Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko, teraz mamy miesiąc luzu i robi mi to tak cudownie na głowę, że jak nie uda się w przyszłym cyklu z iui to chyba odpuścimy do nowego roku. Podreperujemy budżet i psychę i będziemy myśleć co dalej. Ty najlepiej wiesz co jest Tobie, Wam potrzebne.
Od siedzenia "na fotelu" Domi mam mega mdłości, że aż musiałam sobie zrobić przerwę w jeździe samochodem będąc kierowcą. Ble. Gdyby nie fakt, że na 99,9% jestem przed owu, sikałabym na test 😂 współczuję ciężarnym takiego samopoczucia i współczuję staraczkom, że to przed nami 🤢Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2019, 15:10
blair., Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Blair, aż tak młodo wyglądasz?
mnie ostatnio babeczka na basenie pytała czy mam legitymację na bilet ulgowy (jest do 18 roku życia u nas), być odmłodzonym o co najmniej 12 lat... bezcenne
blair., Beti82, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:36
-
Nikodemko to są takie tematy gdzie bardzo chciałoby się komuś dobrze doradzić, ale tak naprawdę tylko Ty sama będziesz wiedziała co jest dla Was lepsze. Najważniejsze żebyś czuła radość z życia. Sama pewnie nieraz też słyszałaś historie gdzie para odpuszczała i wtedy się udawało. Życie jest nieprzewidywalne i nieraz pięknie zaskakuje. Jakąkolwiek podejmiesz decyzję najważniejsze żebyś była spokojna i szczęśliwsza. 😘
-
Niezapominajka2 wrote:Widocznie stwierdzili, że masz 11 lat i nie masz prawa wąchać czegoś co się nazywa piwem 😂😂
-
Dziewczyny jak w szybki sposob dodajecie tu zdj z tel?bo ja zawsze sie mecze i sciagam.na kompa.
-
Hej Kochane, podczytuje ale ciagle brakuje chwili, zeby napisac..
Malinova kciuki za testowanie!
Dziewczyny gratuluje kolejnych tygodni ciazowych i powodzenia wszystkim wizytującym!
Kark udanego urlopu!
Szczesciaro Domi wspaniale rymy
Co do staran, to ja tez jakos czas temu doszlam do etapu, ze nie chce zeby tak wygladalo moje zycie, teraz z kolei odkad mąż dostal clo i ja zaczelam brac no to jakos nabralam energii, zeby jeszcze „pociągnąć” te pare cykli, a potem tez nie wiem, albo inseminacja w sierpniu/wrzesniu albo wlasnie troche odpuscimy i zaplanujemy inseminacje na nowy rok.. zobaczymy
Mąż mi kupił podczas podrozy sluzbowej na pamiatke talizman płodności wiec nosze hahahNona, Dośka, Malinowa91 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie Beti, zapodaj, później wchodzisz "dodaj na forum" i kopiujesz ostatni link, który wyświetla miniaturkę po wklejeniu jako post 😊
Wiki, niech talizman czyni swoje 😊Wik89 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ale wlasnie na tym.zapodaj mi.nie chce zdj dodac 😡😨mysli i mysli i nie dodaje.Bardzo wkurzajace jest dodawanie tutaj zdj.
-
Poszukaj stronki tinypic, mi też zapodaj długo nie działało“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”