Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Anionka w kazdej pieknie .Ja bym 2 brała ale moze wez pod uwage w jakich odstepach czasu sa wesela i czy sie pozniej zmiescisz w inne
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tak poza tym to uwielbiam na takich zdj zwierzaki.One sie zawsze musza wpierdzielic w kadr hahah Moj identyko
Ani0nka, kark zakamuflowany na maksa, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Anionka 2 cuuuudo, pozostałe też super, z Twoją figurą 3 też pięknie
piękne też dodatki do 1 i 2 dobrałaś, tylko mogą szczekać w kościele 😂😍
Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dwójka najwygodniejsza😊 a z psiakami to prawda, mają parcie na szkło 😁
Nona Luluonline taki sklep internetowy 😊
Nona, Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniOnka 3, pokaż wszystkim jaka jesteś sexi mama 😅
Pojechał ze starszakami "zwiedzać Sosnowiec". Powiedziałam, że go pogięło jeżeli myśli, że balon z Mercedesa to dla mnie atrakcja 😏 Także leżymy z Barbarą w basenie i mamy chwilę dla siebie 😀
Kurcze, boję się i teraz to jestem wkurzona na siebie, że jednak na te szczeniaki się nie zgodziłam, bo tak jakby coś było to rodowodowe na sprzedaż, a jak wczoraj młoda komuś dała to pewnie burkowi i jeszcze kasy wtopimy na szczeniaki do oddania 😒😩
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Kark, nam się tu nie udaje tyle czasu a Twoja Abra hop siup i juz?? o nie!

Nie mysl o tym teraz bo i tak nic sie juz nie zrobi, czas pokaze, oby nie! No i fajnie, że masz chwile oddechu teraz z małą
Anionka no pieknie wygladasz!
Pierwsza najbardziej mi sie podoba na letnie wesele. Zdradź gdzie kupilas? 
Dziewczyny, które brały clo, mam pytanie, czy miałyście sytuację, że po owu na usg widać było przerośnięty pecherzyk (u mnie 2 pekly, jeden nie) i od nastepnego cyklu mialyscie znowu brac clo? Bo gin tak mi przepisal i powiedzial, ze pecherzyk na pewno sam sie wchlonie, ale mam wątpliwości jakieś czy to clo nie zaszkodzi na wypadek gdyby jednak nie wchlonal sie, moze niepotrzebnie sie martwie, nie wiem...
kark zakamuflowany na maksa, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Haha Kark idz z Abrą na betę

Dziewczyny, przyznam się Wam, bo już wcześniej w sumie się przyznałam, że zamówiłam... no a dziś odebrałam segregator ciążowy mamyginekolog...
zwariowałam całkiem ale liczę, że przyniesie mi szczęście 
Domi_tur, Nona, Magda - mbc, Dośka, madziorek86, Beti82, kark zakamuflowany na maksa, sunshine03, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
A moja suczka miała "inseminację", bo chcieliśmy szczeniaki, ale ona dwie cieczki nie chciała się bzykać 😂 i dopiero z dwa tygodnie przed tym, jak szczeniaki się urodziły skapnęliśmy się jej psiej ciąży, bo zaczęła budować gniazdo, a później wywaliło jej brzuchol 😀
tęczova, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyPodobno na usg cokolwiek widać po 4tyg... Po chyba 6-7tyg zaokrągla się brzuch i wzmaga się apetyt, a po 8-9tyg jest poród.
O boże, już na samą myśl się zestresowałam 😕
Lami ja właśnie na to liczę, że młoda jest jeszcze dziewicą, bo jak M jej kawalera te 1.5-2tyg temu sprowadził to on chętny, a ona go rozszarpać chciała 😂 -
Dziewczyny przepraszam za ciszę, ale trochę się porobiło!
Od początku po porodzie mamy problem z jedzeniem...
Dziś była u mnie certyfikowana doradczyni laktacyjna- siedziala od 12 do 15! Okazuje sie, ze Jurek mimo ze nie jest wczesniakiem, to ma zaburzone odruchy ssania, polykania i oddychania przy jedzeniu jak wczesniak i o cycu na razie zapominamy. Ja mam sciagac pokarm, ale do butli. Wprowadzamy specjalne butelki i pilnujemy ilosci pokarmow i przyrostu wagi (wagę już mam ogarniętą) Mamy troche cwiczen. Za tydzien kontrola, jak cos zmieni nam cwiczenia a jak to nie pomoze, to pokieruje nas do innych specjalistow.
No to tyle u mnie i stąd ta cisza, musimy sobie to ogarnąć. Powiem Wam, że jestem w totalnym szoku. Trzymajcie za nas kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 18:21
💙11.06.2019
💙 05.08.2021