Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamao wrote:Kochane jestem po wizycie, widziałam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy Pierwszy ma 10,6mm a drugi 2,51mm
Bardzo się cieszę, bo bałam się ciąży pozamacicznej w jajniku
Na szczęście moje maleństwo jest w macicy i mam nadzieję że będzie mu tam bardzo milutko Co więcej, moja torbiel się zmniejsza więc dzień pełen wrażeń, aż mnie teraz głowa rozbolała
Dobuska, ja byłam pierwszy cykl na clo i 8dc nie było absolutnie nic na monitoringu, a w 11dc był już pęcherzyk wielkości 21mm Skubany się chował długo w jajniku, a teraz zrobił to samo w macicy Najważniejsze że się znalazł
Miłego wieczoru dla wszystkich i owocnego dla tych które mają dziś ważne projekty -
Anulka. Pikselka. Dobuska. Dziekuje
Dobuska, tyle komplementow, az sie zaczerwienilam Ja mam takie samo zdanie o Tobie jak Ty o mnie :*
Przykro czytac, ze tak Ci smutno. Nie poddawaj sie kochana. Najmlodsza pisala, ze pol roku walczyla o owulacje i w koncu skonczylo sie dwoma kreseczkami. U Ciebie na pewno tez tak bedzieAnulka0407 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziewczyny ja tez walczyłam o owulacje kilka miesiecy i po nieudanym cyklu z clo biorę inofem i owu wrocila na dobre.
Anulka super wieści! Tzn auto sie wyklepie sorry, a jajeczka nie kupisz więc cieszmy sir że jest. Kłucie w jajniku odczuwam tuz przed peknieciem i tuz po nich jak jeszcze plyn sie przemieszcza w zatoce douglasa wiec to dobry znak. Trzymam kciuki by teraz juz szło z górki.
Dobuska a Ty probowalam z mioinozytolem ? Skoro clo tak zle na Ciebie wpływa? No i jest bardziej inwazyjneAnulka0407 lubi tę wiadomość
-
Aicha serio czujesz że płyn Ci się przemieszcza?? Jakie to uczucie? Mnie co prawda jajnik czasem bolał i tylko wtedy to czułam gdy się mocno wsłuchiwałam w ciało, a z tym płynem to mnie zaskoczyłaś, nie potrzebujesz wydawać kasy na testy owulacyjneW 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Gigi wrote:Eh czuje się tak jakbym miała zaraz , dostać okres... Takze nie dziękuję na razie na gratulacje.
Gigi lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:To smutne, że z cyklu na cykl coraz smutniej czekam na koniec cyklu. Dzisiaj wzięłam drugą dawkę clo. Niestety ten lek działa na mnie bardzo depresyjnie...
-
Piekna z Was para Annie i ładna z Ciebie kobieta :* pieknie wygladalas.
Mamao gratuluje wizyty
Lily kochana tule mocno i zycze powodzenia w nastepnych staraniach
Dobuska nie smuc sie. Buziaaki ode mnie :**** bedziesz mamusia juz wkrotce
Anulka mocno trzymam kciuki za ten cykl wspolczuje przezyc z autem. Dobrze ze mąż caly i zdrowy.Annie1981, Mamao, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
Annie oby tak było.:*:*
Aicha tak, najpierw brałam jakiś czas Inofem, potem przeszłam na ovarin, ma mniej inozytolu, ale ma więcej innych witamin. Sporo lekarzy go poleca. Poza tym przy takich problemach z owulacja jaką mam sam suplement raczej nie pomoże, no i nie pomógł. Powiem więcej, po samym inozytolu cykle mi się wydłużyły, teraz jak biorę mniejszą dawkę to mam nadzieję będzie ok.
Złe samopoczucie po clo to nic nadzwyczajnego, nie chcę rezygnować z terapii.
Fruska dziękuję! Łapię wiruski!
Hopeless masz w stopce, że byle do marca, zdradzisz mi czemu? Jestem nie w temacie przepraszam...
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny witam się z Wami wszystkimi, ja raczej nie jestem zbyt częstym gościem forum, czasem napiszę to tu, to tam; jakoś chyba nie jestem stworzona do tego, nie mam drygu pisania postów częściej podczytuję. Ale niektóre z Was już kojarzę
Gigi gratuluję, za resztę trzymam kciuki
Hopeless widzę że mamy podobną smutną historię ja miałam na 11 marca termin, na moje urodziny a tu dalej nic mam nadzieję, że marzec będzie dla mas szczęśliwy
dobuska ja też jestem drugi cykl na CLO - biorę po jeden tabletce, w pierwszym miałam pęcherzyk a teraz w 13dc jeszcze nie było... dostałam pregnyl w zastrzykach jeszcze na stymulację i w piątek znów monitoring. ale nie wiem czy mi się coś ruszyło ;/
Annie obejrzałam Sekret jak mi poleciłaś, myślę że trochę mi się myślenie zmieniło, ale chyba muszę jeszcze raz obejrzeć a u Ciebie już 10 tydzień leci, ale czas pędziZosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
Fruska. Gigi. Dziekuje.
Gigi. Kiedy wyniki bety? Mnie 13dpo tez brzuch bolal na okres a potem przestalo. Niektore dziewczyny maja ten bol o wiele dluzej.
Margolciak. Super, ze obejrzalas Sekret i cos sie ruszylo. Jak sie o tym slucha to wydaje sie takie proste, ale tak na prawde troche sie trzeba napracowac, zeby zmienic myslenie Najwazniejsze, ze ziarenko zostalo zasiane
Polecam jeszcze film The Living Matrix dostepny na YouTube. Tam pokazuja jak myslenie ma wplyw na nasze cialo, tak bardziej od strony medycznej.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dobusko bo staramy się tylko do marca. Przede mną tylko jeden cykl ze swiadomymi staraniami. Trochę mi będzie szkoda zostawić ovf ale musze odpocząć i nabrać sił przed powrotem do pracy.
I 7 marca mialam termin porodu i bardzo chce żeby ten czas był za mną. -
Gigi gratulacje !
Annie pięknie wyglądacie cieszę się, ze udało mi się zobaczyc zdjęcie, bo ja na ovuf w pracy raczej nie wchodzę
Pomyślałam nawet żeby co jakiś czas narzucić jakiś temat poboczny. Fotkę nie kazda będzie chciała wkleić, ale może np. Kazda opisze poczatki swojej milosci? (Ktora baba nie lubi) albo jakie imiona dla dzieci? No nie wiem.
LilyEvans wiem, że to marne pocieszenie akurat teraz, tak jak mnie nic nie mogło pocieszyć po 1-2 cs, ale jesteś taka młodziutka, że jeszcze 8 urodzisz jak będziesz chciała. A pierwsze na pewno niedługo
Hopless, dobuska tez tak macie? U mnie też coraz smutniej... muszę wykonac ogrom pracy, żeby nie myśleć negatywnie. I nawet mi sie udaje, ale jak się budzę rano to pierwsza myśl wiadomo jaka i brak chęci na nowy dzień... i zaczyna sie praca od nowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 14:47
Gigi lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Dziewczyny !!! Robilam moja pierwsza w zyciu cytologie i bardzo sie balam, dzisiaj wyniki, mam PAP1 !! Czyli bardzo dobry wynik jejuniu kamien z serca !
dobuska, Gigi, _Hope_, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
mi_lejdi wrote:LilyEvans wiem, że to marne pocieszenie akurat teraz, tak jak mnie nic nie mogło pocieszyć po 1-2 cs, ale jesteś taka młodziutka, że jeszcze 8 urodzisz jak będziesz chciała. A pierwsze na pewno niedługo
Dziekuje Jestem jestem ale chcialam pierwsze urodzic przed 20 Tak jak wiele dziewczyn sie stara przed 30
Ale teraz juz za pozno, bede najwyzej 20letnia mamusia
moze nie 8 ale tak z 3-4.. kto wieAnnie1981 lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs