Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kaka470 wrote:Daje radę choć dziś był bardzo ciężki dzień , jak tylko mała idzie spać a mąż w pracy na rano to mam czas żeby przemyśleć , popłakać i zastanowić się nad tym wszystkim
Jeszcze fajnie jak komuś po stracie się szybko udaje zajść. Ja powinnam rodzic 7 marca. Nie byłam przygotowana na to ze tego dnia moja macica będzie pusta jak wydmuszka -
Kochane jestem po wizycie, widziałam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy Pierwszy ma 10,6mm a drugi 2,51mm
Bardzo się cieszę, bo bałam się ciąży pozamacicznej w jajniku
Na szczęście moje maleństwo jest w macicy i mam nadzieję że będzie mu tam bardzo milutko Co więcej, moja torbiel się zmniejsza więc dzień pełen wrażeń, aż mnie teraz głowa rozbolała
Dobuska, ja byłam pierwszy cykl na clo i 8dc nie było absolutnie nic na monitoringu, a w 11dc był już pęcherzyk wielkości 21mm Skubany się chował długo w jajniku, a teraz zrobił to samo w macicy Najważniejsze że się znalazł
Miłego wieczoru dla wszystkich i owocnego dla tych które mają dziś ważne projektyGigi, Anulka0407, dobuska lubią tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Annie ja też mam kociora Kotkę syberyjską, strasznie jest kudłata, połowę dnia śpi a drugą się myje Czasem trochę pozaczepia psy i je ustawi
Annie1981, Gigi lubią tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
-
Mamao wrote:Kochane jestem po wizycie, widziałam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy Pierwszy ma 10,6mm a drugi 2,51mm
Bardzo się cieszę, bo bałam się ciąży pozamacicznej w jajniku
Super gratulacje, spokojnej ciazy i duzo zdrowkaMamao lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Mamao. To kamień z serca. Teraz już możesz być spokojna o swoje maleństwo
Jak jeszcze mieszkałam z rodzicami to też mieliśmy psa i koty i oczywiście koty ustawiały psa tak jak u Ciebie
LiluyEvans. Ja swoje dwa koty zabrałam z Polski do UK, co nie było łatwe Tyle, że ja się przeprowadzałam z myślą, że na stałe a Ty pewnie chwilowo jesteś na emigracji?
Mamao lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ja jestem psiara
Mamao a kiedy wizyta serduszkowa? -
Annie1981 wrote:LiluyEvans. Ja swoje dwa koty zabrałam z Polski do UK, co nie było łatwe Tyle, że ja się przeprowadzałam z myślą, że na stałe a Ty pewnie chwilowo jesteś na emigracji?
Tak tylko na studia, jeszcze 2 lata
Poza tym mam mieszkanie "no pets sorry"Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Ja też jestem kociara, ale mój mąż uczulony... zresztą my za dużo pracujemy i wyjeżdżamy, szkoda by było zwierzaka... odwiedzam swoja ukochana kotkę u moich rodziców za to
Hopless z tym seksem, to nie wiadomo do końca. Widziałam bardzo wiele wykresów, gdzie serduszko było 1 w ogóle albo po 5-7 dniach abstynencji i ciąża, a też i takie (u KroliFasoli na przykład ), gdzie seksu co niemiara i też zagrało Może to też zależy od momentu?
Annie u nas było tak w zeszłym cyklu 3 serduszka po abstynencji dzień po dniu do ovu. I nie zagrało... gdyby istniał taki prosty przepis...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 21:37
14.04.2018 Théo -
Annie1981 wrote:LiluyEvans i Gigi trzymam kciuki w takim razie. Mam nadzieję, że dołączycie do mnie
A ja za chwilę dostanę od fotografa obrobione fotki ze ślubu. W końcu jakaś ekscytacja
Dziekuje za kciuki
Pochwal sie klikoma zdjeciami, uwielniam sesje slubnePierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Hopeless wrote:Ja jestem psiara
Mamao a kiedy wizyta serduszkowa?
kolejną wizytę mam 10 marca To jest gin do którego chodzę prywatnie, nie wiem jak tyle wytrzymam Zapytałam go dlaczego tak długo, a on mówi że skoro teraz jest dobrze to standardowo tak zaprasza na kolejną Gdyby coś się działo to wiadomo, pójdę szybciej.
Mam też umówioną na piątek wizytę u innego gin na nfz, chciałam iść tam ze względu na skierowania na badania i tańsze recepty może już zarodek zobaczę do piątkuW 11cs udało się !!!
-
Dziękuję za kciuki. Przydadzą się.
Ja oczywiście jeszcze nie śpię
Annie tak mamy ragdollke a za kilka tygodni dołączy do niej długowłosy brytek.
W zeszłym roku straciliśmy dwa koty w bardzo krótkim odstępie czasu ale. To były koty że schroniska po wielu przejściach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 00:10
-
Widze same kociary ja tez - dwa kochane europejskie
I tez miałam testować dzisiaj no ale ten wczorajszy negatyw.. Czekam na @
A Annie wyglądała na ślubie pięknie ja też lubię oglądać sesje i filmy ślubne ale od swojego własnego ślubu juz troche mniej bo się na swoj napatrzylam tyle razy jak znajome przyjezdzaly i chciały zobaczyćAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Hopeless pamietam jak stracilas i wspolczuje bardzo kazdej kobiecie która to przeszła:-( już nie długo domkniesz ten rozdzial tak jak mowilas i jiz wszystko będzie dobrze :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 06:36