Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Julka ja tak samo! Mój się pyta czy chcę juz teraz a ja nie😂😂😂 słodyczy tez nie bo nie jadam ;p
Od Poli na dzien mamy dostaje od 4 lat już i my mu tez dajemy zawsze
Ale Nona gratki za pomysl z wazonem 😀
Lami o kurcze, biedn Ty..
Domi i Ty tak samo..a jak poczulaś że się rozeszły?
Nona, Julia93 lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Nona padlam hahaha to jest patent roku!
Ja wczoraj mojego pytałam co mi kupi w nagrodę za poród, a on mnie zapytał co mu kupiłam w nagrodę za zapłodnienie 🙄😂
Ja za Pole dostałam bransoletkę i kwiaty a Pola róże 😊 teraz planuję ja dla Poli wziąc coś do szpitala i jak przyjdą do mnie to jej dam od brata
Za zapłodnienie nie planuje, w końcu to ja gruba chodze prawie caly rok😂Nona, blair., Cytrynowy sok, Lami lubią tę wiadomość
-
Mi się trzymają w domu tylko kwiaty które nie kwitną
bo inaczej padają. Mam aloesy, taką trawkę antysmogową, drzewko szczęścia i kaktusy
Jadę do gina. W sumie to poproszę o kciuki żeby lalka była nadal główkowo i ładnie z wagąbo później to się może już nie obrócić. I mogłaby ładnie buzię do zdjęcia pokazać bo ostatnie zdjęcie buźki mam z połówkowych;)
Cytrynowy sok, Wik89, Pestkaa, Niezapominajka2, Nona, blair., tęczova, madziorek86, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Julia93 wrote:Cytrynowy sok dzieki za radę
wypróbuję napewno
Alex co to za cudo ta trawka antysmogowa? skąd to się bierze?
Ja siedzę już u gina. Na 16 mam ale jest obsuwa. Weszła Pani przede mną. Także pewnie z 20 min do 30 i dopiero ja. Obym miała jakieś foty!Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyJa tak zawsze przed porodem kupuję prezent od nowego rodzeństwa i jak wracamy ze szpitala albo mnie odwiedzają to wyciągam z torby 😉
Najlepsze jest zawsze jak dostaje taki 4-5 latek i jest konsternacja - skąd dzidziuś w brzuchu wziął np autko albo barbie 😂
Ja ogólnie kwiatów nie lubię dostawać, ale od M w ciągu 12 lat naszego bycia ze sobą dostałam może z 6 razy. I za każdym razem tak z zaskoczenia, bez okazji 😊 Także bardzo doceniam takie niespodzianki i się z nich cieszę, mimo, że kwiatów nie lubię 😏
Np na dzień dziecka byliśmy w Pszczynie, w parku chodził chłopak z różami na sprzedaż i M podszedł i mi kupił różyczkę do kapelusza 😀
Tylko potem i Basia i Tosia się awanturowały, że one nie dostały 😅
Miałam w życiu 2 kaktusy: jeden zgnił, a drugi się zasuszył. Także kaktusy to wcale taka łatwa sprawa nie jest 😅 Za to ogród mam cały w kwiatach i może dlatego nie lubię dostawać takich ciętych czy w doniczkach - wolę z leżaczka podziwiać i zachwycać się jaka ze mnie super ogrodniczka 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2019, 15:59
Cytrynowy sok, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też miałam. Ogólnie miałam wrażenie że w drugiej fazie cyklu mnie bardziej wysypuje. A jak zaczęło mi wysypywac plecy to wyszła za wysoka b12. Ale ogólnie bum hormonalny: lametta Plus dupkę to mnie ściął z nóg w grudniu. Pryszcze, zawroty głowy, kołatania serca, mdłości. Później się tylko pogłębiło ale przetrwałamLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyJulia jest sporo roślin oczyszczających powietrze. Wpisz w google rośliny oczyszczające powietrze i Ci wyskoczy co i jak
Ja w domu hoduję dracenę i bluszcz tylko z tego powodu, że wierzę, że mam dzięki nim czystsze powietrzeniewiele roślin u mnie jest w stanir przetrwać próbę czasu, a te mam od roku i rosną bardzo ładnie
-
nick nieaktualny
-
Sprawdziłam, ta moja to zielistka Sternberga ;p jaka nazwa. Trawka antysmogowa brzmi lepiej ;p tylko moja nie ma takich białych pasków, może za młoda albo co. Albo smog ją zjada ;p
Nona w ciąży gładka cera? Chyba jak niemowlaki już pod koniec z Ciebie wyjdzie i będzie miał gładką pupę ;p Ja od początku wyglądam jakby do mnie że srutów strzelali. Twarz, plecy wysypane. Włosy rosną jak szalone, wszędzie ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2019, 16:28
Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam filmik z USG. Główka i udko o 2 tygodnie "starsze", a cała reszta 3-5 dni starsze. Planowany tp o tydzień szybciej, na 29 sierpnia. Może rozszyfrujecie ze zdjęć buziaka, widać poliko, zamknięte oczko i rączkę, którą trzyma się za ucho. A na drugim brakujące usta i nosek 😊 Śliczniutka jest 😍
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ef038252424.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76ad92f19acf.jpg
Beti, mam 100 mg/1ml x 2 dziennie. Więc końska dawka 😂 Już czytam skrzynkę 😘
Wik89, madziorek86, Pestkaa, blair., Słoneczko123, Niezapominajka2, Dośka, Julia93, Szczęściara, przedszkolanka:), Ani0nka, tęczova, Cytrynowy sok, kark zakamuflowany na maksa, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami, tylko nie daj sobie przesunąć w tym momencie tp. Dalej o obwiązuje ten z początku ciąży, choć wiem, że niektórzy lekarze lubią sobie przesunąć po połowie ciąży. Żeby Ci potem nie chcieli tydzień wcześniej wywoływać.
Magda - mbc, sunshine03, Lami lubią tę wiadomość