Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami tak to już będą prenetalne. Mam nadzieję że po nich będę spokojniejsza.. W pierwszej ciąży nie stresowałam się tak jak teraz.. Chyba przez te skaczące TSH😕😕
Meggs właśnie obawiam się że nie znajdę kropka i już kolejny stres.. Jeszcze jak mam te tyłozgiecie to już w ogóle będę szukać i szukać..
Biegająca przemyśle to i jak coś to odezwę się do Ciebie 😘😘
Niezapominajko moja oazo.. Dziękuję Ci za to że to napisałaś♥️ Sen miałaś piękny. Oczywiście początek końcówka już nie.. Niestety matki już zawsze będą się martwić🤨🤨Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2019, 12:08
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro mnie biust bolał od początku i koło 7 tygodnia był nie do dotknięcia. A potem przed 2 trymestrem jak ręką odjął, więc nic się nie martw! 🙂
Niezapominajko ja też miałam dzisiaj koszmary, ale takie bzdury że nie ma co pisać.
Ja w poniedziałek połówkowe i jakoś się denerwuję.
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Lami tak to już będą prenetalne. Mam nadzieję że po nich będę spokojniejsza.. W pierwszej ciąży nie stresowałam się tak jak teraz.. Chyba przez te skaczące TSH😕😕
Meggs właśnie obawiam się że nie znajdę kropka i już kolejny stres.. Jeszcze jak mam te tyłozgiecie to już w ogóle będę szukać i szukać..
Biegająca przemyśle to i jak coś to odezwę się do Ciebie 😘😘
Niezapominajko moja oazo.. Dziękuję Ci za to że to napisałaś♥️ Sen miałaś piękny.
Niezapominajko wspolczuję zakończenia snu... bo sam początek przepiękny 😍 -
Hej dziewczyny, czytam Was na bieżąco, ale nie mam czasu pisać, wcześniej miałam gładź, ostatnio z mężem płytki a teraz od 2 dni rodzina przyjechała, więc czasu nie ma.
Też wreszcie udało mi się dostać gruszkowe smb i idealnie schłodzone mniamw Torimpexie.
Też czytałam, że mała Weronika miała wylew, o ile to częste u wczesniakow, to tam chyba dość rozległy.
Moja siostra urodziła się przez niewydolność szyjki pod koniec 6 Msc. Początkowo nie dawali szans, później, że nie będzie chodzić, a koniec końców jest zdrowa i ma dwójkę własnych dzieci, więc cuda się zdarzają.
Moja mama w ogóle w każdej ciąży miała szew od połowy, a ma 5 dzieci
Nona udanych wakacji
Malinowa mam nadzieję, że wiruski zadziałają!
Meggs, chyba specjalnie na uspokojenie znajdę Ci jeszcze mój brzuch z 1 ciąży
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e7b6254187c.jpg
To jest 6 Msc w połowieblair., Biegającą-mama, Dośka, Malinowa91, Niezapominajka2, przedszkolanka:), tęczova, Beti82, Wik89, Meggs, Słoneczko123, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:W ogole, jeśli pozwolicie, to chciałabym uzupełnić listę. Reset, podaj nam termin porodu, wiemy, że nadal czynna zawodowo i nie zawsze masz czas zaglądać, ale może dołączysz? Tak samo czasami pisze nam (przepraszam za przekręcenie nicku) Martek&M, co mam się zapytać o termin, to mi ucieka.
Melduję się do listy!
Termin porodu - 10.11.2019r, (podobno) córka, póki co - bezimienna
I faktycznie, ponieważ pracuję (chwała Najwyższemu, że togi są takie obszerne, to wciąż się mieszczę we własną), to głównie Was podczytuję.
Miłego weekendu, my wybywamy na weseleLami, Biegającą-mama, Dośka, Arashe, tęczova, Beti82, Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Arashe, podziwiam
Ja wyglądam obecnie jakbym miała zaraz urodzić. Ale pochwalę się! Zaczęła mi wychodzić kresa powoli. Taka bledziutka i to nad pępkiem, a nie pod
Jaram się tym jak pierwszymi kopniakami normalnie
A w ogóle to pochwalę się, że dzisiaj jestem weterynarzem i zmieniam profesję normalnieOd zawsze wiedziałam, że minęłam się z powołaniem. Mój pies się męczył z zaparciami już 3 dzień. Pańcia dzisiaj wzięła sprawy w swoje ręce, zapodałam mu czopek glicerynowy, wymasowałam brzuszek i poszło. A jaki był szczęśliwy, aż zaczął skakać z radości w parku, ledwo dwójkę zrobił
Arashe, Beti82 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami wrote:Dziewczyny, gratuluję porozpoczynanych tygodni 😊 Pamiętam jak Magdzie wybił 32 tydzień i wszystkie "ojej, to już, tak daleko", a za chwilę już był Jerzyk. Jeny, też tak zleci nam! I zaraz będzie wymiana brzuszków ciążowych, bo wczoraj pewnie niejeden ekran telefonu pękł przez "siadanie" na Domi fotelu płodności 😂 I będziemy się zachwycać, że kolejne tygodnie tak szybko lecą 😍
Domi, wysłałam zaproszenie 😊
Szczęściara, a kiedy wizytujesz?
Haha, fiorella racja, tu wszystkie dla siebie wzorem. Dobre i złe nawyki można złapać 😀 Jak wychodzi mi jakiś zły wynik albo cokowiek, to moja mama od razu "a pytałaś te twoje dziewczyny z forum?". Takiego autorytetu jak fioletowa strona mocy to nigdzie nie znajdzie się.
W ogole, jeśli pozwolicie, to chciałabym uzupełnić listę. Reset, podaj nam termin porodu, wiemy, że nadal czynna zawodowo i nie zawsze masz czas zaglądać, ale może dołączysz? Tak samo czasami pisze nam (przepraszam za przekręcenie nicku) Martek&M, co mam się zapytać o termin, to mi ucieka.
Nie przekręciłasa termin z ostatniego usg na 16.01.2020
Wczoraj się przywitałam w 11tyd
Lami, Szczęściara, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Martek&M i reset - to witajcie na naszej liście 😊
Martek&M, nie wiedziałam, że mam taką fotograficzną pamięć 😂
Niezapominajko, skup się tylko na pierwszej części snu 😊 Druga tak jak mówisz - samo życie, cały czas troska i zamartwianie się.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Weszlam zobaczyc co u Vian... nie wiem co powiedziec, nie wyobrazam sobie co musza przezywac.
Jestem bliska podjecia decyzji o (w pewnym sensie) zakonczeniu staran i zmianie podejscia na „co ma byc to bedzie”. Zrobie histero, wezme clo, ale chyba poki co nie ide dalej. Jestem tym zmeczona, chce normalnie zyc. Nie mam motywacji, szczerze mowiac nie mam tez nadziei, ze sie uda w najblizszym czasie. I to nie jest zalamanie, wrecz przeciwnie. Czuje, ze zyje kiedy o tym wszystkim nie mysle. To byl zdecydowanie jeden z gorszych roków mojego zycia, pelen płaczu i comiesiecznych zawodów, nie wyobrazam sobie, ze kolejny mialby tak wygladac. -
nick nieaktualnyU mnie teściowa znowu urodziła syna 30 lat temu w 8mscu i żył 4 dni. Więc nie zawsze takie historie kończą się ślicznie, nawet w dzisiejszych czasach.
My już po fryzjerze, wymalowana, teraz M pojechał. Ja teraz usypiam Basie, a w międzyczasie czytam co jest ciekawego do zobaczenia z maluchami w okolicach Rozewia 😅 -
Nikodemko, zaszliscie już naprawdę bardzo daleko, wiem, że sukces czeka tuż za rogiem. Twój plan wygląda dobrze, wiemy, że głowa jest bardzo ważna, skoro czujesz, że potrzebujecie przerwy od myślenia, to ją zróbcie. Zrób te kroki, które są już zaplanowane, może jeszcze włącz profilaktycznie acard, jeśli go nie bierzesz.
Znajdźcie spokój, zajmijcie się Waszą dwójką i miłością i związkiem. Wszystko ruszy do przodu, zobaczysz 😘Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemko chyba każdy człowiek znajduje się w takim momencie w którym chce odetchnąć.. Myślę że to dobry pomysł.. Odpocznij, zacznij żyć tak jak chcesz.. Mam nadzieję że niedługo osiągniesz zamierzony cel😘😘
11.2015 pjp(*)
nick nieaktualnyHehe, my znajomego widzieliśmy tydzień temu w sobotę, a potem we czwartek w Boże Ciało i stwierdził, że brzuch mi w te 5 dni urósł 😳
Nikomeko, a nie chcecie z inseminacją spróbować? Jeżeli jest kłopot z upłynnieniem to chyba by mogło zaskoczyć wtedy 😏 -
Jeszcze nie było tu mojego brzucha😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 18:34
kark zakamuflowany na maksa, przedszkolanka:), blair., alex0806, Ani0nka, Arashe, tęczova, Wik89, Słoneczko123, Dośka, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Kark, ja doszlam do etapu, w ktorym planowanie kolejnych krokow mnie po prostu meczy i denerwuje. W tym momencie nie mam prostu sily na badania i na inseminacje, nawet na myslenie o tym. Moze wrocimy do tego tematu we wrzesniu, jak nie uda sie po Clo.
-
N,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:36
fiorella82 lubi tę wiadomość