Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja Wam powiem że utłukę kiedyś naszego psiura 😋 2 dni temu ją kąpaliśmy, a dzisiaj co? Wytarzała się cała w jakimś oleju rybnym czy innym śmierdzącym na odległość czymś tłustym 😈 no powiem Wam, że mimo kolejnej kąpieli śmierdzi tak że mam ochotę puścić pawia 🤢🤮
-
Meggs, współczuję;p ja dzisiaj właśnie znalazłam takiego psa po przejściach. Na wojaże się wybrał i mi to było szkoda, bo widać było że zadbany i w ogóle. West terier. Złapałam go na smycz od naszego psa, zabrałam do mamy do domu, mąż zaczął szukać właścicieli na fejsie i dzwonił do schroniska. Tam oczywiście nie mieli miejsca ale poudostępniali zdjęcia na stronie. Misja życia normalnie;p udało się po jakiejś godzinie i znaleźliśmy właścicieli, właśnie dostaliśmy jego zdjęcie jak śpi i dziękuje:) nawet to nakarmilam i wody dałam w domu, a taki przyjazny że szok. Ale widać było że też gdzieś łaził po chaszczach i chyba go jakiś inny pies pogonił bo miał krew na uchu
Meggs, tęczova, Beti82 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Blair ojj nie, ostatnio jak teściu jadł łososia to ledwo to zniosłam 🤢 ja zresztą z racji wege diety to ryb nie jadłam juz z dobre 5 lat , choc kiedyś bardzo lubiłam 😊 ale w ciąży do ryb i mięsa ciągnąć mnie nie zaczęło na szczęście 😋
Alex brawo Ty! Zrobiłaś bardzo dobry uczynek ❤
-
Nikodemko rób to co Ci podpowiada i serce i głowa. Niestety nikt nie przewidzi kiedy się uda a skoro rok dał Ci już popalić to zastanów się właśnie czy najbliższy powiedzmy taki chcesz-a nie chcesz. Ale pamiętaj też,że jeszcze masz kilka alternatyw na przyszłę miesiące. Mi się nie chce wierzyć,że to przez upłynnienie się nie udaje..
Ja dzisiaj mam wahania nastrojów... Dzisiaj gryzę na hasło TEŚCIOWA! a tak to miły ,rodzinny dzień i jutro kolejny taki -
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:36
Lami, blair., Nona, Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Buahaha, dziewczyny, nie straszcie tymi teściowymi! 😂 Moja 30 km od nas mieszka, bezpośrednio dojazdu nie ma, więc nie wpadnie w odwiedziny sama z siebie, potrzeba teścia i auta. Poza tym straszne z nich domatory, widać że źle się czują nie u siebie, zestresowani i w ogóle. Mam nadzieję, że większych przebojów nie będzie. Ich druga synowa, co już nią jest lat 15, nie narzeka jakoś specjalnie, może jakoś będzie... Chyba że będę ta gorsza synowa 😂Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja mogłabym napisać książkę na temat... teścia 😂 moja była teściowa była złotą kobietą, gdybym ją teraz spotkala to bym poszła się przytulić :p obecna jest neutralna, ale teść wpieprza się we wszystko z hasełkiem "ja Wam powiem, że na waszym miejscu to bym..." 🙄 albo strzela takimi sucharami, że się odwodnić można od samego słuchania 🙄
-
Moi teściowie to też tacy jak z kawałów i opowieści. Teściową jakby palnąć w łeb to tylko głuche echo pójdzie, taka pusta czasami... No ale ja sobie nie daję nic narzucić, więc musi z tym żyć
Chociaż próbuje nie raz coś durnego zaproponować albo coś. Teraz wyszedł temat chrzcin, to teściowie najchętniej pół rodziny by sprosili jak przy weselu było. I co? Popłynął teściu na swoich siostruniach bo później jedna z nich dupę obrabiała. Ja powiedziałam, że nie chcę tych bab w swoim życiu. Zero kontaktu z moim mężem od dziecka, a ja będę jeszcze na chrzciny je prosić? O takiego... Już na weselu uległam i mam tak dupę obrobioną, że znajomi na mieście mi opowiadali co ona o nas wygaduje, ta siostrunia teścia. Także całą rodzinkę męża to najlepiej z dala trzymać. Ewentualnie zlać ciepłym moczem
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs spokojnie,po porodzie ta "specyfika" się zmieni ;p i to w drugą stronę ;p
Julka lubię i ja za bezpośredniosc!
Lami moja dzisiaj zaczęla sie sama panoszyc u nas więc wiesz..dojazdu NA CAŁE SZCZĘŚCIE nie ma ! Raz w tyg.to jest max kiedy jestem w stanie wytrzymac to spotkanie.
Alex lubie za to echo. U mojej to gorzej jak do ściany.
No cóz,zobaczymy po porodzie. Przewiduje wojne. A jestem z tych co nie znoszą rad,pomocy na sile i wyręczania.
Julka duzo by mówic,ale sam fakt dzisiaj ze byla to juz za wiele a pozniej to poszło juz samo. -
nick nieaktualny
-
U mnie takie dziwne rzeczy. W piątek zaczęła wychodzić mi na głowie gula. Jeszcze się śmiałam do mojego, że chyba rogów zaczynam dostawać. Myslalam, że wyjdzie z tego jakiś pryszcz czy coś. Wczoraj ok 17 zajechaliśmy na wieś szukać tej mojej teczki z kartą ciąży. Znalazła się, a mnie zaczęła boleć w miejscu guli głowa. Mówię do mamy i siostry, żeby spojrzały, a tam sącząca rana na 1 cm, jakby zdrapany wielki strup, a nic nie drapałam. Przemyły mi to wodą utlenioną, oktanisteptem, zasypały żółtym proszkiem na rany na gojenie się, a mi z każdą godziną gorzej. Przed spaniem zaczęły boleć mnie włosy. Pospałam od 1 do 3 i pobudka, bo boli po tej stronie ucho, żuchwa, nie mówiąc o głowie, która cały czas pulsuje wokół tej rany i w niej czuję mocne ukłucia 😢 Już na pewno nie zasnę. Aż zaczyna mi się teraz zbierać na wymioty z tego bólu. Nie wiem czy przy okazji mnie przewiało, stąd to ucho i żuchwa, czy to jakiś ma związek. Poczekam na rano i pojedziemy do pobliskiego szpitala chyba, chociaż tu nie mają dermatologii, ale niech mi dadzą jakaś maść z antybiotykiem czy coś. Nie wiem czy coś mnie użarło, jakiś pająk i idzie jakiś jad (ale chyba takich wynalazków w Polsce nie mamy), ale ból mnie aż ogłupia. Także wybaczcie za smęty o 4 rano, ale próbuję zabić czas.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Domi_tur wrote:Jak to jest, jak facet bierze clo to można się normalnie starać?
Może głupie pytanie ale mam dużo znajomych, którzy cisną clo i pregnyl na siłowni 😂 i piękne dziewczynki płodzą :p
U nas po clo u męża chłopiec wyszedł wiec tez się zdarza -
Niezapominajko teksty Twojej teściowej zrobiły mi dzisiejszy dzień 😁 jebłam śmiechem o 6.30 rano aż męża obudziłam 😋
Lami też bym obstawiła że coś mogło Cie ugryzc. Chyba że to jakies zapalenie ucha, ale wtedy nie wiem skąd ta gula. Pojedz może do szpitala, niech ktoś na to spojrzy bo ten ból głowy jest niepokojący.
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość