałaś! Trzymamy kciuki mooooocno!!! Powodzenia dla Was

Blair Cytrynowy sok, dzięki za info. No właśnie nie wiem co robić, od czwartku mam brać clo, lekarz nie kazał przychodzić przed 11 dc... No nic, zastanowię się jeszcze:)
Anionka, super !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 18:32
Ani0nka, Cecylia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Magda, Jurek pojętny chłopak, zaraz ogarni "z czym to się je". Ale Ci Go zazdroszczę. Ale tak zdrowo
😍
Co do parcia na szkło to dobrze znam temat - przedstawiam mojego młodszego brata 😂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b03b8b57ea7e.jpg
52 baseny 25m zrobione 💪
Meggs, Ani0nka, Magda - mbc, Wik89, blair., Dośka, madziorek86, alex0806, Cytrynowy sok, Beti82, Biegającą-mama, Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tak, tak z polecenia.Domi_tur wrote:Magda,doradczyni laktacyjna to jakaś z polecenia? No to są tematy, których niestety nie przewidzimy. Daj znać koniecznie jak Wasze postępy? A Ty jak się czujesz? ❤️
http://mamy-moc.pl/fundacja/
Justyna Walczak
jakby któraś z wrocławianek potrzebowała
No ja nieźle chyba
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
,e
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:35
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Anionka jak z wagą trafiłaś! Prawie idealnie
cudny 
Magda dasz radę
wszystkie problemy są do przezwyciężenia. A jak jeszcze masz doradcę to myślę że się uda 
My dzisiaj u położnej byliśmy, później siedziałam z koleżankami na placu zabaw. I jakoś tak się wymęczylam tym dniem że już mi się oczy zamykają. Jutro wizytuję o 16, później idziemy na to baby shower. I weekendzik!
Ani0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
My też po USG III trymestru. Wszystko super. Miała główkę bardzo nisko schowaną, na chwilkę pokazała nam nosek i usteczka. Przepływy w pępowinie ok, więc łożysko ma się dobrze. Waży 1500g ten nasz klusek! Na płytce obejrzę dokładnie na kiedy wyszedł szacunkowy termin tym razem.
Madzia, trzymajcie się z Jerzykiem, na pewno zaskoczy jak pić. Trzymamy mocno kciuki za Was 😊
AniOnka, gratuluję udanej wizyty! ❤️
Nona, Beti82, Domi_tur, Ani0nka, kark zakamuflowany na maksa, Niezapominajka2, alex0806, Magda - mbc, Meggs, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Wik89, Słoneczko123, blair., Cytrynowy sok, tęczova, Dośka, madziorek86, Pestkaa, Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Magda kciuki za Jureczka ,zobaczysz za chwilke bedzie ciumkał 😉
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Anionka , dla mnie wszystkie trzy sukienki mega, a raczej Ty w każdej super wyglądasz! Ekstra figura!
I gratuluje wizyty!
Lami u Ciebie już duży człowiek !
Magda mój synuś był wcześniakiem pierwsze 3/4 tygodnie odciągalam pokarm i butla karmiłam , potem przeszliśmy płynnie na cyca i półtora roku ciągnęłam! Wiec luzik, z tym laktatorem na początku to tez dobra opcja, ja dzieki niemu miałam baaardzo dużo pokarmu
Ani0nka, Nona, Domi_tur, Lami, Magda - mbc, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość