Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
fajny taki poniedziałko-piątek - pracuję jak struta bo czuję, że to poniedziałek, a zaraz pojawia się myśl, że to przecież piątunio 😍 cudownie też nie wiedzieć, który to dzień cyklu achhh. I seks od razu jakiś taki jeszcze fajniejszy.
Beti82, Cytrynowy sok, Biegającą-mama, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Lami pragnę zgłosić reklamację, że jakiś czas temu zniknęła mapa marzeń z 1 strony! Dopatruję się w tym słabej skuteczności fioletu w ostatnich tygodniach
Lami lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Meggs co do ruchów dziecka. Nie martw się nic kochana, masz jeszcze czas. Wiem jak to jest bo też swojego czasu podczytywałam listopadowy wątek gdzie dziewczyny w 17 tygodniu „czuły kopniaki”. A u mnie totalne nic. Też się martwiłam.
Ruchy z pełną świadomością poczułam dopiero w 20 tygodniu i to w dzień wesela. Jak położyłam się to poczułam jak maluch puka od środka. Biedaczek chyba był wystraszony hałasem.
A rozmiar brzuszka to sprawa indywidualna. Każda rośnie w swoim tempie 🙂Wik89 lubi tę wiadomość
-
Tęczova, reklamacja przyjęta, w tempie ekspresowym rozpatrzona. Mam nadzieję, że wszystkie usterki zostały naprawione. Dziękujemy za zainteresowanie.
Zmieniamy się dla Was! 😀Wik89, tęczova, Beti82, Domi_tur, przedszkolanka:), Magda - mbc, Martek&M, Pestkaa, blair., Słoneczko123, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Hej hej. Ale Lami dałaś mi zadanie 😂😂 postaram się coś wymyślić.. Juz działam tak po cichaczu.. Mogę wysłać pół swojej apteczki żeby każdej ze staraczek wysłać świeże wiruski 😏😏
tęczova, Lami, Beti82, Cytrynowy sok, Słoneczko123, Nona lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Beti a to ja jakos nie zauwazylam , ze do Ciebie @ zawitala! No trudno, walczymy dalej😘 no i tak, teraz czekamy na tescik Nony
Ja od wczoraj na clo, dzis pisze do gina zeby sie umowic na podglad
Milego dnia!!!Beti82, fiorella82, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dziękuję za niezwłoczne rozpatrzenie mojej reklamacji! Wystawiam 5 gwiazdek
😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 10:03
Wik89, Lami, Beti82, Domi_tur, przedszkolanka:), Pestkaa, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Wik89 wrote:Beti a to ja jakos nie zauwazylam , ze do Ciebie @ zawitala! No trudno, walczymy dalej😘 no i tak, teraz czekamy na tescik Nony
Ja od wczoraj na clo, dzis pisze do gina zeby sie umowic na podglad
Milego dnia!!!
Rano zrobiłam test i biel a po 2 h @ przyszla.Pozniej na działke pojechałam i przepadłam
-
Uprzedzam że nie jestem dobra w te klocki😂😂 ale starałam się pisać z sensem.
Hokus pokus czary mary FIOLET wciąga niedowiary. Wciągnął Mnie wciągnie i Ciebie wciągnie Wszystkie Was bez wyjątku. Zatem moje Drogie brać Swych partnerów w obroty niech robią piękne dzieci😋😋
##&$$##@&$*##@@@&&$_$##
Wysyłam Wam najświeższe wiruski łapać wszystkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 10:59
przedszkolanka:), Lami, Domi_tur, tęczova, Dośka, fiorella82, Pestkaa, blair., Beti82, alex0806, Wik89, madziorek86, Słoneczko123, Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Hokus pokus, czary mary, niech zapładnia Cię dziś Stary🤵+👰=💏+🥂🍹🍸🍷->🤰->👶->👪/👨👩👧
Abra kadabra bim sala bim, gdy dobrze potrzesz-wyskoczy Dżin😂🧙♀️🧙♂️
Dżin spełni Twoje życzenie i wyczaruje dziś zapłodnienie!
Do boju plemniku, do boju jajeczko-zrobimy dzisiaj piękniutkie dziecko! 😁❤️tęczova, Lami, Szczęściara, przedszkolanka:), Dośka, fiorella82, Pestkaa, blair., Beti82, Wik89, madziorek86, Słoneczko123, Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Meggs jeszcze ja dorzucę 3 grosze. Zobaczysz jeszcze będziesz pięknym słownikiem.. Co do ruchów w pierwszej ciąży poczułam jakoś koło 20 tyg. Nie ma co się martwić na zapas jesteś chudzinką brzuszek pojawi się niebawem☺️☺️
11.2015 pjp(*)
Popłakałam się ze śmiechu, chyba dziś muszę dobrze potrzeć 🤣 Wasze czary muszą podziałać.
Kiedyś dyskutowaliśmy o seksie pod koniec ciąży, to mój stwierdził, że on się boi,że w ciemiączko by stukał 🙈przedszkolanka:), Lami, Wik89, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”