Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AiCha. Fiolet na pewno przyniesie Tobie i innym staraczkom szczescie
Lola. Wspolczuje samopoczucia. Szybko Cie dorwalo.
Hopeless. Wtedy nie, ale dzis nasikalam rano. Kreska jest ciemna, ale jak wysycha robi sie jasna. Probuje sobie wmawiac, ze to o niczym nie swiadczy, ale ziarenko niepokoju niestety zostalo zasiane.AiCha4811 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
AiCha ja rowniez uwazam tak jak Annie ze ten fiolet sprawi duzo szczescia. To taki zaklinacz szczescia
Annie ja kurde tez mam testy ale nie sikam bo chyba nie chce sie stresowac. Zreszta mam tylko 10tki wiec pewnie ciemna bybyla krecha.
Lola wspolczuje dolegliwosci. Ja sie dzis czuuje dobrze. Zero objawow wiec sie ciesze. Mam nadzieje ze najgorsze za mna. Bola mnie piersi mocno i urosly
Jedna z wielu mocno trzymam kciuki :*Jedna_z_Wielu, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny
Annie mam nadzieje ze masz racje z przynoszeniem szczescia przez fiolet. Testowanko juz pojutrze u mnie Gigi i Maji (kogos pominelam?).
Na pewno wszystko bedzie super, moze to wina testu ze krecha jasnieje jak wyschnie?
Lola testowanie przedemna, a od 3 dni budze sie z mdlosciami i gardlem bolacym od zgagi. Wspolczuje Ci z calego serca, mam nadzieje ze szybko minie Probowalas z tym walczyc migdalami? Na mnie dzialaja superdobuska lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Uff ja już po wizycie.
A więc jest pęcherzyk 10mm i zarodek 2mm.
14.02 był sam pęcherzyk 3mm więc ciąża się rozwija ale jest o prawie tydzień młodsza.
Według usg to 5t+5d. No a na serduszko muszę jeszcze poczekać 2 długie tygodnieAnnie1981, Jedna_z_Wielu, dobuska, Mamao, Lola83, Anulka0407, Fruska, Maja84 lubią tę wiadomość
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
LiluyEvans wrote:Diddlina te 2 tygodnie to nic w porownaniu z pozostalymi 8ma miesiacami oczekiwania.
Trzymam kciuki za to male serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 09:30
LilyEvans lubi tę wiadomość
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
A ja was tutaj witam dziewczyny ja jako najbardziej pechowa kobieta w staraniach mam nadzieje że go tutaj nie przyniosę hihihihi
11 rok starań i 0 dzieci
Ale po cichu mam nadzieje że tu zawitam po pozytywnym teścieLilyEvans lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Annie1981 wrote:Mamao. A kiedy masz ta wizyte?
Pikselka. Diddlina. Witajcie
Dobuska. Ciesze sie, ze zawitalas do nas mimo detoksu. Wyslalam jeszcze zaproszenia do kilku dziewczyn, wiec mam nadzieje, ze za jakis czas bedziemy tu w komplecie
Madziula. Tak, ja dostalam wlasnie pierwszy list z zaproszeniem do poloznej na 7 marca. To bedzie dopiero pierwsza wizyta ciazowa w 11 tygodniu! Liczylam juz na zaproszenie na usg, ale niestety jak widac musze uzbroic sie w cierpliwosc.
Annie, wizyte mam jutro ok 16, zależy jak uda mi się wbić w kolejkę. Boję się bardzo, czuję tę torbiel, czyli musiała znów urosnąć, bo do piątku nie dawała żadnych dolegliwości bólowych Nie mogłam dziś zasnąć, straszne jest to czekanie... Boję się tego że może to być ciąża pozamaciczna umiejscowiona w jajniku, takie ryzyko wzrasta przy stymulacji płodności, a ja miałam właśnie w tym cyklu po raz pierwszy clo i pregnyl
Chyba oszaleję do jutra...W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
LiluyEvans wrote:Flowwer to nie Ty przyniesiesz nam pecha, a my Ci szczescie zobaczysz!
Trzymaj sie
Flower
Trzymam mocno kciuki. Widzę po suwaczku, że masz przerwę do kwietnia. Mam nadzieję, że ten czas minie ci jak najszybciejAntosia 10tc[*] 17.03.2017
dobuska wrote:Tak jak Lily napisała Flower uda się nam w grupie! Przy okazji bardzo podziwiam, bardzo!
Ja rowniez podziwiam, ja bym pewnie rozwazyla adopcje, albo invitro (jesli to u Ciebie mozliwe).Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Jutro mnie czeka laparoskopia z histeroskopia i sie okaże dlaczego nie mogę zajść w ciążę.
Dalsze leczenie zależy od jutrzejszej diagnozy aż mam stresa.
Ale kto nie walczy ten nie niańczydobuska lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer laparoskopia to bardzo dobre posunięcie
Byłam w szpitalu na zabiegu hsg i na sali okazało się że będę leżeć z moją znajomą, która czekała na laparo. Tak dobrze się nią zajęli, że nie zdążyła już dostać okresu po operacji Tego samego życzę TobieFlowwer, dobuska lubią tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę