Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Dziękuję ale czas upływa i pesel już gini bo na fasolkę już ostatni dzwon.
Jeszcze ten rok 11 w staraniach kolejnego już nie będzie. Kiedyś trzeba powiedzieć koniec.
Fajnie tu na fioletowej stronie !!!
-
Madziula wrote:Kochana, ja tez jakos nie znam sie az tak z dziewczynami ale gadamy sobie na luzie. Jesli Ci smutno i obco mozemy zostac przyjaciolkami hahas :*
Mozesz przeczytac moj pamietnik na fioletowej stronie tam mimo ze nie wiedzialam jeszcze o ciazy pisalalam o kilku objawach
Dziekuje Madziula chyba tak zrobie, bo na razie z nudow wyladowuje poklady instynktu na przyjaciolce i robie jej kaszke na kolacje :'DWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 22:14
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans. Widzisz, będziesz tu miała nowe przyjaciółki
Flowwer. Cieszę się, ze podoba Ci się na fioletowej stronie Jednym bardziej, drugim mniej.
Nie przewidziałam tego z wykresami i teraz trochę się tym gryzę, ale chyba już za późno, żeby wątek przenosić na różową Zresztą założyłam na fioletowej, bo docelowo wszystkie tu będziemy w ciąży i nie będziemy nigdzie musiały się przenosić
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
LiluyEvans wrote:Dziekuje Madziula chyba tak zrobie, bo na razie z nudow wyladowuje poklady instynktu na przyjaciolce i robie jej kaszke na kolacje :'D
Annie1981 takie podejscie mi sie podobaAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Lily pewnie ze zaraz sie zaklimatyzujesz i bedzie si. Zostan z nami bedzie fajnie
Zjadlam dzis snaki mniam mniam ale to nie ten smak co z czasow dziecinstwa. Wtedy byly lepsze
Mnie troche muli spanie na poczatku ciazy wiec moze ale nie musi byc to objaw, tak mi sie wydaje.
Mi lejdi super, fajne polaczenie fancusko -polskie
-
Czuje sie tu jak dziecko, Annie moglaby mnie urodzic jako mlodociana matka, wieku reszty nie znam :p
Madziula czytam czytam i sie naczytac nie moge. Uwielbiam blogi a tu mam taki ciekawy i przedewszytskim dlugi ;*
Pozdrowienia dla Mikolaja, polubilam go
A co do kaszek to racja, ale ja lubie, przyjaciolka lubi, facet lubi. W domu rodzice do teraz jadaja kaszki na kolacje.
Fruska ja zawsze od snakow wolalam maczugi A pozniej cheetosy keczupowe aaaaaa kocham
Wiem ze to nie musi byc objaw, tak tylko pytam z ciekawosci, nowa w tych sprawach jestem. Moja siostra cale 3 ciaze bezobjawowo, az dostawala zgagi na samym koncu.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Kurde wystraszylam sie
Z ciekawosci chcialam zbadac szyjke i mimo ze robilam to delikatnie to poczulam ze mnie boli i teraz caly czas ja czuje
Boje sie ze to @ albo cos nie tak ze mna
Ktos tak mial?
aha i szyjka jest wysoko, srednio miekka i zamknieta na amen wiec to chyba dobrzePierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
A ja dzisiaj tu nieobecna. Tak mnie boli głowa a odkąd wróciłam z pracy tak mi niedobrze... Tylko nie wiem czy to jakiś wirus czy może ciąża nic takiego nie zjadłam
Ja szyjki nie badam
A ja nie musiałam żadnego kalendarza ciąży wypełniać żeby tu pisać nawet nie wiem o czym mówicieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 23:51
-
LiluyEvans wrote:Dziewczyny ja tu chyba pasuje jak piate kolo do wozu. Widze jak wszytskie jestescie zgrane i sie znacie, a ja po prostu Was poczytuje i nie wiem kto jest kim.
Ja w takim razie znikam i zycze wszystkim na raz i kazdej z osobna powodzenia i spelnienia marzen.
Wpadne w srode podzielic sie wynikiem testu i tyle
Milego dnia dziewczynyLilyEvans lubi tę wiadomość
-
Mamao wrote:
Dziewczyny będące w ciąży czy sprawdzałyście wiedząc że jesteście w ciąży jak wychodzą testy owulacyjne? Ja mam 5 opakowań, więc sobie sprawdziłam Kreska testowa wychodzi mi mega ciemna, nigdy takiej nie widziałam u siebie, nawet przy szczycie owulacji i teraz nie wiem czy to dobrze, czy to ma jakiś związek z moją torbielą Bo czytałam gdzieś że wychodzą one pozytywne też w ciąży ale nie wiem czy to taka reguła...Mamao lubi tę wiadomość
-
Gigi wrote:My jesteśmy zgrane nawet będziemy testować o tej samej godzinie jak oczywiście wstaniesz
Dla Ciebie zawsze wstane, w koncu jestes moja "siostra".
Ja tez nic nie wypelnialam, wystarczylo kliknac cos typu anuluj czy pomin, a weszlam niezalogowana i musialam sie logowac. Teraz juz mnie o nic nie pyta
Edit: A wlasnie Gigi swoim spadkiem sie nie martw, przegladalam sobie galerie wykresow (jak co wieczor, jakby mi mialy cos wyczarowac) i tam byl taki ze dzien przed i w dzien testowania tempka spadla, a potem kropeczka zielona w sumie bardzo duzo takich, takich z codziennymi skokami tez.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 23:57
Gigi, panazuzanna lubią tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Dzien dobry a ja zamiast czekac cierpliwie zrobilam dzisiaj tescior bo chcialam mieć juz za sobą ostatnie testowanie przed przerwą a wczoraj mialam zawroty głowy, no i o to tym sposobem znów mogłam sobie pooglądać biel vizira. ale z winkiem poczekam az sie franca pojawi
Termin mam na jutro a testa zrobiłam bo w tym cyklu dziwnie sie czuję, pomyslalam przez chwilę ze może taki psikus przed przerwą ale jednak nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 08:35
-
LilyEvans. Ja na wiek w ogole nie patrze. Wszystkie tu nadajemy na podobnych falach, bo laczy nas jedno
Balam sie, ze bede miala problemy z zajsciem z uwagi na swoje lata a tu bez problemu zaszlam w 6 cyklu. Tymczasem sa mlode kobiety, ktore walcza po kilka lat. Oczywiscie bywa tez odwrotnie dlatego juz sie nauczylam, ze wiek przy staraniach nie ma zadnego znaczenia
Poza tym ja nie jestem do konca taka jak na swoj wiek. Dojrzalam dopiero kilka lat temupanazuzanna lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:LilyEvans. Ja na wiek w ogole nie patrze. Wszystkie tu nadajemy na podobnych falach, bo laczy nas jedno
Balam sie, ze bede miala problemy z zajsciem z uwagi na swoje lata a tu bez problemu zaszlam w 6 cyklu. Tymczasem sa mlode kobiety, ktore walcza po kilka lat. Oczywiscie bywa tez odwrotnie dlatego juz sie nauczylam, ze wiek przy staraniach nie ma zadnego znaczenia
Poza tym ja nie jestem do konca taka jak na swoj wiek. Dojrzalam dopiero kilka lat temu
Ja chyba zrobilam na roznych watkach dwa meeega dlugie posty ze wiek nie ma znaczenia.
Moja siostra rocznik 83 zaszla w ciaze w 1cs (a tak dokladnie to bez zabezpieczenia), gdzie bylo kilka tylko bo maz w rozjazdach. Moja mama ze mna wpadla majac 36 lat od jednego w dzien po @.
Sallvie z rocznika 97 starala sie 25cykli, a mowia ze mlodzi plodni jak kroliki.Annie1981, panazuzanna lubią tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
AiCha4811 wrote:Dzien dobry a ja zamiast czekac cierpliwie zrobilam dzisiaj tescior bo chcialam mieć juz za sobą ostatnie testowanie przed przerwą a wczoraj mialam zawroty głowy, no i o to tym sposobem znów mogłam sobie pooglądać biel vizira. ale z winkiem poczekam az sie franca pojawi
Termin mam na jutro a testa zrobiłam bo w tym cyklu dziwnie sie czuję, pomyslalam przez chwilę ze może taki psikus przed przerwą ale jednak nie.panazuzanna, AiCha4811, LilyEvans lubią tę wiadomość