Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja się z Wami witam w 23 tygodniu ciąży 😍😍😍😍😍
Meggs, Niezapominajka2, Dośka, Nona, blair., Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Lami pojedź lepiej do szpitala. Myślę że to reakcja uczuleniowa. Ja tak puchnę po ugryzieniu pszczoły ale nie mam ropy tylko zwykle sine miejsca spuchnięte. Tylko ze wiem o uczuleniu od dziecka. Może to jakieś inne stworzenie, pająk albo Mińska mucha?
Witam się z ranadzisiaj mała dała pospać tylko godzinę dłużej niż wczoraj i już szaleje. A miałam korzystać z możliwości długiego snu bo tu u rodziców jest chłodno w domu. Śpię pod kołdrą i z zamkniętym oknem. I nic mnie nie swędzi tak jak z upału w domu, więc to chyba tylko takie głupie uczucie jak śpię odkryta i jest gorąco w pokoju...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niezapominajko faktycznie boki zrywać z tym poczuciem humoru. Mam to samo;p
Lami o kurcze,powiem Ci ze ja bym się wystraszyła ;o daj znać co powie lekarz.
Alex a mój ostatnio ok.23 lubi buszowac ale tak jak szalał tak od 3 dni spokojny bardzo..Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Lam,
,Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:37
-
Lami mam nadzieję, że zaraz Ci coś na to zaradzą! Ból już trochę przeszedł?
Ja też nie mogę narzekać na teściów. Teść niestety odszedł 3 lata temu, ale był bardzo ciepłym i dobrym człowiekiem. Teściowa też i podobnie jak u Beti nie widujemy się często bo mieszkamy w innych miastach.
Monia wszystkiego najlepszego dla córci! ☺️
P.s. Mój mąż oczekuje świętowania jego dnia ojca 😝Beti82 lubi tę wiadomość
-
Monia dużo szczęścia i zdrówka dla córeczki
Beti myślę podobnie, chcemy zrobić chrzciny w okrojonym składzie. Najlepiej rodzice, dziadkowie i chrzestni. Ale teściowie będą się wtryniać, na pewno. Dla mnie to najlepiej obiad, kawa, ciasto i do domu. Ale oni z tych, co zrobiliby małe wesele... No nic, zobaczymy. My też mamy teściów i rodziców 70 km od nas, ale chrzciny będziemy właśnie w rodzinnej miejscowości robić, a nie tam gdzie mieszkamy. I chyba zrobię tak, że wszystko w tajemnicy ogarnęChociaż minusem jest to, że tato, teść i moja siostra pracują za granicą... Więc wcześniej muszą wiedzieć.
Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:37
-
Beti wygrałaś😂😂😂
Ale niektórzy nie potrafią się odciąć, mojej siostry były facet jeszcze prawie dwa lata po rozstaniu nawiedzał znienacka moich rodziców, ale powiedzieli mu wreszcie żeby się odwalił. A tu widzę kółko wzajemnej adoracji 🙄🙄🙄
Ja odkąd się wyprowadziłam od byłego męża nie miałam żadnego kontaktu z jego rodziną, ani pół smsa. Na szczęście 😂
Kozgo- najważniejsze, że numerki po clo są skuteczne 😁
Kto testuje w najbliższym czasie? Nona? 😁Beti82 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.. Ah te teściowe.. Moja teraz robiła się ok. Bynajmniej nie wtrąca się... Tylko taka fałszywa franca że szok 😂 😂 przywykłam do tego. Taki przelicznik pieniędzy że nie potrzeba już kalkulatora🙈🙈
Monia Wszystkiego Najspanialszego dla córeczki 🎂🎁🎈
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny