Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mi_lejdi wrote:Witam się i ja
Ostrożnie, bo przecież chcę odpuścić, ale może jak to będzie taki wątek "nietestowy", to nie będzie tylko takiej presji i odliczania?
Dla tych, co mnie nie znają: rocznik 86, walczymy o nasze pierwsze polsko-francuskie bobo
U mnie w tym miesiącu bez żadnych wspomagaczy. Poza tym to mój cykl urodzinowy, istnieje przesąd, że w takim miesiącu kobieta łatwiej zachodzi w ciążę -
Dziewczyny ja tu chyba pasuje jak piate kolo do wozu. Widze jak wszytskie jestescie zgrane i sie znacie, a ja po prostu Was poczytuje i nie wiem kto jest kim.
Ja w takim razie znikam i zycze wszystkim na raz i kazdej z osobna powodzenia i spelnienia marzen.
Wpadne w srode podzielic sie wynikiem testu i tyle
Milego dnia dziewczynyPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Hopeless. Faktycznie, z tymi wykresami to nie przewidzialam.
MiLejdi. Francuskie? W koncu zdradzilas
Roslinka. Bardzo sie ciesze, ze dolaczylas
LilyEvans. Wiele z nas tu sie zna, ale sa tez nowe twarze, nie tylko Ty. Zostan z nami
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:LilyEvans. Wiele z nas tu sie zna, ale sa tez nowe twarze, nie tylko Ty. Zostan z nami
Dziekuje Przyznam szczerze ze czuje sie obco, ale zobaczymyAnnie1981 lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Dziewczyny proszę o pomoc jeśli ktoś cokolwiek wie jestem zielona pisałam do dr , ale jeszcze nie odpisał , a w szpitalu nic nie powiedzieli , wizytę kontrolna mam dopiero 21 marca .
Jak długo można chorować (L4)po poronieniu????
Jak długo trwa wstrzemięźliwość od sexu po poronieniu ???
Kiedy można podjąć działania w staraniu ????? -
Hopeless jakie 2 testy?! No przecież skończy się na jednym! Ale wiem, co kombinujesz, ja mam 2 owulki: na przełomie lutego i marca i na końcu marca
Annie1981 Tak bo szanse na to, że natknę się tutaj na kogoś znajomego, a już zwłaszcza w tym wątku są mikromini
LilyEvans zapraszamy dziewczyny przychodzą i odchodzą... ale wiem, co masz na myśli, ja nie zaklimatyzowałam się na waszym wątku testowania lutowego...Annie1981 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
kaka470 wrote:Dziewczyny proszę o pomoc jeśli ktoś cokolwiek wie jestem zielona pisałam do dr , ale jeszcze nie odpisał , a w szpitalu nic nie powiedzieli , wizytę kontrolna mam dopiero 21 marca .
Jak długo można chorować (L4)po poronieniu????
Jak długo trwa wstrzemięźliwość od sexu po poronieniu ???
Kiedy można podjąć działania w staraniu ?????
Moje poronienie bylo samoistne i na sexy miałam zgodę po pierwszej @. Starać tez się mogliśmy po pierwszej normalnej @.
Edit. Po pierwszej @ powinnaś mieć kontrolne usg i na nim lekarz oceni stan macicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 19:17
-
mi_lejdi wrote:LilyEvans zapraszamy dziewczyny przychodzą i odchodzą... ale wiem, co masz na myśli, ja nie zaklimatyzowałam się na waszym wątku testowania lutowego...
ja sama tam dolaczylam bardzo pozno ale szybko sie wkrecilam
Wpisalam sie tam chyba po walentynkach dopiero.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Hopeless wrote:Ja miałam l4 na 3 tygodnie. Dostałam je w dniu w którym się okazało ze erduszko nie bije. Poronilam 2 tygodnie później czyli po poronieniu byłam na l4 tydzień.
Moje poronienie bylo samoistne i na sexy miałam zgodę po pierwszej @. Starać tez się mogliśmy po pierwszej normalnej @.
Edit. Po pierwszej @ powinnaś mieć kontrolne usg i na nim lekarz oceni stan macicy. -
Lily, powiem Ci tak: w cyklu w którym się udało nie zwracałam uwagi na absolutnie nic i gdy zobaczyłam dwie kreski dopiero się zaczęły objawy Bardzo możliwe że byłam śpiąca, ale ja to taka królewna cały czas jestem ile zostało Ci dni do @?W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Mamao wrote:Lily, powiem Ci tak: w cyklu w którym się udało nie zwracałam uwagi na absolutnie nic i gdy zobaczyłam dwie kreski dopiero się zaczęły objawy Bardzo możliwe że byłam śpiąca, ale ja to taka królewna cały czas jestem ile zostało Ci dni do @?
Tylko 2 ale wszyscy od wczoraj na lutowym mnie drecza zebym testowala. A ja mam tylko jeden test i trzymam na srode
Mamao lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Kochane czy Wam w szczelsiwym cyklu tez sie zdarzalo usypiac na stojaco? Trzeci wieczor o 19 nie moge wytrzymac.
Jedna_z_Wielu, LilyEvans lubią tę wiadomość
-
Kaka :*
Witam koleżanki ze wspólnego wątku jak i nowe osóbkiAnulka0407 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Annie, lista sprawdzona? kogo jeszcze tu nie ma?
Również się cieszę na ten nietestowy wątek. Tym bardziej, że ja z tych 'cierpliwych', więc na te 8 cykli do testu bez @ dotrwałam raz
Kaka, trzymam kciuki, aby zielone światło na starania nie czekało zbyt długo!
Lily, jestem a trzymaniem testu do wyznaczonego terminu, ale jak już mówiłam- ja z tych cierpliwych w tym temacie
kaka470 lubi tę wiadomość
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
Pikselka wrote:
Również się cieszę na ten nietestowy wątek. Tym bardziej, że ja z tych 'cierpliwych', więc na te 8 cykli do testu bez @ dotrwałam raz
Lily, jestem a trzymaniem testu do wyznaczonego terminu, ale jak już mówiłam- ja z tych cierpliwych w tym temacie
Ja tez ale ucze sie cierpliwosci Przeciez porodu w razie czego nie pospiesze. Poza tym studencka oszczednosc zobowiazuje, a jak mam jeden test to mam jeden test :p
Poza tym ponamawialam dziewczyny z watku zeby czekaly i zadna sie nie wychyla wiec glupio jak ja z tym wyskocze.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Kochane czy Wam w szczelsiwym cyklu tez sie zdarzalo usypiac na stojaco? Trzeci wieczor o 19 nie moge wytrzymac.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Fruska wrote:Figa, flowwer,anulka no i kaka witam sie z Wami.
Flowwer ja tez jestem pełna podziwu dla Ciebie. Naprawde szczerze podziwiam i na pewno ten caly trud zostanie wynagrodzony pieknym bobaskiem albo najlepiej blizniakami a co
Jadlam obiad nie dawno i znow jestem glodna bede wygladac jak słonica juz wkrotce. Ciagle mnie ssie... tragedia.
Dobuska trzymam kciuki za twoj obecny szczesliwy cykl
Diddlinka to gratuluje zarodka. Jeszcze tylko 2 tyg i bedziesz widziec pikajace serduszko
Mamao kciuki za jutrzejsza wizyte.
Pozdrowienia :*
Jeszcze ten rok 11 w staraniach kolejnego już nie będzie. Kiedyś trzeba powiedzieć koniec.
Fajnie tu na fioletowej stronie !!!Annie1981 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
LiluyEvans wrote:Dzieki za info Annie
Mozesz przeczytac moj pamietnik na fioletowej stronie tam mimo ze nie wiedzialam jeszcze o ciazy pisalalam o kilku objawach