Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Buahaha, Szczęściara Domi, róbcie bitwę na rymy 😂
Wpiszcie sobie "spadkobiercy bitwa na rymy" uwielbiam ich 😀
Domi, mój też znowu lęków dostał. Mówię mu, że możemy zmienić trochę zabawy, ale jak już będę płakać na końcówce i będę chciała rodzić to nie ma wyjścia. Nawet jak się będzie bronił rękoma i nogami to go dopadnę 😂Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami, muszę się zaopatrzyć w porządne kajdanki albo środki odurzające 😂
No dziewczyny, mam nadzieję że jeszcze w tym miesiącu zobaczymy efekty dobrego pocierania 😂
Hokus pokus, masz już zwidy,
Nie bierz męża do Algidy!
Weź do ręki, weź w obroty,
Zakuj męża do roboty!
Upal, upij i zmolestuj
Bo na fiolecie mamy mały przestój😂tęczova, Nikodemka, blair., alex0806, Niezapominajka2, Magda - mbc, Ani0nka, Wik89, madziorek86, Słoneczko123, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
hahahhah Domi jebłam
A chyba kiedys obiecałas zdj krzesła
Czy to tylko na priv hahahah -
Hahahaha Szymon, zakryj oczy, tata musi zmolestować mamę bo jest trochę niewyżyta 😂
Beti, przeszukałam internety w poszukiwaniu fotela Domi, bo wciąż nie wysyła, ale znalazłam tylko zdjęcia witryny... głupio na nim siadaćBeti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kurna zapomniałam znowu o tym fotelu 🙈🙈
Dobra już piszę do pracownicy żeby strzeliła fotkę i mi przesłała bo takiego zużytego fotela będzie bardziej zawirusowane 😂
Popadało i mi się głupawka włączyła 😁 już się nie udzielam🙈Beti82, tęczova lubią tę wiadomość
-
Bzyku tu bzyku tam z tego będą dzieci mówię Wam.. Bzykać wszędzie gdzie popadnie żeby dziecię było ładne... Teraz trzyjcie się zdrowo żeby fiolet zakwitł Nam na nowo😁😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 12:29
tęczova, Nikodemka, blair., Niezapominajka2, Beti82, Wik89, Lami, Słoneczko123, Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Uhu, jak tu wesoło 😁
Ja chyba pierwszy raz w zyciu wstalam o 12.00. Wczoraj mielismy poprawiny, a pozniej poprawiny poprawin do 1:30. Nie wiem jak dalam rade przetrwac taki maraton :d
No i nie chce mi sie wracac do rzeczywistosci... Dzis jednak musze popracowac, klienci od rana wypisuja smsy
A co do staran, to poki co totalnie o nich nie mysle. Po tym okresie stulecia, nie mam nawet ochoty na seks.Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
Jeeezu Domi aż się poplułam ze śmiechu;p
U nas seksu ni ma już jakieś 5-6 tygodni. Ani mi się nie chciało przez te upały ani nic. A teraz mężu leczy infekcję bo jak ja miałam to chyba też się zaraził i mu wyszło z tydzień temu ;/ ewentualnie gumki kupimy i może costam podziałamy;) A przed porodem to będziemy cudować na zapas chyba! :p u nas starania były tak intensywne że co 2 dzień cały cykl, tyle miesięcy. Aż teraz to się dziwne wydaje ;p że człowiek taki napalony był czasami A teraz to ciężko jak kłoda się ruszycLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi, kochana, teraz pisałaś, że poszłaś gdzieś prywatnie podejrzeć Szymusia. Powiedz mi czy USG było na tyle dobre, że zrobili małemu przepływy serduszka i pępowiny? Bo kurcze chyba będę chciała zastosować podobny myk do Twojego za jakieś 4 tygodnie. Moja lekarka na tym swoim sprzęciku to tylko sprawdza na tym etapie czy dziecko się rusza i ile bije serduszko, aparat już stary, niedokładny i tyle. Do urodzenia nie będę wiedziała czy waga rosnie. A chyba przy tym stresie z tą zakrzepicą nie pozwolę sobie na taką niewiedzę. Do sonokardu jechać i płacić 300 zł też mi się nie widzi za bardzo, może byłaś gdzieś za mniejszą kwotę?
Ja oczywiście jak sama w domu dzisiaj to zaczęłam rozkminiać te zakrzepicę i mówię, że przecież nawet nie skontaktowałam się z moją prowadzącą, ani z hematolozką. To dalej, pisze do tej drugiej gigant smsa, oddzwoniła za minutę, w tle szum morza, mewy i dzieciaki. Powiedziała, że mam brać te dawkę końską, ale za dwa tygodnie kolejny doppler, bo wolałaby, żebym aż 4 tygodnie nie brała i może skrzepy się rozpuszczą juz. Kazała trzymać się z dala od noży i spacerów po lesie w krótkich spodenkach w obawie o gałęzie 😂 I mówi, że jak nie znajdę nigdzie terminu to mam dzwonić, ona załatwi. Kurcze, złoto z tej lekarki nie człowiek. Byłam tylko raz, zostawiłam 100 zł, a ona taki prawdziwy lekarz z powołania ❤️Beti82, tęczova, Dośka, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti82 wrote:Meggs jak sie czujesz?
Ja urodziny?
Mam nadzieje kochana ,ze czarne mysli juz odeszly.Nie znam sie na brzuchach ciazowych ale jak Cie zobaczyłam to wiedzialam,ze Ty brzucha za dlugo nie ujrzysz haha
Bedziesz miala małą piłeczke w 9 miesiacu .Wiec musisz jeszcze troszke poczekac
Albo pokaz nam tego brzucha to my Ci powiemy czy nic nie widac
Co do brzuszka to dziś juz mi troche lepiej i spokojniej. Czekam sobie i tyle 😊 staram się nie nakręcać! Ale uspokoiłam się głownie dzięki Wam 😊 Znajoma pytała dr Wronę czy przejął by moją ciąże i wyraził zgodę, więc kwestia ostatniego przemyślenia i trzeba będzie podjąć decyzję.Beti82, tęczova, Dośka, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Lami, tak ta babeczka sprawdzała przepływy w pępowinie, serduszko, przepływy w główce. Tyle, że to na Krzykach, nie wiem czy ta lokalizacja Ci pasuje
no i płaciłam 220zl :p w sumie zaraz obok tej babeczki byłam na początku kwietnia u innej lekarki na podglądzie (wtedy co Maluszek nie rósł w ogóle) i za 220zl sprawdziła wszystko i nagrała mi jeszcze na płytkę filmiki 2d jak np ziewa 😂 a że drukarka 3d była zepsuta to mi nagrała na płytkę kilka zdjęć 3d plus oczywiście szczegółowe pomiary wszystkiego
tylko była mało sympatyczna :p
-
Domi_tur wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1572280179e9.jpg
Bierzcie i siadajcie wszystkie, które chcą zaciążyć 🙈🙈🙈tęczova lubi tę wiadomość
-
Ale sie wesolo na watku zrobilo! Chociaz taka luzniejsza atmosfera.
Ja od dzis 🤰😊
I w klinice dostalam juz 1 zastrzyk heparyny, ale profesor mowil, ze mam brac tylko przrz 10 dni, zeby wspomoc implantacje.Troche mnie to zdziwilo, bo wiem, ze Wy bierzecie cala ciaze. Co o tym myslicie?madziorek86, tęczova, blair., Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Malinowa91 wrote:Ale sie wesolo na watku zrobilo! Chociaz taka luzniejsza atmosfera.
Ja od dzis 🤰😊
I w klinice dostalam juz 1 zastrzyk heparyny, ale profesor mowil, ze mam brac tylko przrz 10 dni, zeby wspomoc implantacje.Troche mnie to zdziwilo, bo wiem, ze Wy bierzecie cala ciaze. Co o tym myslicie?męcz lekarza żeby Ci zlecił heparynę na całą ciążę. Trzymam mocno kciuki!!!
Malinowa91, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵