Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona kurcze może to jeszcze nie na @ tylko po prostu plamienie! Trzymam mocno kciuki żeby jednak cykl z dupkiem okazał się szczęśliwy!
A ja widziałam wczoraj jadąc przez piękne podlaskie wsie ze 30 bocianówpotem przestałam liczyć. Może przyniosą szczęście.. Z drugiej strony rok temu na dachu domu mojej babci ciagle przesiadywał bocian i nic nam to nie pomogło
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Nona, to co Ty taki fałszywy alarm podnosisz, plamienia w 8 dpo to nic złego. Trzymam kciuki z całych sił
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona, niech to będzie implantacja. Czekamy na testowanie w środę, a plamienie niech znika i tyle. Kciuki 😘
Dziewczyny, ile apapów maksymalnie w ciągu dnia? Po 5 godzinach od tabletki wszystko wróciło ☹️ Wzięłam drugą. Lekarz mi napisał na wypisie, że 3 ibuprofeny i/lub 2 paracetamole. Ibuprofenu nie biorę, bo niewskazany przy heparynie. Chyba jutro pojadę do rodziców na noc, niech wypsika mieszkanie jakimś brosem na owady z rana. Jeszcze to jakiś pająk z bananów kuźwa mać.
Nikodemko, w związku z mieszkaniem. Wszystko wiadomo, że zależy jakie materiały wybierzecie. Można kupić płytki czy panele za 150 zł za metr, albo równie dobre za 60, a w promce za 40. Warto na pewne rzeczy polować z wyprzedzeniem, bo można zaoszczędzić, bo będzie promocja, a dodatkowo później na hura nie zawsze podejmuje się przez zmęczenie łażeniem po sklepach i pracą w mieszkanku dobre decyzje. A "pierdoły" najlepiej zamawiać na allegro. Za drążki do garderoby zapłacimy 8 zł mniej za mb niż w castoramie, już stówka w kieszeni, plus złączki kolejna stówka. Zawory 20 w castoramie, na allegro ten sam producent 6 zł. I wszystko się zbiera. Wiadomo, że wykończenie mieszkania jest dużym kosztem, ale uwierz mi, że wszystko rozłożone jest w czasie. Ważne, żeby pewne proste pracę i w miarę możliwości wykonywać samemu albo z pomocą rodziny jako przysługę. Nie martw się, poradzicie sobie 😊 Poza tym nie trzeba mieć wszystkiego na tip top. Moje zdanie jest takie, że najwięcej kasy można wtopić w kuchnię, kiedy robi się na zamówienie. Jestem zwolennikiem, żeby zrobić tymczasowe meble na kilka lat wstawiając gotowce z marketu (wcale nie muszą wyglądać kiczowato), a jak już człowiek zobaczy jakie w niej popełnił błędy i jakie ustawienie będzie najlepsze, to po np 5-8 latach, po skończeniu całego mieszkania, bez sentymentów wypierdziela się wszystkie "tymczasówki" i trzaska się na zamówienie za kilkanaście tysięcy kuchnie idealną. Bo przez kuchnię można się nieźle zblokować na wejściu. Zacznijcie planować już teraz, a będziecie wiedzieli czego się spodziewać 😊 Dacie radę.Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:37
-
Nona nieee .Ja tam czekam na środe
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tęczova wrote:Monia, żebyś wiedziała! Nawet jak powiedziałam, że kupiłam już mu jogurt to musiała kupić drugi bo kupi lepszy. Nie da się opisać słowami tego co tam wyczyniała. Aż raz mojemu po jednej z jej dziwnych i ciężkich do ogarnięcia rozumem akcji, ciśnienie i puls skoczyły tak, że lekarka poprosiła czy mogłaby rzadziej odwiedzać syna. Ach teściowe ❤ ona niby chce dobrze ale robi to tak nieudolnie, że wyszarpałabym ją za te blond loczki.
Jakze to mi znane na codzien. Mam przyjemnosc mieszkac z tesciowa. Pozwolcie ze wstrzymam sie od wypowiedzi 😂 -
Sto lat dla Julki
Nona tez to czytalam na czerwcowym wątku, wydaje mi sie, ze owszem w wypadku tej dziewczyny chyba jest to mozliwe ale Ty mialas duzo usg wiec u Ciebie to chyba by juz cos zauwazyli, no nie wiem.. podpytaj moze gina przy okazji. A poki co trzymam kciuki za to, zeby to bylo plamienie implantacyjne!😘
Ja we wtorek monit u gina, zobaczymy jak tam po clo sytuacja
Lami jak sie czujesz, nadal tak boli? Mam nadzieje, ze te przeciwbolowe cos pomagaja!Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
U mnie niestety bez zmian. Po pierwszej uldze apapowej wszystko wróciło pod wieczór. W 12 godzin wzięłam w sumie 4 tabletki, już teraz muszę się przemęczać do rana, bo zostaliśmy na noc na wsi, myślałam że przyjdzie jakaś ulga. Ale znowu 3 h snu że zmęczenia i teraz chodzę po scianach. Rano pojadę prosto do szpitala we Wrocławiu. Cały czas czuję jakby mi ktoś w te ranę wbijał osiekowy kołek plus pozostały ból od ucha aż po bark. Mała jest zestresowana bólem, siedzi cicho. Jak mam co jakiś czas mocniejszy ucisk, to odruchowo spina mi się całe ciało, w tym brzuch, mam nadzieję, że nie będzie z tego kłopotów. Masakra jednym słowem, nie wiem jak mam przynieść sobie ulgę.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny