Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:Aicha który u Ciebie dpo?
Ja dzisiaj wzięłam pierwsze CLO w zwiększonej dawce. W tamtym cyklu była bomba objawów, aż się boję....
wracam do pracy bo mam duuużo! -
dobuska wrote:Aicha który u Ciebie dpo?
Ja dzisiaj wzięłam pierwsze CLO w zwiększonej dawce. W tamtym cyklu była bomba objawów, aż się boję....
wracam do pracy bo mam duuużo!
Trzymam kciuki bedzie jajo jak malowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 17:15
dobuska lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam za bardzo co pisac. Moze bedziecie zdziwione tym co napisze, ale powiem Wam, ze okres staran jest bardziej ekscytujacy niz ciaza Ciagle cos sie dzieje, cos sprawdzamy, wyszukujemy, testujemy.
W poczatkowym okresie ciazy tez bylo ciekawie, bo codziennie patrzylam jak kreseczka ciemnieje, potem serduszko na usg, informowanie rodziny. Teraz jednak nudy Brzuch nie rosnie, ruchow nie czuje, nie mam objawow. Pozostaje tylko czekac na wizyte u poloznejLilyEvans, dobuska lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Ja nie mam za bardzo co pisac. Moze bedziecie zdziwione tym co napisze, ale powiem Wam, ze okres staran jest bardziej ekscytujacy niz ciaza Ciagle cos sie dzieje, cos sprawdzamy, wyszukujemy, testujemy.
W poczatkowym okresie ciazy tez bylo ciekawie, bo codziennie patrzylam jak kreseczka ciemnieje, potem serduszko na usg, informowanie rodziny. Teraz jednak nudy Brzuch nie rosnie, ruchow nie czuje, nie mam objawow. Pozostaje tylko czekac na wizyte u poloznej
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
A już mam dosyć tych ekscytacji! wczoraj z filmu zapamiętałam tylko to jak laska ogłosiła, że jest w ciąży. Wieczorem przed snem zaczęłam płakać. W cholerę w tą ciąże nie zajdę, jak będę taka nakręcona stresuję się tym, że się stresuję i blokuję błędne koło!
dobuska trzymam kciuki!!! czasem przy tych stymulacjach jest tak, że nie ma nie ma, a potem bach! bliźniaki. słyszałyście o Clooneyu? będzie miał bliżniaki, jestem pewna, że medycyna maczała palceAiCha4811, dobuska lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
No i Beyonce ona po ivf
dobuska lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Ja nie mam za bardzo co pisac. Moze bedziecie zdziwione tym co napisze, ale powiem Wam, ze okres staran jest bardziej ekscytujacy niz ciaza Ciagle cos sie dzieje, cos sprawdzamy, wyszukujemy, testujemy.
W poczatkowym okresie ciazy tez bylo ciekawie, bo codziennie patrzylam jak kreseczka ciemnieje, potem serduszko na usg, informowanie rodziny. Teraz jednak nudy Brzuch nie rosnie, ruchow nie czuje, nie mam objawow. Pozostaje tylko czekac na wizyte u poloznejAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
LillyEvans. Ciazowy wykres tak nudny, ze nawet zapominam tam zaznaczac
Pewnie ekscytacja sie u mnie zacznie jak poznam termin drugiego USG no i potem ruchy dziecka Na razie nudy, ale oczywiscie lepsze to niz jakies sensacje np. w postaci plamien.
Nie wiedzialam, ze Beyonce po ivfGigi, AiCha4811, LilyEvans lubią tę wiadomość
W poczatkowym okresie ciazy tez bylo ciekawie, bo codziennie patrzylam jak kreseczka ciemnieje, potem serduszko na usg, informowanie rodziny. Teraz jednak nudy Brzuch nie rosnie, ruchow nie czuje, nie mam objawow. Pozostaje tylko czekac na wizyte u poloznejAiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Ja też nie mam co pisać... jak się nie monitoruje cyklu, to szybko leci. Dziś zdziwiona spojrzałam, że już 7 dc...
Mam jakieś tam plany, żeby trochę przetrzymać lubego na czas ovu, w zeszłym miechu machnęłam ręką i zaczęliśmy dzień przed przed pierwszym dniem płodnym i potem codziennie, może już jakość nasienia była nie taka w ovu..? a może to nie ma znaczenia? Nie wiem. Ale sam M mówi, ze po 2-3 dniach abstynencji chęć ogromna i doznania większe, więc może jednak ma..?
Coś tam trzeba próbować...14.04.2018 Théo -
mi_lejdi wrote:Ja też nie mam co pisać... jak się nie monitoruje cyklu, to szybko leci. Dziś zdziwiona spojrzałam, że już 7 dc...
Mam jakieś tam plany, żeby trochę przetrzymać lubego na czas ovu, w zeszłym miechu machnęłam ręką i zaczęliśmy dzień przed przed pierwszym dniem płodnym i potem codziennie, może już jakość nasienia była nie taka w ovu..? a może to nie ma znaczenia? Nie wiem. Ale sam M mówi, ze po 2-3 dniach abstynencji chęć ogromna i doznania większe, więc może jednak ma..?
Coś tam trzeba próbować...dobuska lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Nie wiem czy śledzisz mameginekolog ale dziś mówiła o tym żeby podczas starań kochać się minimum 3x w tygodniu. Ze jakość nasienia spada po długiej abstynencji i to właśnie błąd który my popełniamy. Ale u nas jest problem z możliwościami męża. Generalnie mówiła ze najlepiej co 2 dzień a max co 3.
-
Gigi. Nigdy nie wiadomo jak bedzie przebiegala ciaza. Ja tez sie balam, ze bede miala mega wymioty i zdradze sie w pracy, bo mam jeszcze probna umowe do konca marca. A tymczasem mdlosci sa bardzo delikatne, ani razu mnie nie zakrecilo na wymioty. Mam nadzieje, ze to juz nie nadejdzie
Ja tez czytalam, ze najlepiej sie przytulac co 2-3 dni, wtedy najlepsza jokosc nasienia. U nas jest to jednak niewykonalne. Tylko w plodne staralismy sie co 2 dni. W szczesliwym cyklu przytulanie bylo tylko 3 razy, w tym ostatni raz dzien przed owu, takze nie ma reguly.
MiLejdi. Nie wiadomo jaka prawda, ale slyszalam wiele opinii, ze codziennie to za czesto i potem to juz tylko woda, bo organizm nie nadaza z produkcja plemnikow. Takze mozesz poeksperymentowac i w tym cyklu sprobowac inaczej
Kaka zajrzala widzę, jak sie trzymasz?
U nas za malo staranek ale mąż zmęczony nir mam serca go gonić, muszę znowu mace mu kupić -
Gigi wrote:A mi się marzy tak nudna ciąża bez objawów. Przyznam, że trochę się cykam jak sobie pomyślę o tym całym rzyganku non stop, różnych bólach jak opisują dziewczyny
Ja tez sie cykam, moze bede jak siostra ktora objawow nigdy nie miala i sie super czula?
Z ta nuda chodzilo mi o ten brak mierzenia tempki i badania szyjki, czekania na testowanie, na owulacje itpPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs