Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję dwie kreski. nie taka mocna ta druga ale pojawiła się szybko i jest.
Idę od razu na betke i napisze po południuAnnie1981, kaka470, AiCha4811, Mamao, Anulka0407, Figa8787, Pikselka, dobuska, Lola83 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje!
Gigi lubi tę wiadomość
-
LiluyEvans wrote:U mnie negatyw
I wybaczcie dziewczyny ale zle nastawilam budzik ze stresu :p -
W sumie to mnie wszyscy nakrecali mowiac ze tak ksiazkowo i edzie na pewno pozytyw i ze to formalnosc i kazdy chcial zebym testowala wczesniej.
No nic, w marcu raczej nici ze staran...Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Annie1981 wrote:Gigi. Wspaniale wiadomosci z rana. Gratuluje! Ktory to cs?
LadyEvans. Przykro mi. Ktory to dpo?
u gigi 1cs
U mnie 14dpo, domniemana implantacja ktora sie nia nie okazala byla chyba 6dpo.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
1cs? To Gigi szczesciara
LadyEvans. 14dpo to juz test powinien byc wiarygodny, ale rozumiem @ jeszcze nie ma?
O ksiazkowym to pisalas wykresie? Tutaj wiele ksiazkowych wykresow bylo a jednak brak ciazy i na odwrot, wiec tez nie ma sie tym co sugerowac. Chodzi tylko o prawidlowe wyznaczenie owulacji, zeby trafic z przytulaniem, reszty z wykresu niestety sie nie wyczyta.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
To moja naladniejsza fotka ze slubu
Prosze o nie cytowanie, bo niedlugo chcialabym usunac.
Edit. UsunieteWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 15:42
Mamao, Anulka0407, Pikselka, dobuska, Another, AiCha4811, Figa8787, Gigi, mi_lejdi lubią tę wiadomość
Hopeless wrote:Strasznie trzymam za Ciebie kciuki i strasznie jestem ciekawa czy dong coś ruszy. A ile dni go bierzesz i po ile tabletek?
No i chyba dong coś ruszył... W 20dc okazało się, że na lewym jajniku jest pęcherzyk 18mm! Endometrium 7mm ale wygląda jak z II fazy cokolwiek to oznacza, ja się nie znam
Dzisiaj jadę na kolejny podgląd zobaczyć czy dalej rośnie, a może już pękł?
Wczoraj w dzień i wieczorem miałam taki kłujący ból lewego jajnika... nigdy wcześniej nie miałąm takich bóli i w ogóle w okolicach owu, a może jej wcześniej nie było?
W każdym razie wizyta na 18:30 i juz nie mogę się doczekać
Trochę nadziei się we mnie zapaliło...
Kurcze, niestety mój M rozbił dzisiaj samochód... pies wybiegł mu przed maskę i walnął w barierki Jemu nic się nie stało, ale samochód chyba do kasacji... Niestety u nas nieszczęścia zawsze chodzą parami więc czekam na kolejne... I chyba nie zdziwi mnie fakt, jak się okaże, że jednak z tego cyklu nic nie będzieAiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Anulka to cudownie! Ciesze się bardzo!
Lily nie gniewaj się ale ja nie uważam żeby Twój wykres był idealny zwłaszcza w pierwszej fazie. Zawsze masz tak długie cykle?
Annie cudne zdjęcie! Ślicznie wyglądaszAnnie1981, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:1cs? To Gigi szczesciara
LadyEvans. 14dpo to juz test powinien byc wiarygodny, ale rozumiem @ jeszcze nie ma?
O ksiazkowym to pisalas wykresie? Tutaj wiele ksiazkowych wykresow bylo a jednak brak ciazy i na odwrot, wiec tez nie ma sie tym co sugerowac. Chodzi tylko o prawidlowe wyznaczenie owulacji, zeby trafic z przytulaniem, reszty z wykresu niestety sie nie wyczyta.
Ja sie przytulam tylko kiedy moge, a moge raz na jakis czas przez kilka dni bo sie nie widzimy wiec u mnie owulacje mierzenie itp nie maja znaczenia.
Wiem ze roznie bywa z wykresami, po proatu dziesiatki dziewczyn mowilo ze musze byc, ze test to formlanosc itp wiec troche mnie nakrecily. Sama mialam troche watpliwosci ale mialam nadzieje.
@ nie ma ale specjalnie zalozylam biale majciochy, nowe i drogie. Wiem jak ona takie lubi, wiec jak ma przyjsc to one na pewno ja do siebie przyciagna
Zdjecie super, wygladacie przepiekniePierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Anulka. Musisz wierzyc, ze bedzie dobrze inaczej przyciagasz negatywna energi i robi sie tzw pech
Juz jest o wiele lepiej niz bylo i na pewno doczekasz sie dwoch kreseczek. Nie w tym cyklu to w innym
Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte. Przykro mi, ze maz rozbil samochod, ale jakos przez to przejdziecie.
Figa. Hopeless. LilyEvans. DziekujeAnulka0407 lubi tę wiadomość
Gigi gratulacje Idealnie wpasowałaś się w wątek, niezła z Ciebie fuksiara skoro udało się w 1cs
Annie pięknie wyglądacie, widać jak miłość Was wypełnia
Lily przykro miW 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Gigi gratuluje
Annie ślicznie wyglądaliście
Z jednej strony chcę wierzyć że będzie dobrze, ale rzeczywistość jest brutalna... Jednak mam nadzieję, że jakoś to przetrwamy
Hopeless donga brałam od 14dc 2x1 tabl. ale od 18dc do wczoraj t.j. 21dc brałam po 3 tabletki na noc - tak mi doradziła Susanna. Dzisiaj już nie biorę.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Gigi,brawo
Annie,piękne zdjęcie i piękna miłość na nim
Lily, wiem,ze to trudne,ale trzeba wziąć się w garść i walczyć dalej. Niestety to co dla jednych jest słowami otuchy dla innych może być przyczyną nakręcona i rozczarowańAnnie1981 lubi tę wiadomość
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
Gigi Gratuluję!!!!
Lily przykro mi:( To boli, nic nas wtedy nie pocieszy. Trzeba po prostu szybko nabrać mocy na kolejny cykl.
Annie jak wspaniale Ciebie widzieć. Idealnie Twoja piękna twarz pasuje do mojego obrazu Ciebie. Mam Ciebie za dobrą i mądrą osobę, a teraz jeszcze widzę, że piękną! Mąż to szczęściarz.Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość