Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Meggs, wszystkiego co najpiękniejsze na świecie 😘 niby 30 lat, a wygląda jak gorąca 18tka

Mnie zmiana kodu na 3 z przodu czeka już za 3,5 miesiąca 😱 a wciąż pytają o dowód 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2019, 08:17
Nona, madziorek86, Meggs, Cytrynowy sok, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 10:18
Dośka, Pestkaa, tęczova, Domi_tur, madziorek86, Beti82, Ani0nka, Szczęściara, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, Cytrynowy sok, Słoneczko123, blair., Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Meggs wszystkiego najlepszego!!!!! 🎈🎈🎈 Zdrówka, szczęścia, spełnienia kolejnych marzeń bo to najważniejsze chyba teraz się spełnia 😉 Dużo miłości, codziennie uśmiechu na twarzy, oddanych przyjaciół , 100 lat!!!! 😘😘😘
Dziś już od rana daje słońce, kolejny dzień upału przed nami, ale już jutro długi weekend jeeee! 😎 Czekam na męża bo ten znowu w delegacji 😛
Meggs lubi tę wiadomość

-
Tak tak teraz bedzieprzedszkolanka:) wrote:Beti buuu ..no ale teraz mąź chyba bedzie na owu co?😀
Dośka, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Jej dziewczyny dziękuję Wam bardzo, tyle serdeczności od Was , az sie wzruszyłam 😊
Ja z 3 z przodu już pogodzona 😊 wręcz uwazam ze to bedzie najwspanialsza dekada 😁
A dziś imprezujemy na spokojnie. Idziemy wieczorkiem z mężem i z teściami do restauracji, notabena teściu dzisiaj tez ma urodziny 🥳 więc świętujemy podwójnie! tort zamówiony 😁 a jutro przyjezdza moja siostra z przyszłym męzem i spędzamy z nimi weekend 😊
Co do prezentu od męża , to muszę go Nona pochwalić w tym roku - na rano dostałam bukiet 30 ogromnych róż a do tego nowego laptopa o którym marzyłam, bo mój to juz ledwo zipie 😊 także zaskoczona jestem!
przedszkolanka:), Nikodemka, Pestkaa, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, Szczęściara, Beti82, Cytrynowy sok, tęczova, Nona, Dośka, madziorek86, Magda - mbc, blair., Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Meggs, wszystkiego najlepszego, wspaniełej kolejnej dekady, kochającej rodzinki, spełnienia marzeń!!!

Wow, 30 róż, ale suuuuper!
Mnie za parę miesięcy czyl iw październiku też czeka 30stka
Teczova a Ty kiedy obchodzisz?
Meggs lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
No, Meggs, prezent mega! 😳
Mi jest czasem przykro, bo moj nie jest taki domyslny, nawet jesli chodzi o kwiaty...
Ja ciagle w biegu, jestem tak zmeczona wczorajsza pomoca Pannie Mlodej, ze nie wiem jak dzis dam rade wytrzymac do rana.
No i 4 dzien @, a ja nadal na ketonalu
Meggs lubi tę wiadomość
-
Też październik, a dokładniej 9 - wspólne świętowanie?Wik89 wrote:Meggs, wszystkiego najlepszego, wspaniełej kolejnej dekady, kochającej rodzinki, spełnienia marzeń!!!

Wow, 30 róż, ale suuuuper!
Mnie za parę miesięcy czyl iw październiku też czeka 30stka
Teczova a Ty kiedy obchodzisz?
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Meggs, kurczę też chciałabym nowego laptopa, a mój jakieś skoki ze spadochronem wymyśla. Dlatego tym bardziej liczę, że będę wtedy w ciąży, bo zejdę na zawał na tym spadochronie 😂 żyła lat równo 30, masakra!
Wik89, Beti82, Meggs, Cytrynowy sok, blair. lubią tę wiadomość
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 10:18
tęczova, Wik89, Beti82, Domi_tur, Dośka, madziorek86, kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, Meggs, Cytrynowy sok, blair., Słoneczko123, przedszkolanka:), Szczęściara lubią tę wiadomość