Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj zgadzam sie z Alex ,tez bym heparynki nie odstawila.
Malinowa kiedy bete bedziesz robic ?Malinowa91, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Malinowa trzymamy kciuki za maluszka zeby się dobrze zadomowił 😊 heparyny bym nie odstawiła i przy pai homo brałbym cała ciążę. Kiedy teraz beta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 18:28
Malinowa91 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Teczova dawaj zmieścimy sie we dwie hahahahah
Malinowa91, Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ciekawa jestem Domi jak wytłumaczyłaś swoją prośbę pracownicy 😂
Malinowa91, Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Malinowa, mocno trzymam kciuki 😘 Kropku kochany, wgryzaj się tam w swoją Mamę!
Malinowa91 lubi tę wiadomość
Właśnie nie było dzis mojej doktor i nie chcialam wchodzic w dyskusje z profesorem. On tlumaczyl to w taki sposob, ze heparyna, zeby pomoc w implantacji, ale nie dluzej nuz 10 dni bo jesli peknie jakies naczynko to moga byc dodatkowe problemy, ale tak jak mowie nic sie nie odzywalam tylko w poniedzialek zadzwonie do lekarza prowadzacego. Dziekuje za rady😊
Aj dziewczyny powiem Wam, ze bete zrobie napewno po nastepnym weekendzie to bedzie juz poczatek lipca... moze sikne na jakis test kolo nastepnej soboty. Po ostatnim transferze mam taki strach w sobie, ze bedzie jedna krecha, ze sie nie uda, ze bede przeciagac testowanie ile tylko sie da.
Jesteście przekochane za te kciukasy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 18:35
Beti82 lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
tęczova wrote:Tylko jak wezmę Cię na kolana
A Ja wezme na kolana NikodemkeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 18:46
tęczova, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Malinowa91 wrote:Właśnie nie było dzis mojej doktor i nie chcialam wchodzic w dyskusje z profesorem. On tlumaczyl to w taki sposob, ze heparyna, zeby pomoc w implantacji, ale nie dluzej nuz 10 dni bo jesli peknie jakies naczynko to moga byc dodatkowe problemy, ale tak jak mowie nic sie nie odzywalam tylko w poniedzialek zadzwonie do lekarza prowadzacego. Dziekuje za rady😊
Aj dziewczyny powiem Wam, ze bete zrobie napewno po nastepnym weekendzie to bedzie juz poczatek lipca... moze sikne na jakis test kolo nastepnej soboty. Po ostatnim transferze mam taki strach w sobie, ze bedzie jedna krecha, ze sie nie uda, ze bede przeciagac testowanie ile tylko sie da.
Jesteście przekochane za te kciukasy!Lami, tęczova lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Napisałam jej smsa "zrób fotę fotela płodności" 😂 odpisała, że ciągle się pilnuje żeby na nim nie siadać 😂
jakbym pisała dziwne rzeczy to przepraszam, ale siadam na telefonie 😂
Ciekawa jestem czy fotel wytrzyma taką "kanapkę" staraczekLami, Beti82 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Buahahahha, Nona poleciała procentami 😂 Tęczova, to owocnego siadania na telefonie. Nie mogę z Was w ogóle, uwielbiam ❤️ Coś czuję, że jak już wszystkie porodzimy te tuziny dzieci, to na dojrzałe lata będziemy rządzić w każdej części Polski i nie tylko 😂
Malinowa, kochana kciuki mocno zaciśnięte 😘 Dopytuj swojej lekarki czym prędzej, jak będzie miała podobne zdanie to szybciutko do hematologa i ze wskazaniami od niego już muszą heparynę wypisywać.tęczova, Malinowa91, Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
podczytałam Wasze wiersze rano i w zusie się śmiałam jak idiotka do telefonu
genialne jesteście
z takimi czarami to testy niech się tylko boją jednej kreski pokazać!
my dzisiaj caaaaały dzień na nogach. Mamy kuzyna od środy więc atrakcje zapewniać musimy, dzisiaj były zakupy (takie tam jedzeniowe i chłopaki spodenki i buty). Na koniec była pizza i tak jak wyszliśmy o 9:30 tak w domu o 17 prawiei dostałam paczkę do domu a po drugą musialam jechać na pocztę bo awizo...listonosz na zastępstwie geniusz.
Ale chłopaki w ogrodzie grają, Pola śpi a ja leżę i się nie ruszam obżarta haha
Weekend kolejne atrakcje i zleci. Od poniedziałku dalsze tropiki pogodowe ,ciekawe jak przyszła sobota bo mamy to wesele.
Koniec o mnie
ps.czytałyście wrześniowe?
Vian jestem z Wami myślami i modlitwą! -
Dziewuszki pisze dla pokrzepienia. Moja przyjaciółka starała się od lipca.. Nie wychodziło mimo że oni codziennie się widzieli. Dzisiaj oznajmiła mi że jest w ciąży.. Tak się cieszę że udało się.. Chyba te moje zaczarowane testy i kwas foliowy przyczyniły się. Także jak któraś coś chce z mojej apteczki to pisać.. Wymiziam nachucham żeby przyniosło Wam szczęście😁😁
Nie poddawajcie się.. Jednak ta nasza głową też dużo daje🙈🙈🙈blair., tęczova, fiorella82, Nona, kark zakamuflowany na maksa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Malinko będzie słodka Malinka.. Trzyma kciuki za testowanie☺️☺️
Nona pij pij dopóki możesz. Zaraz wysikujesz dwie krechy😋
Przedszkolanko codziennie tam zaglądam.. Mam nadzieję że mała Weroniczka jest silna i będzie walczyć.. To przykre że nie może się cieszyć😪😪
Vani też jestem z Wami myślami.. Dużo sił dla Was.Malinowa91, Nona lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )