Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamao wrote:Flowwer laparoskopia to bardzo dobre posunięcie
Byłam w szpitalu na zabiegu hsg i na sali okazało się że będę leżeć z moją znajomą, która czekała na laparo. Tak dobrze się nią zajęli, że nie zdążyła już dostać okresu po operacji Tego samego życzę TobieMamao lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej nieśmiało i ja się przywitam . Dziwnie być na fioletowym forum ... w lutowych i marcowych jakas cisza sie zrobila wiec przyszlam tu. Duże nadzieję wiąże z tym cyklem ale na marcowe testowanie się nie zapisałam bo później się trzeba chwalic @ całemu światu .
Mamao, dobuska, Gigi lubią tę wiadomość
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
U mnie też 30
Co do pieska to moja Psotka z krzywymi ząbkami Mały urwis
Mam jeszcze jednego pieska, też kundelka i do towarzystwa mają kota syberyjskiego Niezła z nich ekipa
A Twój to Mailo z tego co widzę?W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Dobuska. Wlasnie, pewnie hcg juz tak nie rosnie i stad taka kreska. Dawno nie sikalam to postanowilam sprobowac, ale juz nie powtorze tego bledu
Przykro mi, ze cykl mialas bezowulacyjny. Trzymam kciuki za aktualny
Flowwer. Kaka. Figa. Witajcie
Mamao. Rozumiem Twoj niepokoj, ale juz jutro wszystko sie wyjasni. Zajmij sie dzisiaj czyms, zeby az tak nie myslec. Trzymam kciuki, musi byc dobrze
Ja siedze w pracy i oczy mi sie kleja. Tak bardzo chcialabym byc na zwolnieniu ale w UK nie ma takiej opcji.Figa8787, Mamao, dobuska, kaka470, Flowwer lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Tak dokładnie , suczka nadrabia jakbym miała ze 3 psy w domu , wszędzie jej pelno:) przelewam narazie na nią mój niezaspokojony instynkt macierzyński
Mamao lubi tę wiadomość
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
Witam Was dziewczyny,
ja teraz tylko przelotem, ale juz zdążyłam troszkę Was nadrobić.
Super widzieć znajome i miło witać nowe znajome
Ja po południu jadę na monitoring i okaże się czy rzeczywiście cykl bezowulacyjny...
I normalnie szok na tej fioletowej stronie Wcześniej tu nie wchodziłamdobuska lubi tę wiadomość
-
Figa obyś niedługo ten instynkt mogła skierować na małego człowieczka A piesek też się na pewno ucieszy, takie maleństwo w domu to dla psiaka niezła frajda Moja Psota bardzo lubi malutkie dzieci, gdy śpią kładzie się przy nich i pilnuje
Annie, zestresowałaś mnie tymi testami Też poleciałam obsikać, trzeba pilnować naszych kresek Dziękuję Ci za dobre słowa, musi być jutro dobrze, mój dzidziolek zasługuje na fajną mamę i tatę i kotka i pieski
Dziewczyny będące w ciąży czy sprawdzałyście wiedząc że jesteście w ciąży jak wychodzą testy owulacyjne? Ja mam 5 opakowań, więc sobie sprawdziłam Kreska testowa wychodzi mi mega ciemna, nigdy takiej nie widziałam u siebie, nawet przy szczycie owulacji i teraz nie wiem czy to dobrze, czy to ma jakiś związek z moją torbielą Bo czytałam gdzieś że wychodzą one pozytywne też w ciąży ale nie wiem czy to taka reguła...Figa8787 lubi tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
-
Figa, flowwer,anulka no i kaka witam sie z Wami.
Flowwer ja tez jestem pełna podziwu dla Ciebie. Naprawde szczerze podziwiam i na pewno ten caly trud zostanie wynagrodzony pieknym bobaskiem albo najlepiej blizniakami a co
Jadlam obiad nie dawno i znow jestem glodna bede wygladac jak słonica juz wkrotce. Ciagle mnie ssie... tragedia.
Dobuska trzymam kciuki za twoj obecny szczesliwy cykl
Diddlinka to gratuluje zarodka. Jeszcze tylko 2 tyg i bedziesz widziec pikajace serduszko
Mamao kciuki za jutrzejsza wizyte.
Pozdrowienia :*Mamao, dobuska, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
Mamao. To nie jest regula, ze testy owu wychodza pozytywne w ciazy, ale czesto sie to zdarza. Ja mialam pozytyw. Tak jest, bo hormon LH i HCG sa bardzo podobne budowa i testy owu sie wtedy myla.
Ja zaluje, ze zrobilam dzis test ciazowy, bo HCG na tym etapie juz tak nie rosnie, ale u Ciebie jeszcze chyba kreseczka powinna ladnie ciemniec.
Anulka. Trzymam kciuki za wizyte
Wracam do pracy niestety. Mam nadzieje, ze nie zasneMamao, Anulka0407 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Fruska ciesz się że możesz jeść, ja się snuję po mieszkaniu i na wszystko mam długie zęby a żołądek cierpi Poszłam do sklepu i kupiłam sobie chałkę, dobra była Chciałam też kupić nowe cheetosy orzechowe, podobno super pyszne, ale niestety ludziki wykupiłyW 11cs udało się !!!
-
Anulka0407 wrote:Witam Was dziewczyny,
ja teraz tylko przelotem, ale juz zdążyłam troszkę Was nadrobić.
Super widzieć znajome i miło witać nowe znajome
Ja po południu jadę na monitoring i okaże się czy rzeczywiście cykl bezowulacyjny...
I normalnie szok na tej fioletowej stronie Wcześniej tu nie wchodziłamAnulka0407 lubi tę wiadomość
-
Kurcze ta strona podstawową wadę. Nie da się z jej poziomu oglądać naszych wykresów
-
Witam się i ja
Ostrożnie, bo przecież chcę odpuścić, ale może jak to będzie taki wątek "nietestowy", to nie będzie tylko takiej presji i odliczania?
Dla tych, co mnie nie znają: rocznik 86, walczymy o nasze pierwsze polsko-francuskie bobo
U mnie w tym miesiącu bez żadnych wspomagaczy. Poza tym to mój cykl urodzinowy, istnieje przesąd, że w takim miesiącu kobieta łatwiej zachodzi w ciążęMamao, Pikselka, Fruska lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Annie dzięki za zaproszenie
Miło Was "widzieć", zarówno te znane dla mnie jak i nowe
Dla zaciążonych życzę dużo zdrówka i spokoju a dla oczekujących samych II kreseczek. Ja rzadko wchodzę na forum i się udzielam, ale będę do Was zaglądaćMamao, Fruska lubią tę wiadomość