Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona, uwielbiam Twoje podejście do męża 😍Nona wrote:Super Meggs, wypas prezent.
Ja mojemu wystawiam wazon w dzien kobiet, urodziny i rocznice slubu. i juz sie nauczyl ze kwiaty wtedy ma przynosic
nawet an dzien matki mi kupuje od córeczki dla mamusi.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ej dobry patent z tym wystawianiem wazonu! Tylko muszę duży wystawiać
Mój kwiatki kupuje ale takie...minimalistyczne że tak powiem... A były zawsze z wielkimi bukietami wyskakiwał więc czuję niedosyt hehhe
Teczova no pewnie! Ja 21.10. Może już w ciąży bedziemy swietowac..
tęczova, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Meggs spełnienia marzeń!!!
dałabym sobie głowę uciąć że masz mniej! 
Znowu upał się zapowiada a ja dzisiaj od rana misje jakieś. To do paczkomatu, teraz biegam za kartką na baby shower I nic nie mogę znaleźć w okolicy. Wszystkie kioski itd nagle urlopy albo same chłopięce kartki! A ja potrzebuje dla dziewczynki. Na 16 jadę do lekarza, muszę się jeszcze wykąpać i ogarnąć włosy, jakieś ubranie na wieczorną imprezę od razu ogarnąć. Bo od razu po wizycie tam jadę. Najlepsze jest to że ubrałam dzisiaj taką czarną bawełnianą kieckę i wyglądam jakbym z tymi wszystkimi uczniami na zakończenie roku szła;p haha nie planowałam tego ale ludzie się dziwnie patrzą, jakbym miała 15 lat i brzuch.
Ani0nka, Meggs, Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Samych wspaniałości, radości, uśmiechu 😘
Meggs lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Nona padlam hahaha to jest patent roku!
Ja wczoraj mojego pytałam co mi kupi w nagrodę za poród, a on mnie zapytał co mu kupiłam w nagrodę za zapłodnienie 🙄😂
madziorek86, Nona, kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, Pestkaa, alex0806, Meggs, Wik89, Cytrynowy sok, Słoneczko123, przedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
AAA Meggs śniło mi sie dzisiaj ,ze ślub z Tobą brałam hahahha
takze jestes moja wirtualna żoną
hahahha
Dośka, tęczova, Nona, Ani0nka, Pestkaa, Meggs, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Co do prezentów to ja tak jak to u mnie w drugą stronę
Mój mąż miał urodziny w marcu i długo się głowiłam co mu kupić. On zawsze gada, że powinien był zostać pilotem F16 hahaha i to takie jego marznie. Więc kupiłam mu wejście na symulator lotu co nie było tanie, ale mówię "niee noo to, ale będzie prezent". Kuźwa do teraz tam jeszcze nie poszedł!!! xD
Nona, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Wyszłam od angiologia i cholera mam zakrzepice w tej prawej nodze 😭 Na szczęście głębokie żyły są czyste, więc łożysku nic nie grozi. Także która nie ma zwiększonej na wakacje dawki heparyny robić koniecznie jej aktywność. Widzicie mi się w jeden dzień upałów też zakrzep zrobił ☹️ Teraz za karę 4 tygodnie kłucia 2x dziennie największą ampułkostrzykawką.
Kwiatki to też nie najmocniejsza strona mojego. Na pierwszej randce podał mi po kinie bukiet uwaga... Nad dachem samochodu, jak odwoził mnie do domu i wsiadaliśmy do auta 😂 Jakby już nie mógł dać jak wsiądziemy. Rok temu na urodziny po 4 dniach znalazłam kolczyki w tulipanach jak zmieniałam wodę i oczywiście w same urodziny wkurzalam się na niego, że dziad i dał tylko kwiaty. I podobnie było pod choinkę, kiedy to dodatkowy prezent odnalazłam w połowie lutego jak wywalalismy choinkę do śmieci. A przed wigilią smęcił, że woda się przelała i oczywiście go nawyzywałam, że leń i sam nie zetrze 😂 Także taki z niego nieśmiały romantyk 😂
Wik89, Nona, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Hahah jesteście niesmowite 😋
No męzulek się postarał, trza będzie mu to wynagrodzić, do Algidy zabrać w najblizszym czasie jak to Nona mówi bo my dalej nakaz celibatu 😋
Domi_tur, Cytrynowy sok, Beti82, Lami, przedszkolanka:), Nona, madziorek86, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
Lami, dobrze że to skontrolowałaś!
Ja bylam dzisiaj na szczepieniu
podczas badania u internisty jak się podnosiłam (oczywiście nieprawidłowo w ciąży) z pozycji leżącej to się okazało, że rozeszły mi się mięśnie brzucha
porażka, jeszcze tydzień temu wszystko było ok
no ale nie pomagam sobie zrywaniem się z łóżka, schylaniem zamiast kucaniem... Pójdę za tydzień po wizycie u gina okleić brzuch taśmami u fizjo, może się chociaż nie pogorszy...
Nona gdyby mój miał gotować po porodzie to bym z głodu umarła, zaczęłam mrozić kupne pierogi i krokiety na czarną godzinę 😂 ale wazonik wystawie 😂
Nona lubi tę wiadomość
-
Ojej Lami, to nieźle;/ dobrze że w porę poszłaś do lekarza. Kurczę ja też mam V leiden ale oprócz poronien nie miałam żadnych objawów trombofilii. Pewnie wyjdzie z czasem...
Mój mąż w kwestii kwiatów to też mało domyślny;) czasem kupi różę albo jakiś bukiecik. Ostatnio dostałam wielki bukiet... kopru ;p od drzwi po pracy mówi żebym mu nie zarzucala że kwiatów nie dostaję, A tam koper ;p kochany jak cholera ;p
Ja już się nie mogę doczekać dzisiejszej wizyty
kurczę jak durna co 2 tygodnie wizyty miałam teraz bo to połówkowe, to u mojego gina, później echo. To już uzależnienie co?
podglądanie malucha
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ojej lami wspolczuje.Jaka masz teraz dawke?Lami wrote:Wyszłam od angiologia i cholera mam zakrzepice w tej prawej nodze 😭 Na szczęście głębokie żyły są czyste, więc łożysku nic nie grozi. Także która nie ma zwiększonej na wakacje dawki heparyny robić koniecznie jej aktywność. Widzicie mi się w jeden dzień upałów też zakrzep zrobił ☹️ Teraz za karę 4 tygodnie kłucia 2x dziennie największą ampułkostrzykawką.
Kwiatki to też nie najmocniejsza strona mojego. Na pierwszej randce podał mi po kinie bukiet uwaga... Nad dachem samochodu, jak odwoził mnie do domu i wsiadaliśmy do auta 😂 Jakby już nie mógł dać jak wsiądziemy. Rok temu na urodziny po 4 dniach znalazłam kolczyki w tulipanach jak zmieniałam wodę i oczywiście w same urodziny wkurzalam się na niego, że dziad i dał tylko kwiaty. I podobnie było pod choinkę, kiedy to dodatkowy prezent odnalazłam w połowie lutego jak wywalalismy choinkę do śmieci. A przed wigilią smęcił, że woda się przelała i oczywiście go nawyzywałam, że leń i sam nie zetrze 😂 Także taki z niego nieśmiały romantyk 😂
P.S napisalam Ci wiadomosc ,chyba nie widzialas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2019, 12:37